Bitcoin Forum
August 05, 2026, 08:45:57 AM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: XP günlerine geri dönmek ve MSN  (Read 25 times)
Droppies (OP)
Jr. Member
*

Activity: 40
Merit: 2

View Profile
August 04, 2026, 07:41:39 PM
Last edit: August 04, 2026, 07:55:52 PM by Droppies

+25 yaş üstünün hatırladığı o eski günlerden XP ve özellikle Msn'i kullanarak eski günleri yad edecek bir site buldum. Benim çok hoşuma sanki o günlerdeki gibi hissiyatı yaşamaktan. Sizlerle de paylaşmak istedim.

https://quenq.com/apps/reborn-xp/
Xyloo
Full Member

Activity: 294
Merit: 171

View Profile
August 04, 2026, 07:52:06 PM

Hocam aslında başlık beni geçmişe götürdü. XP ve MSN döneminde bizler gençtik, bugün bunları tekrar görmek duygulandırmadı değil. Bu olay nezdinde benim söyleyeceğim insanlar artık Retro şeyleri özlüyorlar. Artık geçmişe ait özlemler var. Bu özlemlerin giderilmesi için türlü türlü siteler var. Kimi nostaljik oyunları oynatıyor kimi de böyle geçmişe götürüyor. Zaman su gibi akıp gidiyor.

l99l
Hero Member

Activity: 1134
Merit: 662

View Profile
August 04, 2026, 07:53:56 PM

+25 yaş üstünün hatırladığı o eski günlerden XP ve özellikle Msn'i kullanarak eski günleri yad edecek bir site buldum. Benim çok hoşuma sanki o günlerdeki gibi hissiyatı yaşamaktan. Sizlerle de paylaşmak istedim.

https://quenq.com/apps/reborn-xp/
Güzel günlerdi, insan özlüyor o günleri. Gerçekten özleyip geçmişe dönmek isteyenler için güzel web sitesi. İnsan düşündükçe o zamanların ruhunu ve hissettirdiği o sadece mutluluğu çok özlüyor.
XP'nin o ikonik açılış sesi, masaüstü arka plan resimleri. Msn'e girmek hemen, tanıdığın birine titreşim atmak ne günlerdi be.
O günleri özleyip tekrar dönmek için hazırlanmış güzel site. Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: