Böyle bir şeyi üniversite öğrencilerine söylemek ne kadar saçma bir şey. Adam kaç yaşına gelmiş. Neyin ne olduğunu bilecek yaşta. Üniversite hocası gelip gençler ilk dersimiz bu mi diyecek.
oldu olacak açılışı töreni olsun herkes dizilsin rektörün ya da dekanın önüne tıpkı 90'lı yıllarda ki gibi öğrencilere hitap edilsin.
İyiden iyiye saçmalamaya başladılar.
Zekâ seviyelerini kendileri gibi görüyorlar belli ki.
Bizim okuyanlarla işimiz yok derken bunu kastediyorlar zaten. Okuyan adam sorgular, doğruyu, eğriyi görür. Bunu da istemedikleri gün gibi ortada. İstenen kesime zaten rahatlıkla istenen her şey yaptırılabiliyor. Ayrıca oyları da alınıyor ve hedef gösterilen kişi veya gruba karşı bir saldırı da yaptırılabiliyor. Bu yüzden üniversitelerde böyle dersler koymaları kadar saçma çok az şey vardır herhalde.