Bitcoin Forum
September 22, 2026, 05:56:35 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sandbox’ta SAND Krizi  (Read 92 times)
Vaeldraux (OP)
Member
**

Activity: 252
Merit: 92

View Profile
August 23, 2026, 11:09:33 AM
Merited by Varnquister (1)

The Sandbox’ın SAND tokenında Base ve BSC üzerindeki köprü açığı istismar edildi. Upbit uyardı, Bithumb transferleri durdurdu.
https://pluang.com/en/news-feed/sandbox-hentikan-jembatan-base-dan-bnb-chain-setelah-eksploitasi-token-sand
Xyloo
Full Member

Activity: 350
Merit: 194

View Profile
August 24, 2026, 12:09:45 PM

Bu aslında son zamanların en büyük haberlerinden birisi. Adamın biri sistemin açığını buluyor ve toplam arzı 3 milyar olan SAND’dan 15 milyar adet basıyor. Neyse Ethereum ve Polygon ağları etkilenmemiş ve minimum bir hasarda  bahsediyorlar. Hemen köprüler ve geçişler durdurulmuş böylece kaçırılma olayı engellenmiş. Bir döneme damga vurmuştu metaverse zamanında Sand. Şimdi yokları oynarken bu haber hiç iyi olmadı onlar adına neyse ki büyük bir kayıp yok.

NyktersteinMD
Full Member

Activity: 222
Merit: 144

View Profile
August 31, 2026, 05:56:58 AM

Bu oyun potansiyelliydi kendini sildi piyasadan.
SUPERSAIAN
Legendary
*

Activity: 3080
Merit: 1705

View Profile WWW
August 31, 2026, 08:22:27 PM

Oyun tarafında en büyük potansiyelli olduğunu düşündüğüm oyundu nasıl başarısız olmayı başardılar bilmiyorum. Sistemde açık olmasa da kriz yaşanmadan önce bile yapamadılar. O kadar fazla ortak, yatırım ve iyide ürünleri vardı. Hatta yatırım yapmayı bile düşünüyordum bir zaman büyük potansiyeli olduğunu düşündüğümden. Neler yapacaklar, nasıl toparlayacaklar göreceğiz.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

..PLAY NOW..
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1792
Merit: 1134

View Profile
August 31, 2026, 08:37:53 PM

Oyun tarafında en büyük potansiyelli olduğunu düşündüğüm oyundu nasıl başarısız olmayı başardılar bilmiyorum. Sistemde açık olmasa da kriz yaşanmadan önce bile yapamadılar. O kadar fazla ortak, yatırım ve iyide ürünleri vardı. Hatta yatırım yapmayı bile düşünüyordum bir zaman büyük potansiyeli olduğunu düşündüğümden. Neler yapacaklar, nasıl toparlayacaklar göreceğiz.

Sanki çok güzel yatırım almışlardı bir dönemde hatırlıyorum. Şimdi bakıyorum metaverse falan kalmadı oyun falan da kalmadı. Trend değişti ve bunlar yavaş yavaş azalmaya başladı. Sandbox’ın bu saldırılara göre gelişmesi gerekiyor umarım daha fazla gelişme gösterirler zamanla ama artık o geminin de kaçtığını düşünüyorum.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: