Bitcoin Forum
September 03, 2026, 07:59:10 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bitexen borsası sahibi Kemal Cenk Erdem tutuklandı  (Read 42 times)
Mustang Shelby (OP)
Legendary
*

Activity: 1498
Merit: 1061

View Profile
August 31, 2026, 08:20:04 PM
Merited by Lachrymose (2), EFS (1)

Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek suçundan tutuklandığını gördük.

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/bitexen-sahibi-kemal-cenk-erdem-tutuklandi-2533880

Bitexen’nin nasıl etkileneceğini bilmiyorum ama bakıyorum Türkiye’de böyle durumlarda uzak durmak gerekiyor arkadaşlar. Dikkatli olun.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2968
Merit: 1572

View Profile
September 01, 2026, 05:04:29 AM

Türkiye’de kullanılacak tek borsa kaldı zannımca o da global bir borsanın Türkiye şubesi isim vermeyeyim de reklam olmasın ama böyle şeyleri gördükçe yerel borsaları neden kullanmamamız gerektiği açıkça ortaya çıkıyor Thodex dolandırıcı çıkıyor bunun sahibi tutuklanıyor bir tane daha vardı milleti soydu kaçtı adı aklıma gelmiyor v ile falan başlıyordu galiba yerel borsalardan en bilindik olanlardan bile korkmaya başladım bir ara kullanıcı bilgileri çaldırıldı falan deniliyordu

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2240
Merit: 2204

View Profile
September 02, 2026, 04:37:24 PM

Haluk Levent zamanında reklamını yapıyordu.Büyük ihtimalle Haluk Levent patlayınca buna da damladı bilmiyorum.Türk borsaları arasında şuan da hiç tartışmasız BTCTurk 1 numara.Paribu da bazı geliştirmeler yapıyor ama son yaptıkları olaylarla bazı şeylerde geri adım attılar.Onları ne kadar ön plana çıkarsa da Paribu'nun şuan da BTCTurk ile yarışabileceğini zannetmiyorum.Hacim veya kullanıcı sayısı bakımından belki geçebilir ama arayüz konusunda bence bir numara.

▄███████████████████████▄
█████████████████████████
██████████▀▄▄▄▀██████████
███████████████████████
████████▀▀▄▄▄▀█████████
███████░░░█████░░░███████
██████░░░▐█████▌░░░██████
███████░░░█████░░░███████
████████▄▄▀▀▀▄█████████
█████████████████████████