MK-74
Legendary

Activity: 2128
Merit: 1650
|
 |
October 03, 2026, 02:23:37 PM |
|
TFF Başkanı yakında istifa eder ve Montella öyle gönderilir başka türlü de gönderilmez, üst üste alınan mağlubiyetlere rağmen adam hala duruyor orada. Bahane olarak takımı küçümsüyor falan filan adam Yunanistan'a bak desen sesi kesilir bizim oyuncularımızla Yunanistan oyunları arasında seviye farkı var ama adamlar bir şekilde oynuyorlar ve gruplarında lider durumdalar.
Mesele oyuncularda değil, mesele oynatamayan teknik direktörde. Euro 2008’de elde ettiğimiz başarı bireysel oyuncu bazıdan Arda Turan dışında yıldız barındırmıyordu. O kadro ile muhteşem işler başarmıştık üstelik sakatlıktan dolayı bazı maçlara 3-4 yedekle çıkmıştık. Mesele bu altın denilen jenerasyonu kullanabilmek. Sen kullanamadıktan sonra eline Fransa kadrosu verilse ne yazar? Valla herkes haklı bu konuda da adam gram sorumluluk almıyor, eldeki oyuncular bu diyor başka bir şey demiyor, yönetimden de kimse bu adamı açık açık eleştirmiyor, tarihin en kötü İtalya'sı dediğimiz takımdan yirmi küsür dakika da 3 tane gol yiyoruz ama kimse bir şey demiyor. Adamın tek dediği bu kadro ile bu kadar, oyuncularını da küçümsüyor ama kimseden ses çıkmıyor saçmalıktan başka bir şey değil şunun yaptıkları.
|
|
|
|
eightdots
Legendary

Activity: 1652
Merit: 1064
|
 |
October 04, 2026, 01:08:38 PM |
|
TFF Başkanı yakında istifa eder ve Montella öyle gönderilir başka türlü de gönderilmez, üst üste alınan mağlubiyetlere rağmen adam hala duruyor orada. Bahane olarak takımı küçümsüyor falan filan adam Yunanistan'a bak desen sesi kesilir bizim oyuncularımızla Yunanistan oyunları arasında seviye farkı var ama adamlar bir şekilde oynuyorlar ve gruplarında lider durumdalar.
Mesele oyuncularda değil, mesele oynatamayan teknik direktörde. Euro 2008’de elde ettiğimiz başarı bireysel oyuncu bazıdan Arda Turan dışında yıldız barındırmıyordu. O kadro ile muhteşem işler başarmıştık üstelik sakatlıktan dolayı bazı maçlara 3-4 yedekle çıkmıştık. Mesele bu altın denilen jenerasyonu kullanabilmek. Sen kullanamadıktan sonra eline Fransa kadrosu verilse ne yazar? Valla herkes haklı bu konuda da adam gram sorumluluk almıyor, eldeki oyuncular bu diyor başka bir şey demiyor, yönetimden de kimse bu adamı açık açık eleştirmiyor, tarihin en kötü İtalya'sı dediğimiz takımdan yirmi küsür dakika da 3 tane gol yiyoruz ama kimse bir şey demiyor. Adamın tek dediği bu kadro ile bu kadar, oyuncularını da küçümsüyor ama kimseden ses çıkmıyor saçmalıktan başka bir şey değil şunun yaptıkları. Böyle sonuçlardan sonra hepsinin istifa etmesi gerekiyor bir de diğer konulara da bakınca futbolu ne hale getirdikleri iyice ortaya çıktı. Takımın potansiyelini olduğunu herkes biliyor ama kullanmak gerekiyor. Bu takım diğer takımların rahatça yeneceği bir takım haline gelmemeli ve bunu kabul etmemeli. Kendi takımınızla başarılı olmadan diğer takımları küçümsemek doğru değil. Siz potansiyelinizi kullanamıyorsanız bu sizin sorununuzdur bir de takımların oyuncu değerleriyle sahadaki oyunun bir ilgisi yok bunu da kabul etmek lazım. Milli maçlarla takım maçlarını karıştırıyorlar.
|
|
|
|
RaltcoinsB (OP)
Legendary

Activity: 3010
Merit: 1609
|
 |
October 04, 2026, 01:28:59 PM |
|
Mesele oyuncularda değil, mesele oynatamayan teknik direktörde. Euro 2008’de elde ettiğimiz başarı bireysel oyuncu bazıdan Arda Turan dışında yıldız barındırmıyordu. O kadro ile muhteşem işler başarmıştık üstelik sakatlıktan dolayı bazı maçlara 3-4 yedekle çıkmıştık. Mesele bu altın denilen jenerasyonu kullanabilmek. Sen kullanamadıktan sonra eline Fransa kadrosu verilse ne yazar? Valla herkes haklı bu konuda da adam gram sorumluluk almıyor, eldeki oyuncular bu diyor başka bir şey demiyor, yönetimden de kimse bu adamı açık açık eleştirmiyor, tarihin en kötü İtalya'sı dediğimiz takımdan yirmi küsür dakika da 3 tane gol yiyoruz ama kimse bir şey demiyor. Adamın tek dediği bu kadro ile bu kadar, oyuncularını da küçümsüyor ama kimseden ses çıkmıyor saçmalıktan başka bir şey değil şunun yaptıkları. İçimi acıtıyor biliyor musun hocam bu durumu milli takımı Arda Güler bir şeyler yapar diye izliyorum keşke gerçekten keyifle izlesek şimdi İtalya deplasmanı olacak ve arda oynamayacak Hakan yok Kenan yok milli takımda iş bitirici oyuncu yok bir de kendi takımunda ayın oyuncusu seçilen Enes Ünal’ı da almayacaksan kimi alacaksın ? Deniz kendi takımında oynamıyor onu alıyorsun Enes’i almıyorsun Montella tam bir çöp karakter ona bu kadar dayanacak takım yoktur sanırım
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary

Activity: 3402
Merit: 1859
|
 |
October 04, 2026, 09:01:30 PM |
|
Yunanistan yine Almanya karşısında berabere kalarak namağlup serisini sürdürdü. Şu gruba bakınca maçlar oynanmadan önce Almanya ve Hollanda çıkar derdi herkes ama Yunanistan dengeleri değiştiren 4 maçlık bir seri ortaya koydu. Kasımda Hollanda deplasmanında kaybetmezlerse gruptan çıkıyorlar çünkü son maç hiç iddiası kalmayan Sırbistan ile içeride olacak. Bu durumda Almanya küme düşme play-off maçı oynar. Düşmezler ama Uluslar Ligi'nde kupa şanslarını çok erken kaybetmiş olurlar. Bir Yunanistan'ın yaptıklarına bakın bir de Montella'nın kadro değeri laflarına. 
|
|
|
|
MK-74
Legendary

|
 |
October 04, 2026, 09:32:10 PM |
|
Yunanistan'a helal olsun valla, diyecek pek bir şey de yok adamlar kendilerinden üst seviye bir ligde yenilmeden ikinci sıradalar, Almanya 3.sıraya geçmiş.
Hollanda evinde Sırbistan'ı 2-1 yenmiş.
Portekiz - Norveç maçı güzeldi, güzel goller izlettiler, Portekiz 2-1 kazandı ve ligde 4'de 4 yapan tek takım.
Danimarka'da Galler deplasmanından 3 puanla döndü, tek golle galibiyeti aldılar ve ligde 2. sıradalar 6 puanla.
Yarın bizimkiler İtalya deplasmanından yine kayıpla dönerler.
|
|
|
|
|
Xyloo
|
 |
October 04, 2026, 09:40:21 PM |
|
Yunanistan'a helal olsun valla, diyecek pek bir şey de yok adamlar kendilerinden üst seviye bir ligde yenilmeden ikinci sıradalar, Almanya 3.sıraya geçmiş.
Hollanda evinde Sırbistan'ı 2-1 yenmiş.
Portekiz - Norveç maçı güzeldi, güzel goller izlettiler, Portekiz 2-1 kazandı ve ligde 4'de 4 yapan tek takım.
Danimarka'da Galler deplasmanından 3 puanla döndü, tek golle galibiyeti aldılar ve ligde 2. sıradalar 6 puanla.
Yarın bizimkiler İtalya deplasmanından yine kayıpla dönerler.
Yunanistan, Sırbistan’ı da yener 11 puanı garantiledi. Hollanda ile oynayacakları maç ise grup liderini belirleyecek maç olur. O maçta deplasman olacağı için şansları düşük ama Almanya deplasmanında kazanan Yunanistan vardı. Hollanda deplasmanı da belki benzer sonucu gösterir. Bir bizim şarlatanlara bak bir de yunanlılara. Adamlar çıkıp top oynuyor helal vallahi.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
October 05, 2026, 05:17:59 AM |
|
Bugün son yenilgimizi alıp milli maç trafiği bitmiş olacak. Maça 2.5 gol olur bahsi oynanacağım. İtalya'nım bizi mağlup edeceğini bilsem de az da olsa içim de umut var. Umarım gol atmayı başarırız. Tüm milli takımlar arasında en dipte biz varız. Şuana kadar 1 gol attık 8 gol yedik. -7 averaj var. Bu maçtan sonra Montella İtalya'da kalır diyeceğim ama malûm bizde TFF MHK karışık iken bu adam istifa edip gitmez. Tazminat almak için kovulmayı bekler. Umarım Hacıosmanoğlu kovar ve kendi cebinden tazminatı öder. Bodrum'da villa dağıtan kişiden bunu beklemek en doğal hakkımız
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary

Activity: 1540
Merit: 1075
|
 |
October 05, 2026, 02:52:07 PM |
|
Bugün son yenilgimizi alıp milli maç trafiği bitmiş olacak. Maça 2.5 gol olur bahsi oynanacağım. İtalya'nım bizi mağlup edeceğini bilsem de az da olsa içim de umut var. Umarım gol atmayı başarırız. Tüm milli takımlar arasında en dipte biz varız. Şuana kadar 1 gol attık 8 gol yedik. -7 averaj var. Bu maçtan sonra Montella İtalya'da kalır diyeceğim ama malûm bizde TFF MHK karışık iken bu adam istifa edip gitmez. Tazminat almak için kovulmayı bekler. Umarım Hacıosmanoğlu kovar ve kendi cebinden tazminatı öder. Bodrum'da villa dağıtan kişiden bunu beklemek en doğal hakkımız
Hocam Arda da oynamıyor. Benim hiç ümidim yok bugün. Artık B grubunda dişimize göre rakiplerle oynayacağız seneye yada her ne zaman oynanacaksa. Ben maçı izlemeyi düşünüyorum ama ağır yenilgi almaktan da korkuyorum. Böyle maçları izlemek de çok keyifsiz oluyor. Düşünsene vaktini ayırıyorsun ve 2 saat sonunda vaktin çöp oluyor.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
October 05, 2026, 04:19:25 PM |
|
Hocam Arda da oynamıyor. Benim hiç ümidim yok bugün. Artık B grubunda dişimize göre rakiplerle oynayacağız seneye yada her ne zaman oynanacaksa. Ben maçı izlemeyi düşünüyorum ama ağır yenilgi almaktan da korkuyorum. Böyle maçları izlemek de çok keyifsiz oluyor. Düşünsene vaktini ayırıyorsun ve 2 saat sonunda vaktin çöp oluyor. Korka korka maç izliyoruz olacak iş değil, bir çoğumuz izlemiyordur bile artık milli takım maçlarını. Diğer takımlara karşı çaresizce oynayan milli takımın izlemek insana getirdiği bir kaç etki var onlarda sinir ve stres. Henüz karar vermedim izleyip, izlemeyeceğime daha iyi bir şey bulursam yapacak izlemem.
|
|
|
|
xzone
Legendary

Activity: 3458
Merit: 1925
|
 |
October 05, 2026, 05:55:48 PM |
|
Korkarak ya da tedirgin olarak maç izleyeceğime açar Netflix izlerim. Ne işim var 5 gol yiyip bizi rezil edecek bir takımın maçını izlemeye  Şu takıma o kadar destek veriliyor o kadar para harcanıyor sonuçlara bakıyorsunuz ve rezil bir yönetim sonucunda tüm dünyanın dalga geçtiği bir takım görüyorsunuz. Diğer yandan Arda Güler dünyada ilk kez 100 milyondan daha yüksek değere ulaşmış Türk futbolcu ünvanını alıyor. Böyle bir kadro ile böyle bir rezillik olacak şey değil
|
| . .Duelbits..REWARDING, BEYOND LIMITS... | █████████████████████████ █████████████████████████ ███████████▀▀░░▀█▄░░▀████ ████████▀░░░░░░░░▀█▄░████ ███████░░░░▄▄░░▄░░░▀█████ ██████░░░░░▀▀▄██▀░░░░████ █████░░░██░▄██▀▄▄░░░█████ ████░░░░░▄██▀░░▀▀░░██████ █████▄░░▀█▀░██░░░░███████ ████░▀█▄░░░░░░░░▄████████ ████▄░░▀█▄░░▄▄███████████ █████████████████████████ █████████████████████████ | █████████████████████████ █████████████████████████ █████████▀░░▀░███████████ ████████░░░▄░█░██████████ ███████████▌▐██░█████████ ███████████░███▌▐████████ ██████████░█████░████████ ██████▀░▄░▀███▀░▄░▀██████ █████░▄▀░░░░█░▄▀░░░░█████ █████░░░░░░░█░░░░░░░█████ ██████▄░░░▄███▄░░░▄██████ █████████████████████████ █████████████████████████ | █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ | |
| | █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ | PLAY NOW |
|
|
|
MK-74
Legendary

|
 |
October 05, 2026, 05:56:56 PM |
|
Yaklaşık bir saat sonra bizimkilerin maçı var ve izleyip izlememek arasında kaldım, izlemesem çok şey kazanırım diye düşünüyorum.
A Spor'da da Fransa - Belçika maçı varmış, bu maç daha çok izlenebilir, güzel bir maç olur.
Diğer gruplardaki maçların da hiç biri izlenecek maçlar değil, hepsi alt lig takımları bir adam gibi bizim ligin maçları var diğerleri çöp neredeyse.
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
October 05, 2026, 06:21:38 PM |
|
Korkarak ya da tedirgin olarak maç izleyeceğime açar Netflix izlerim. Ne işim var 5 gol yiyip bizi rezil edecek bir takımın maçını izlemeye  Şu takıma o kadar destek veriliyor o kadar para harcanıyor sonuçlara bakıyorsunuz ve rezil bir yönetim sonucunda tüm dünyanın dalga geçtiği bir takım görüyorsunuz. Diğer yandan Arda Güler dünyada ilk kez 100 milyondan daha yüksek değere ulaşmış Türk futbolcu ünvanını alıyor. Böyle bir kadro ile böyle bir rezillik olacak şey değil Arda Güler, Barış Alper Yılmaz oynamıyor bugün. Arda Güler'in oynamaması kötü oldu gerçi oynasa da tek başına bir faydası olmuyor. Barış Alper Yılmaz'ın oynamaması belki kazanmamızı sağlayacak  100 milyon dolar değerini hak ediyor, benzeri yok neredeyse Arda Güler'in. Rezil olacağız diye geriliyorum, nasıl duygular yaşatıyorlar bize her milli takım maçında. Fransa - Belçika maçını izlerim daha iyi hakikaten.
|
|
|
|
eightdots
Legendary

Activity: 1652
Merit: 1064
|
 |
October 05, 2026, 06:56:57 PM |
|
Korkarak ya da tedirgin olarak maç izleyeceğime açar Netflix izlerim. Ne işim var 5 gol yiyip bizi rezil edecek bir takımın maçını izlemeye  Şu takıma o kadar destek veriliyor o kadar para harcanıyor sonuçlara bakıyorsunuz ve rezil bir yönetim sonucunda tüm dünyanın dalga geçtiği bir takım görüyorsunuz. Diğer yandan Arda Güler dünyada ilk kez 100 milyondan daha yüksek değere ulaşmış Türk futbolcu ünvanını alıyor. Böyle bir kadro ile böyle bir rezillik olacak şey değil Arda Güler, Barış Alper Yılmaz oynamıyor bugün. Arda Güler'in oynamaması kötü oldu gerçi oynasa da tek başına bir faydası olmuyor. Barış Alper Yılmaz'ın oynamaması belki kazanmamızı sağlayacak  100 milyon dolar değerini hak ediyor, benzeri yok neredeyse Arda Güler'in. Rezil olacağız diye geriliyorum, nasıl duygular yaşatıyorlar bize her milli takım maçında. Fransa - Belçika maçını izlerim daha iyi hakikaten. Arda Güler'in değeri hak ettiği bir değer, sahada neler yapabildiğini görüyoruz ama diğer oyuncuların da biraz destek vermesi lazımdı. Real Madrid'de attığı her pas gol pası neredeyse ve kıymeti de anlaşılmaya başladın çünkü performansını hep iyi seviyede. Bu da çok önemli çünkü bir maç parlayıp bir maç yok olmuyor Arda Güler. Maç başladı ama son maçlardaki skorlara bakıldığında bu maçtan iyi bir sonuç beklemek zor. Yine de kazanma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum sadece takımın kendine gelmesi gerekiyor. Arda'nın olmaması da kazanma ihtimalimizi çok düşürüyor.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
Today at 06:40:54 AM |
|
Bu dörtlü maç serisinde ilk defa dün maçımızı izledim. Montella'nın bir an önce gitmesi lazım. Dün Aral çok iyi oynuyor onu oyundan alıyor.. Bartuğ bizde ne kadar süre alıyor ki onu oyuna atıyor. Takım kurgusu saçma sapan oyuncu değişikliği saçma sapan. Deniz Gül takımda ki tek forvet. Neden ilk 11'de değil. Bu adamın takıntısı var. Bence kovulmak istiyor. 4 maç 4 mağlubiyetle 3 haftalık ara bitti. Hâlâ Belçika'yı yenip 3 puan almayı düşünenler var ama Belçika'yı İzmir'de mağlup etmemiz kolay değil.
|
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
Today at 09:37:54 AM |
|
Bartuğ’u at çöpe milli takım oyuncusu değil. Demir Ege’ye türk Busquets diyorlar. Çocuk orta alanda boyu ve fiziğiyle üstünlük sağlıyor. Buna rağmen değerlendirilmiyor. Bence montella maçları izlemiyor. Gitmesi daha iyi olur takımımız için. Uluslar liginde sıfır çeken bir milli takımımız var. B grubuna düşeceğimiz kesin.
|
|
|
|
BoundByFate
Member

Activity: 154
Merit: 72
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
 |
Today at 12:04:01 PM |
|
Montellaya birilerinin bu takımın iyi oynamadığını söylesin, gerçi söylesen de bir bahane buluyor adam. Yine maç sonunda 400 milyon değere sahip demiş İtalya, iyi oynadık demiş, iyi oynamasak bu kadar çok fırsat nasıl buluruz demiş. Dün en çok beğendiğim oyuncu Yunus Akgün'dü, ikinci yarı çok daha iyiydi, forma fırsatını çok iyi değerlendirdi.
|
|
|
|
|