astorolojiye inanmak aptallıktır.iddia ediyorum hiçbir astrolog ben gerçeği söylemeden hangi burç olduğumu bilemez. yüz yüze istediğimiz kadar konuşalım, beni istediği kadar tanısın fark etmez. sen şu şu tarihler arasında doğmuşsun diyebilmesi dümdüz imkansız. olasılık olarak 1/12 ihtimalle doğru tutturabilir ama bu bildiği anlamına da gelmez. bu olayların tümü sallama çünkü.
sen kesin şu şu burcusun diye sizin burcunuzu tahmin ettilerse de şans. başka bir ihtimalini göremiyorum.
https://www.youtube.com/shorts/JZEUDfK_pJwBöyle bir şaka var, tam olarak bu tarz bir mantık üzerinden süper bir şaka yapmış adam. Harbidende tam olarak böyle bir şey burçlar. Hatta astroloji ile astronomiyi karıştıran insanlar falan var. Bu tarz şeylere inananlar genelde kadın oluyorlar, erkeklerin pek astrolojiye inandığına denk gelmedim, çok umursamazlar, genelde nedense bu tarz şeyleri umursayanlar kadınlar oluyor, yok yükselenin ne falan.
Cevap olarak bu konuda daha konuşmaya devam edersen yükselenim sinirim diyesim geliyor. Maalesef inanlar çok fazla, ve saçma sapan şeylere inanıyorlar. Burç diye bir şey olamaz, bir ay içerisinde doğan insanların TAMAMI aynı özellikleri taşıyamaz, sadece bu bile bence mantık olarak yeterli, nasıl bir ay içerisinde doğan insanların tamamının aynı özelliklerde olduğunu düşünebilir ki bir insan?