bitcoin fiyatı çok uzun bir süredir can sıkıcı bir halde. bunun hepimiz farkındayız. sonuçta ne zaman grafik açsak şöyle bir manzara var:

birikim yapma açısından bu durumu hep iyi karşıladım. hala da iyi olduğunu söyleyebilirim. peki diktiğimiz fidanlar meyvesini ne zaman verecek?
herkes desteklemiyor olabilir ama bitcoin'de fiyat nereye gider diye düşünürken sadece önceden olanlara göre yorum yapmayı tercih ediyorum. geleceği hiçbir zaman garantileyemeyiz ama bugüne kadar bitcoin özelinde en başarılısı hep bu yorum şekli olmuş.
ath'den aşağı yukarı 11 ay geçti, fiyat yerinden oynamıyor ve bence hepsi tek bir noktaya çıkıyor o da son bir düşüş. 60-65 bin bandında takılırken kendimizi nereye atarsak son düştüğümüz yer orası olacak diye düşünüyorum.
bu ayı sezonu boyunca belirgin 4 düşüş dönemi yaşadık. ilki ath'den sonra şok gibi gelen düşüştü. 126 bin dolardan 80 bin dolara geriledi fiyat. daha sonra 97 binden 60 bine ve 82 binden 57 bine indik sırasıyla. bu düşüşlerin etkisi de azalıyor giderek. son düşüşte belki 15 bin dolar civarı daha çakılabilir bitcoin'in değeri ve artık dipte oluruz. benim tahminim bu. siz ne düşünüyorsunuz ayı sezonunun bitmesine ramak kaldı gibi gelmiyor mu?