Yıllar önce metin2 oyunu içinde sanki bir yasak vardı diye hatırlıyorum tam emin değilim ama dün gece izlediğim gta6 videolarından sonra büyük ihtimalle oda yasaklanır gibi duruyor
Bir ara knight yasaklanacak deniliyordu o dönem bu oyunun müptelasıydım inanılmaz bir oyun gibi geliyordu hala mesela ara ara girip bakarım çıkarım çok ilginç bir oyun bağımlılık yapıyor yasaklansaydı o dönemde pek çok insan sıkıntı yaşardı bugün bir karakter 1-1.5 milyon lira bandında oyuna yasak geldi diye intihar ettikleri zaman amaçlarına ulaşmış olacaklar mı?
Oyunu yasaklayarak nereye varırsın ki? Yasaklamaktan ziyade oyunun tadını çıkarmak gerek
Hala Knight mı oynanır diyoruz ama bu oyunun hastası çok. Yakın bir arkadaşım defalarca tövbe etti, 2 senede bir oyuna geri başlıyor

Her sabah 9'da bilgisayar başında partiye giriyor, akşamları da aynı şekilde mesaisi var. Geçenlerde bir droptan 10 bin lira kazandım dedi. E hal böyle olunca insanlar oyuna devam ediyor. Sonuçta bilgisayarda takılırken para kazanılan bir oyundan kim uzaklaşabilir ki? Mazisi 20 yıl olunca oyun iyice değerli oluyor, kaç yaşında adam kendini ortaokul lise çağlarındaki çocuk gibi hissediyor

Bunca zamandır kripto ile uğraşıyoruz. Sayısız oyuna girdik, yatırım yaptık, aylarca uğraştık. Bu emekleri Knight Online için harcamış olsak belki kazandığımızın 10 katını kazanırdık böyle düşünmek lazım