Elektrik faturası enflasyon oranında zam yemedi aslında hala ucuz asıl vurgunu bu kış konuşacağız oda doğalgaz aylara göre ayrtıştırılmış fiyatı mt3 fiyatı var. Karadenizin sağı solu su aylık su faturam 1000 tl. Elektrik ucuz abi cidden ucuz. Elektriğie farkl %300 gibi bir zam gelirse oaman belki normalleşir

Elektrikli araçlar evlerden çok ucuza şarj oluyor bunu iktidar biliyor bu faturaları katlayacaklardır zamanında aracı alırkende demiştim ben bu iktidarı biliyorsam aracın ötv'si artar diye 2 ay geçmedi arttı.
Ofiste 1 tane çeşme var sadece tuvalet için suyu kullanıyorum içme suyu tamamen hazır altı üstü küçücük ofis aylık 400 lira su geliyor 1500 lira elektrik geliyor 1500 lira elektrikde 1 tane mac 1 tane pc var o kadar.
Elektrik normal valla ben evde herşeyi a sınıfı almaya çalışıyorum vantilatör dahi xioami nin en düşük elektrik tüketimine sahip evde 1 mac pc var 3 tv 1 buzdolabı var aylık gelen fatura 800-1000 tl.
Madencilik muhabbeti zamanında bittiğinde evin elektrik faturası düşünce kontrol'e gelmişlerdi kaçak var diye lan şerefsizler onurumuzla kaçak kullanmıyoruz kaçak kullanana yapmadıkları muameleyi yapmışlardı