|
Today at 01:27:32 PM |
|
Kürt de var, Laz da (has Laz hatta) var, Arap da (yerleşik Hatay Arap’ı ) süryani de oldu (Gabriel) her türlü arkadaşım var hatta Somali, Azerbaycan türkü, iranlı bir çok arkadaşım da oldu arkadaşlar konu başlığının nedenini az çok tahmin ediyorum 5 parmağınızı açın 5’i de birbirinden farklıdır öyle değil mi?
Rıza diye bir arkadaşım vardı babadan anadan 7 göbek Kürt ama Polis Özel Harekat’tı Hendek barikat döneminde gazi oldu hala çalışıyor bu ülke için başında şarapnel parçasıyla yaşamına devam ediyor aynı şekilde Adıyaman’lı Kürt abilerim vardı meslekte yani kürdü türkü yok bu işin burada vatanını seven ve sevmeyen olarak 2 parçası var ama
Aması madalyonun öteki yüzü işte örgütün ilk silahlı eylemlerinde Kürt köylülerini öldürdüğünü bilmeden veya bildirilmeden sözde Kürt milliyetçiliği adı altında doğuda topladığı cahil teröristlerin sarı torbalarda gönderdiklerimiz oldu Nusaybin’de ben vardım da Sur’da, Cizre’de, Çukurca’da, Yüksekova’da, Tunceli de türlü türlü saldırılar planladılar, yaptılar maalesef kahpece saldırdıkları için şehitlerimiz de oldu
İşin en acısı neydi biliyor musunuz? Kürt milliyetçiliği adı altında oradan topladıkları cahil çocukları köle yaptılar, ateşin önüne attılar, hepsi sonunda sarı torbayı boyladı ama onları sözde hakkını savunuyoruz diye söyledikleri de çocuklarını Miami’de, Fransa’da, Avrupa’nın en elit şehirlerinde en güzel üniversitelerinde okuttular her şeyden uzak tuttular
Madem o kadar haksızlık yapılıyordu gönderseydiniz çocuğunuzu? Cahilin beynini yıkamak kolay madem öyle kendin bir şeyler yapsaydın? Bunu söyleyince de o bölge insanı aşırı inanmışlık ile savunmaya geçiyor bir de
Bu ülkede Kürt bakanlar yok mu bugün? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kim? Bingöllü bir Kürt arkadaşlar cumhurbaşkanı yardımcısından bahsediyorum. Mehmet Şimşek kim? Ekonomi bakanı bunun gibi onlarca bakan, yüzlerce eski bakan sayabilirsiniz.
Hakkarili şehidimiz teğmen Abdullah Özatak nasıl şehit oldu? Şırnaklı benim yakın arkadaşlarım var hala çalışan bu ülkeye kahramanca görev yapan
Mesele Türk - Kürt meselesi değil mesele bunların içindeki bir grubun kendi uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ağının üstünü örtmek bugün Irak bölgesinde Kürt özerk bölgesel yönetimi var kaçı gitti oraya? Hayal ettikleri o soktuğum ülke diyelim ki kuruldu olmaz da hadi diyelim kuruldu oraya hiç biri gitmez arkadaşlar
Nerede sahil şeridi var nerede gece kulübü var nerede paranın kaynağı var bunlar orayı parsellemiş oteller onların gazinolar onların lüks restoranlar onların Türkiye’de tüm midyeciler nusaybinli ya var mı ötesi bunların kolay yerden para kazanmaya alıştığı için giriştiği bu mafyatik yapıyı bozmak gerekiyor yoksa bu ülkeye canını veren Kürtler oldu
Çok Kürt arkadaşım var kürdüm diyor ama bu ülke ve bayrak için ölürüm bu vatan bizim diyor önemli olan aslen nereli olduğunuz değil kalben nereli olduğunuz
|