@Droppies hocam peki interneti neden kullanıyorsun, interneti 'de kullanma, senin mantık bunu doğru buluyorsa, internetin de yanlış bir şey olduğunu ve kullanmaman gerektiğini bilmen gerekiyor veya sosyal medyayı çünkü insanlar buralardan da empoze olabilir, hatta buralardan çok çok daha kolay olur.
Çözemiyorum gerçekten bu insanları artık, işlerine gelmeyen şeyler sakıncalı işlerine gelen şeyler güllük gülistanlık, ülkede bin bir türlü kötülük var milletin gözüne sokularak yapılıyor ve bunlara herhangi bir önlem alınmıyor ama gereksiz şeylere önlemler çat diye alınıyor.
Arabistan örneğinden de çok farklı bir anlam nasıl çıkardın onu da anlamış değilim, adamlar çok eski bir zaman değil daha kızlarını bisiklete bindirmiyorlardı sen bir asırdır etki altındalar diyorsun bir asırdır etki altında olan ülke bunu daha yeni mi yapar.
Özelden genele yayacaksak yaşamayalım olsun bitsin değil mi hocam? Özelden genele doğru hareket etmenin manası yok. İnternette sakıncalı şeyler olduğu kadar faydalı olanlarda var. Sakıncalı sitelere devlet tarafından engel getirilebiliyor ki bunda da sakınca görülmüş ki engel getirmişler. Zamanlamasına bende aynı şekilde doğru olmadığını belirttim zaten.
Arabistan'ı İslam'ın kalesi olarak görerek orada satanist demedi burada deniliyor ibaresi ile Arabistan'daki insanların müslümanlığının pek matah olmadığını belirttim orada.
-----------------------------
Bir baskının ya da kontrollerin bu şekilde yapılmasına bende karşıyım ancak özgürlük kavramı altında her istenilen yapılması bir topluma yaralar açabilir.