Bitcoin Forum
August 05, 2026, 06:57:16 AM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Erdal Beşikçioğlu görevden alındı  (Read 47 times)
Xyloo (OP)
Full Member

Activity: 294
Merit: 171

View Profile
August 04, 2026, 03:00:52 AM

Ankara Etimesgut belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu rüşvet iddiasıyla görevinden alındı. Ayrıca bu olay için tutuklanan Beşikçioğlu hakkında irtikap, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, ihaleye fesat karıştırmak gibi suçlamalarla da tutuklama kararı verilmişti. Aylık 2.5 milyon lira geliri olduğundan bahsetmiş ancak banka hareketlerinde düzenli böyle bir miktar tespit edilememiş.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 1552

View Profile
August 04, 2026, 04:05:13 AM

Behzat Ç’ye bak sen gerçi bunların hepsinin birer iddia olduğunu hatırlatmak lazım hepsi birer iddia olduğu için yargılama süreci devam ettiği için net bir şey söylemek yanlış olur bence her başkanın yaptığından öteye gitmemiştir bu arada suç örgüt kurma muhabbeti çok yüksek cezalara sebep olabilir ne örgütü bu acaba? İlginç iddialar var hakkında içişleri bakanlığı hemen görevden almış bile

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1596
Merit: 492

View Profile
August 04, 2026, 06:49:10 AM

Benim anlamadığım bu adam ne yapmış. Bir çok yerin belediye başkanı gözaltına alınıyor. Şimdi de Menderes belediye başkanı gözaltına alınmış. Abi hepsi mi hırsız bu insanların. Ya da sadece CHP'li belediyeler mi hırsız onu anlamadım.
Behzat Komserin ne yaptığını bilmiyorum. (Söylenen şeye inanmıyorum ben)
Devamı gelecek. Ya AKP saflarına geçeceksin ya da içeri gireceksin deniliyor.

l99l
Hero Member

Activity: 1134
Merit: 661

View Profile
August 04, 2026, 07:05:10 PM

Vali filmindeki o idealist, makamın değil halkın yanında duran, doğru bildiği yoldan şaşmayan karakteri izlediğimizde insan ister istemez böyle bir duruşu gerçek hayatta da görmek istiyor.
Keşke o filmde canlandırdığı karakterin cesaretini ve kararlılığını gerçek hatta da aynı şekilde ortaya koyabilseymiş. Smiley

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2898
Merit: 663

View Profile
August 04, 2026, 07:27:14 PM

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi sebepleri hemen hemen içeri aldıkları her belediye başkanı için sundular sanırım. Doğrudur yanlıştır orasını bilemem delilleriyle kanıtlandığı sürece sıkıntı yok zaten. Bunun haricinde esrar testinin de pozitif çıktığı yönünde haberler önüme düştü bugün. Bunu duymak da ayrı bir üzücü oldu. Erdal Beşikçioğlu siyasi kişiliğini ayrı tutarsak yılların sağlam oyuncusu. Adamın kişisel hayatını bilmem etmem tabi ama böyle hayal etmemiştim kendisini hiç.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1736
Merit: 1113

View Profile
August 04, 2026, 07:30:17 PM

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi sebepleri hemen hemen içeri aldıkları her belediye başkanı için sundular sanırım. Doğrudur yanlıştır orasını bilemem delilleriyle kanıtlandığı sürece sıkıntı yok zaten. Bunun haricinde esrar testinin de pozitif çıktığı yönünde haberler önüme düştü bugün. Bunu duymak da ayrı bir üzücü oldu. Erdal Beşikçioğlu siyasi kişiliğini ayrı tutarsak yılların sağlam oyuncusu. Adamın kişisel hayatını bilmem etmem tabi ama böyle hayal etmemiştim kendisini hiç.
Esrar içiyorsa kendine içiyor aslında zararı tam olarak kendine ama bir belediye başkanı sıfatı taşıyorsa örnek olması gerekiyor bu yüzden onun bu sıfatı yüzünden içtiklerine, yediklerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Bana göre özel hayatı ama söz konusu belediye başkanlığıyla denk olunca yapmaması gerekiyordu.

mandown
Legendary
*

Activity: 2730
Merit: 2242

View Profile
August 04, 2026, 07:31:34 PM

Esrar içiyorsa kendine içiyor aslında zararı tam olarak kendine ama bir belediye başkanı sıfatı taşıyorsa örnek olması gerekiyor bu yüzden onun bu sıfatı yüzünden içtiklerine, yediklerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Bana göre özel hayatı ama söz konusu belediye başkanlığıyla denk olunca yapmaması gerekiyordu.

mesai saatlerinde esrar kullandığı kanıtlanırsa alınır aga bu değilmiydi köpeğe görev vereceğiz diyen birde bu esrar kullananları aday yapıyorlar ya çıldırıyorum bu ülkede nice aydın gençler varken belediyeler bu kişilere mi kaldı?

Hvdv
Hero Member

Activity: 1316
Merit: 691

View Profile
August 04, 2026, 07:48:37 PM

mesai saatlerinde esrar kullandığı kanıtlanırsa alınır aga bu değilmiydi köpeğe görev vereceğiz diyen birde bu esrar kullananları aday yapıyorlar ya çıldırıyorum bu ülkede nice aydın gençler varken belediyeler bu kişilere mi kaldı?

Aslında en baştan hata yapıyoruz milletçe. Siyaset eğitimi alan gençleri siyasetçi yapmıyoruz, oyuncu, komedyen, futbolcu böyle alakasız şeyleri siyasetin göbeğine oturtuyoruz. Belediye başkanı olacak kişinin örnek bir şahıs olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?

Alınsın böyle insanlar hem de hepsi partisine bakılmadan temizlensin. Gerçekten siyaset yapacak insanlar gelsin ama torpil her partide üst düzeyde olduğu için yine bu kişiler gelmeyecek eminim.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: