Birbirimizi spor, beslenme konusunda motive edebiliriz güzel fikir. Aylardır düzenli şınav yapıyorum, raporluyorum. Ekstra yaptığım antreman programımda var. Eksik olan ise cardio ve yürüyüştü.
Haftada 2 gün koşuya çıkma ve diğer günlerde 30 dakikalık yürüyüş yapma kararı aldım daha dün almıştım bende böyle bir karar. Beslenme konusunu da önemli nasıl beslendiğimizi anlatabiliriz ve belki de güzel pratik yemek paylaşımları yapabiliriz.
Sadece direnç antremanı yapmakta yetmiyor. Kesinlikle yürüyüş ve haftada bir günde olsa koşu şart. Koşmakta şart değil. Bisiklet, yüzme tarzı farklı aktiviteler de yapılabilir önemli olan terlemek

Programımı kurguladım. İtiş,çekiş ve bacak ardından bir gün ara diğer iki gün boks torbası ve 1-2 tane belirlediğim hareket üzerine çalışmak muscle-up ve handstand seçtim o hareketleri. antreman günlerinde 30 dk yürüyüş ve off günlerde ise koşuya çıkacağım. İlk defa deneyeceğim bu tarz antreman modelini eğer fazla gelirse tekrar düzenleyebilirim. Güzel bir karar almışsınız, detayları merak ediyorum şimdiden.