Bitcoin Forum
September 04, 2026, 10:41:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Keçiören Belediyesi tarafından 213 personele uyuşturucu testi (sonuçlar şok)  (Read 51 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2772
Merit: 2295

View Profile
September 03, 2026, 06:21:58 AM

Keçiören Belediyesi tarafından 213 belediye personeline uyuşturucu testi yapıldı.

• 171 personelin testi pozitif çıktı.
• Bu kişilerden 42'sinin daha sonra yapılan testlerinde sonuçların negatif olduğu bildirildi.

Vay babam vay bunler belediyeyi alem ortamına çevirmişler herhalde her masada rakı balıkta vardır. Uyuşturucu olan ortamda herşey olur.

https://x.com/bosunatiklama/status/2095114555495964835

ülkenin geldiği durumun rezilliği hakikaten artık şaşırtmıyor bunları kim denetleyecek belediye baskanı boşuna dememişti ortamlarda veriyorlardı diye Smiley

karabiber
Hero Member

Activity: 2198
Merit: 979

View Profile
September 03, 2026, 06:31:16 AM

Uyuşturucu testi belirli aralıklarla tüm kurumlarda yapılır umarım. Yani çalışanların özel hayatlarında ne yaptıkları bizleri ilgilendirmez ama devlet kurumlarında, belediyelerde çalışanların, hatta özel sektörde çalışanların bence bu testleri belirli aralıklarla çalıştığı yere vermesi gerekir. Bu alkol, sigara gibi bir şey değil ki. Bunu kullanan birinin kendini geçtim, hiç kimseye faydası olmaz. Belediyede bu kadar yüksek uyuşturucu kullanımı olması da düşündürücü. Bu belediyede işler nasıl yürüyormuş merak ettim. Türkiye’de inanılmaz bir uyuşturucu sorunu olduğunu düşünüyorum ve bunların ağababalarına operasyon çekmek gereklidir.

yenerbatmaz
Hero Member

Activity: 1638
Merit: 502

View Profile
September 03, 2026, 07:08:26 AM

Ben bu sonuçların doğruluğuna inanmıyorum. Bu ne abi insanların işi gücü yokta bu kadar kişi uyuşturucu mu kullanmış.  Aklıma geçmiş yıllar geldi. Sabah ya da Hürriyet ana sayfa imam keçi çaldı. (Doğrusu ise imamın keçisi çalındı) Düzeltme yapan gazete iç sayfada küçük bir düzeltme yapıyor. İmamın keçisi çalındı. Bu zamanda olan bir çok habere bakış açım bu.
Neden Keçiören belediyesi mesela. Neden Konya değil Erzurum değil. AKP'nin hüküm sürdüğü yerlerde ne var?
Çok şey yazarım ama gerek yok anlayan anlıyor zaten

xzone
Legendary
*

Activity: 3430
Merit: 1915

View Profile
September 03, 2026, 08:11:27 AM

Çok ilginç bir haber, ilk okuduğumda Zaytung haberi falan sandım. Nasıl olur da bir belediyede çalışan insanların yaklaşık %85'i uyuşturucu kullanıyor olabilir? Bana gerçekten mantıklı gelmedi, tamam uyuşturucu bağımlılığı çok yüksek seviyede ama bu çok farklı bir boyuta ulaşmış.
İster Esenler olsun ister Keçiören ister İlkadım. Bu kadar yüksek bir oran varsa ya test yanlıştır ya da aldıkları örneklem özel bir durumdur diye düşünüyorum. Tüm belediye içeride uyuşturucu partisi veriyor olabilir mi gerçekten ben bu habere inanamadım.

Keçiören emlak sektörünün yükselen yıldızı, ev fiyatları kalitelerine göre İstanbul'un yarı fiyatından bile düşük. Oldukça ulaşılabilir ve lüks evler var. Sebebi belli oldu, içmeyen buralarda yaşayamıyormuş yeni nesil Çinçin olmuş Cheesy

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits..REWARDING, BEYOND LIMITS...
█████████████████████████
███████████▀▀░░▀█▄░░▀████
████████▀░░░░░░░░▀█▄░████
███████░░░░▄▄░░▄░░░▀█████
██████░░░░░▀▀▄██▀░░░░████
█████░░░██░▄██▀▄▄░░░█████
████░░░░░▄██▀░░▀▀░░██████
█████▄░░▀█▀░██░░░░███████
████░▀█▄░░░░░░░░▄████████
████▄░░▀█▄░░▄▄███████████
█████████▀░░▀░███████████
████████░░░▄░█░██████████
███████████▌▐██░█████████
███████████░███▌▐████████
██████████░█████░████████
██████▀░▄░▀███▀░▄░▀█████
█████░▄▀░░░░█░▄▀░░░░█████
█████░░░░░░░█░░░░░░░█████
██████▄░░░▄███▄░░░▄██████

PLAY NOW  
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2982
Merit: 1577

View Profile
September 03, 2026, 01:51:12 PM

Uyuşturucu maalesef komple savaştığımız bir lanet ve illet ayrıca ülke çapında özellikle okul önleri veya okul civarındaki yemek yapan yerler olmak üzere dürüm içinde ekmek içinde uyuşturucu satıldığını çokça gördük bize de iletildi hatta emniyet yeni birim kurdu belki gördünüz Narkotim adı altında üniformalı ama saç sakal bırakabilen motorize narkotik ekipleri özellikle okul önleri ve torbacıların yoğun olduğu yerlerde sıklıkla görev yapıyorlar bu timler motorize olduğundan beri yakalanma oranları %50 arttı ama sorun “denetimli serbestlik” mekanizmasında abicim biz yakalıyoruz torbacının yüzü çadır olmuş artık abi 6 aya çıkarım ne uğraşıyorsunuz diyor içeride kalmıyor ki sorun bunun çözülmesi üzerinde bunu çözdüklerinde uyuşturucu olayı da çözülür sen satanı alıp yıllarca içeride tutmuyorsun sonra neden bitmedi nasıl bitsin aq

Pages: [1]
  Print  

Jump to: