Bunların hepsi paralı mı yani ChatGPT ücretsiz sürümü var da kızımın doğum günü pastası için 3-4 görsel hazırlayayım dedim limitin doldu dedi 3-4 görsel ile limit doluyorsa aylık 1000 lira da para istiyorsa ne anlamı var ki? Mobil sürümleri var mı yoksa hepsi için pc mi gerekiyor sonuçta yanımızda pc ile gezemeyiz değil mi?
Güzel bir pratik bilgi olmuş da mesela aracı bir uygulama üzerinden istenilen platformu seçip işlemi tek bir uygulamadan halledebilsek daha güzel olurdu herhalde yapay zeka artık çağın gerçeği oldu ama insan üretim eşyalar ve bilgiler daha değerli olacak zamanla bence organiğe talep artacak bence
Hepsinin neredeyse ücretsiz versiyonları var ama çoğu kısıtlı, yani bir kaç işlem yaptıktan sonra limit doluyor.
ChatGPT, Claude, Gemini vs bunların uygulamaları mevcut telefonunuza indirerek buradan da kullanabilirsiniz.
ChatGPT, Claude, Midjourney ve Gemini'yi kullanarakta görseller oluşturabilirsiniz. Burada asıl önemli nokta şu yapay zekaya verdiğiniz promtlar çok önemli, promt'u düzgün verdiğinizde çok daha kısa şekilde istediğinize ulaşıyorsunuz. Ayrıca 2-3 hesap kullanmak gerekiyor çünkü 1 hesapla limitiniz hemen doluyor.
Ben PC'den ayrı hesap, Mobil'den ayrı hesap kullanıyorum.