Bitcoin Forum
August 12, 2026, 04:50:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Jim Cramer bitcoinlerini sattı  (Read 20 times)
Varnquister (OP)
Full Member

Activity: 252
Merit: 194

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
August 08, 2026, 07:35:03 PM

Wall Street’in en renkli ekran yüzlerinden, CNBC’nin Mad Money programı sunucusu Jim Cramer, kripto para dünyasında geniş yankı uyandıran bir açıklamaya imza attı.
Cramer, kuantum bilgisayarların Bitcoin şifreleme sistemlerini çökertme riski taşıdığı gerekçesiyle elindeki tüm Bitcoin’leri elden çıkaracağını duyurdu.
Birçok insan Cramer’ın planlanan ayrılışını, yüksek profilli tahminlerindeki başarısızlıklarına rağmen bunu yükseliş sinyali olarak değerlendirerek memnuniyetle karşılıyor.Sizce bu bir yükseliş sinyali mi?
https://x.com/Kalshi/status/2084298243274629145

mandown
Legendary
*

Activity: 2744
Merit: 2244

View Profile
Today at 07:52:33 AM

sorunu kuantum 'da aramaya gerek yok sorun bambaşka taraftan geliyor yapay zekadan şimdiye kadar sha256 vb sistemlerin sözde açığı yok veya bulunmamış olması yarın bulunmayacağı anlamını taşımıyor mesele şimdilik ona özel eğitilmemiş model ve vram sorunu yoksa açığı olmayan sistem yoktur sadece daha zeki insan veya ne ise o ortaya çıkana kadar bu işlerde böyledir kuantum denen zımbırtı evlere girene kadar daha çok yıllar geçer ai kısa sürede evlere girer.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: