Bitcoin Forum
September 04, 2026, 03:23:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: kira sözleşmeleri e-Devlet'ten hazırlanacak  (Read 28 times)
Waleron Wycliffe (OP)
Member
**

Activity: 151
Merit: 24

View Profile
September 01, 2026, 04:30:25 PM

Hazine ve Maliye Bakanlığının kira sözleşmelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden hazırlanmasını zorunlu hale getirmeye yönelik çalışması gayrimenkul sektörü temsilcileri ve tüketici derneklerince olumlu karşılandı.
https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/3656109-artik-e-devlet-uzerinden-zorunlu-olacak-kira-sozlesmelerinde-yeni-donem
mandown
Legendary
*

Activity: 2772
Merit: 2295

View Profile
September 02, 2026, 08:55:16 AM

Nerede hazırlandığının önemi yok kiracıyı feci derecede koruyor benim kiradaki işyerinde eleman hayatımı sikti ha alacağımı aldım ama para piç oldu enflasyondan dolayı eridi 2.5 yıl sürdü sözleşme tek taraflı sadece kiracıyı koruyor adam kiraya otursun bak kira dahi ödemesin  zaten ülkede enflasyon var para piç oluyor adamı çıkartmak en az 2 yıl sürüyor o yüzden pek önemi yok burada tek değerli konu devlet demişki ben kaç tl kira alındığını tam bilmiyorum buradan yapınki mal sahibini emlak vergisinden tut herşeyde içinden geçtiğim halde yetmedi birde kiradan vergi çakayım diyor.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: