Bitcoin Forum
August 18, 2026, 12:16:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Elektrik Faturaları Çıldırdı  (Read 189 times)
BoundByFate
Member
**

Activity: 98
Merit: 34

View Profile
August 17, 2026, 02:51:05 PM

Her şeyin ithal olduğu bir ülkede elektrik fiyatlarının artması gayet normal, döviz cinsinden alım yaptığımızdan dolayı da devamlı güncellemeler geliyor sanırsam.
Şaşılacak bir durum kalmadığı için ben normal olarak algılıyorum artık bunları, alıştık maalesef, alıştırdılar, sen ben şu bu ses etse de çoğunluk bir şey demediği için onların yanında biz de yanıyoruz.
Hvdv
Hero Member

Activity: 1330
Merit: 694

View Profile
August 17, 2026, 08:05:18 PM

Her şeyin ithal olduğu bir ülkede elektrik fiyatlarının artması gayet normal, döviz cinsinden alım yaptığımızdan dolayı da devamlı güncellemeler geliyor sanırsam.
Şaşılacak bir durum kalmadığı için ben normal olarak algılıyorum artık bunları, alıştık maalesef, alıştırdılar, sen ben şu bu ses etse de çoğunluk bir şey demediği için onların yanında biz de yanıyoruz.
Çoğunluğun bir şey demediği doğru ve bu yüzden belki de sürekli zamlar geliyor. Doğalgazda alıştık zaten bir yazın bir de kışa girerken yüksek zamlar yapılıyor. Gelecek sene zam yapılacak ve ortalama 7-10 bin lira arası doğalgaz fiyatlarına alışmamız lazım. Belki bu yüzden klima ile ısınma dönemine bile dönüş yapabiliriz bu zamlarla.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: