Hocam tebrik ederim. Umarım bir daha asla başlamazsın. Ben sigara hiç içmedim hayatımda ama babam çok içerdi. Akciğer kanserinden dolayı vefat etti. Hastane de yatarken ona şu soruyu sordum: Baba canın sigara çekiyor mu? Çekmez mi oğlum hiç. Sigara senin evladın gibi arkadaşın gibi oluyor ayrılmak kolay değil demişti.
Ben o zaman ne kadar zor bir şey olduğunu anladım ama bir isteğin var mı Mehmet Amca diyen hemşireye nefes aldırın her şeyim sizin olsun dediğini de biliyorum.
Zor ama sonucu güzel olacak bir hamle yapmışsın tebrik ederim. İnşallah hiç başlamazsın bir daha
Babanız için baş sağlığı diliyorum hocam. Mekanı cennet olsun. Dünyanın en zengin insanı da olsanız sağlık her şeyden önce geliyor. Akciğer kanseri illetinin en büyük sebebi sigaradır.
Konu başlığının sahibine de tebriklerimi iletiyorum. 20 sene içtikten sonra bilinçli şekilde bırakmaya çalışmak çok çok zor bir şey. Bunu başarabiliyor olmanız diğer arkadaşlara da ilham verecek bir olay. Bir de hapları varmış galiba bir arkadaşım da o haplardan kullanıyordu o da faydasını görmüştü.