Bitcoin Forum
August 30, 2026, 02:22:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2026-2027 Trendyol Birinci Lig Genel Konu  (Read 47 times)
kizilhare (OP)
Full Member

Activity: 515
Merit: 118

View Profile
August 29, 2026, 05:39:50 PM
Last edit: August 29, 2026, 06:33:09 PM by kizilhare

TRENDYOL BİRİNCİ LİG

Trendyol birinci ligi normal sezonda ilk iki sırada bitiren takım direkt Trendyol Super lige yükselecek.
3-4-5-6 ve 7. Takımlar play of oynayacak. 3. sırada ligi bitiren takım direkt olay of finaline çıkar. 4-7 ile 5-6 ile maç yapar. Bu Eşleşmelerde 4ile 5. sıradaki takımlar ev sahibi olur. Yani ligi hep üst sırada bitirmenin az da olsa avantajı var.
Son 4 takım bir alt lige düşecek.

Son yılların en zevkli birinci ligi diyebiliriz. Bir çok takımın Trendyol Super Lig hedefi var. Yükselme adayı çok fazla takım var.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1498
Merit: 1058

View Profile
August 29, 2026, 09:46:50 PM

Birinci liglerde bugün de maçlar oynandı.

Bursaspor, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandı. Batmanspor, Sivasspor’u 2-1 yendi. İstanbulspor - Karagümrük ile Mardinspor - Vanspor maçları 1-1 sona erdi. Vanspor uzatmalarda golü bularak en azından 1 puanı kazanabildiler. Sene sonunda playoff ihtimalini de düşünürsek her puan altın değerinde.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2968
Merit: 1565

View Profile
August 29, 2026, 09:53:24 PM

Birinci liglerde bugün de maçlar oynandı.

Bursaspor, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandı. Batmanspor, Sivasspor’u 2-1 yendi. İstanbulspor - Karagümrük ile Mardinspor - Vanspor maçları 1-1 sona erdi. Vanspor uzatmalarda golü bularak en azından 1 puanı kazanabildiler. Sene sonunda playoff ihtimalini de düşünürsek her puan altın değerinde.
Vay vay mardinspor 1. Lige mi çıkmış ? Ben oradayken BAL’daydı sanırım yada 3. Lige mi yeni çıkmıştı acaba? Kayyum olarak belediye başkanı olan valinin ciddi yatırımları vardı maçlarına giderdik seyirci yoktu seyircinden çok kolluk gücü vardı maalesef yine de yüksek sayıda adamlar yazılırdı hala devam ediyor mu öyle bu sistem bilmiyorum ama herhalde birinci ligde halk daha fazla ilgilidir maçlara ve stadyuma Mardin’den süper lige bir takımın çıkmasını isterim ben ne de olsa yıllarım geçti orada Grin

yenerbatmaz
Hero Member

Activity: 1624
Merit: 500

View Profile
Today at 09:31:39 AM

Alt lige düşecek takımlar belli gibi. Bolu, Antalya benim favorim. Özellikle Antalya, Denizli Eskişehir gibi olma yolunda ilerliyor. İlk hafta maçında da 4-3 galip gelmiş olsakta oynanan futbol leş gibi. Bülent Korkmaz en geç haftaya istifasını verir. Sarıyer gibi yeni kurulan takıma 1-2 mağlup olduk. Güray Vural'ım atılması da buna etken ama Antalya kötü takım.
Bolu ise doğru düzgün takım kuramadı. Para yok. Bu arada Sarıyer'e Albayraklar destek oluyor. Sarıyer'e gelen bir çok topçu Çorum FK'dan gelme. Sarıyer'in iyi desteği var.
Bursa Kayseri üst lige çıkma adaylarım. Bursaspor'un da her yönden siyasi desteği var.

Yabani
Sr. Member

Activity: 840
Merit: 265

View Profile
Today at 10:35:59 AM

Böyle giderse sponsorluk ayağına bizim ülke takımlarının adı Brezilyalı oyuncuların adı kadar olacak. Onlarında adı destan gibi.
Ben iki şeyi çok merak ediyorum.  Bu sponsorluklar gerçekten ederi var mı? Ne gibi katkı sağlıyor takımlara? Diğer meselede sahaları neden bu kadar bozuk. Suudi Arabistan'dan daha mı sıcak havamız var bizim? Adamların maçlarını izliyorum zemin kaymak gibi. Bizde ise patates tarlası gibi.
Geçen gün Antalya Sarıyer maçına baktım saha kum çim karışık.
Dün Kayseri Bursa maçında zemin iyiydi. Batman Sivas maçında zemin yine bozuk. Ben federasyon yetkilisi olsam sahası olmayan sahası bozuk olan takımı lige almam. Bak nasıl düzeliyor izleyin. Sen milyon Euro harcayacak oyuncu alıyorsun ama bu tarlada sahaya çıkan o milyonluk oyuncu sakatlık yaşıyor.
Muğla'nın sahası yok Bodrum'da oynuyor. Niye aldın bu takımı o zaman bu lige. Karagümrük sahası yok bir Sarıyerde bir olimpiyat bilmem ne.
Ara ara izliyorum maçları ama vakit geçsin diye. Bizim süper ligde bile futbol kalitesi yokken burada kaliteden bahsetmek mümkün değil.

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Pages: [1]
  Print  

Jump to: