Bitcoin Forum
September 01, 2026, 08:13:37 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 1 Eylül Challenge  (Read 25 times)
xzone (OP)
Legendary
*

Activity: 3416
Merit: 1873

View Profile
August 31, 2026, 09:41:34 PM

Herkese selamlar!

Gece yarısı oldu ve resmi olarak 1 Eylül tarihine girmiş bulunuyoruz. Yani artık yaz ayları bitti ve sonbahara girdik. Havalar biraz daha serinlemeye başladı, şehir hayatları yeniden düzene oturmaya başlayacak ve milyonlarca kişi tatil modundan çıkacak.

Kendi adıma konuşmam gerekirse son birkaç ayımın fiziksel olarak oldukça yetersiz geçtiğini düşünüyorum. Spor hayatımdan uzaklaştım, vücut hantallaşıyor, iş koşturmacası ile uğraşmaktan hobilerime vakit ayıramıyorum, ev işine mi koşturayım kendime mi bakayım derken yılların geçtiğini ve yaşlandığımı görüyorum.

Normalde bu tür kararlar doğum günü ile ya da yılbaşı ile falan alınır ama ben kendime 1 Eylül tarihini belirlemek istedim. Zaman geçiyor ve artık kaybedecek bir zamanım olduğunu düşünmüyorum. Bugün itibariyle yeniden kaliteli ve sağlıklı bir beslenme düzeni, yürüyüş ve spor ve hobilere vakit ayırma kararı aldım. Forumdaki şınav çekme konusu gibi kendimize bir konu oluşturabilir miyiz diye bir düşünceye kapıldım. Böylece gaza gelip daha iyi bir yaşama kavuşabiliriz, dışsal motivasyon sağlıklı yaşam ve spor için çok önemli bir destek bence.

Konu içerisinde günlük ya da haftalık bir düzen içerisinde kendimize raporlar sunmayı planlıyorum. Sağlıklı ve basit yemek tarifleri de olabilir, yaptığımız spor miktarı ile ilgili notlar da olabilir.

Ne dersiniz, kendimizle yarışacağımız yeni bir hayat için bir challenge başlatalım mı?

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits..REWARDING, BEYOND LIMITS...
█████████████████████████
███████████▀▀░░▀█▄░░▀████
████████▀░░░░░░░░▀█▄░████
███████░░░░▄▄░░▄░░░▀█████
██████░░░░░▀▀▄██▀░░░░████
█████░░░██░▄██▀▄▄░░░█████
████░░░░░▄██▀░░▀▀░░██████
█████▄░░▀█▀░██░░░░███████
████░▀█▄░░░░░░░░▄████████
████▄░░▀█▄░░▄▄███████████
█████████▀░░▀░███████████
████████░░░▄░█░██████████
███████████▌▐██░█████████
███████████░███▌▐████████
██████████░█████░████████
██████▀░▄░▀███▀░▄░▀█████
█████░▄▀░░░░█░▄▀░░░░█████
█████░░░░░░░█░░░░░░░█████
██████▄░░░▄███▄░░░▄██████

PLAY NOW  
l99l
Hero Member

Activity: 1162
Merit: 681

View Profile
August 31, 2026, 11:26:28 PM
Merited by xzone (1)

Birbirimizi spor, beslenme konusunda motive edebiliriz güzel fikir. Aylardır düzenli şınav yapıyorum, raporluyorum. Ekstra yaptığım antreman programımda var. Eksik olan ise cardio ve yürüyüştü.
Haftada 2 gün koşuya çıkma ve diğer günlerde 30 dakikalık yürüyüş yapma kararı aldım daha dün almıştım bende böyle bir karar. Beslenme konusunu da önemli nasıl beslendiğimizi anlatabiliriz ve belki de güzel pratik yemek paylaşımları yapabiliriz.
Sadece direnç antremanı yapmakta yetmiyor. Kesinlikle yürüyüş ve haftada bir günde olsa koşu şart. Koşmakta şart değil. Bisiklet, yüzme tarzı farklı aktiviteler de yapılabilir önemli olan terlemek  Smiley

Programımı kurguladım. İtiş,çekiş ve bacak ardından bir gün ara diğer iki gün boks torbası ve 1-2 tane belirlediğim hareket üzerine çalışmak muscle-up ve handstand seçtim o hareketleri. antreman günlerinde 30 dk yürüyüş ve off günlerde ise koşuya çıkacağım. İlk defa deneyeceğim bu tarz antreman modelini eğer fazla gelirse tekrar düzenleyebilirim. Güzel bir karar almışsınız, detayları merak ediyorum şimdiden. Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: