Bitcoin Forum
September 28, 2026, 12:10:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Knight Online’da banlanan karakterlerin değerinin 1 milyar lira olması  (Read 49 times)
RaltcoinsB (OP)
Legendary
*

Activity: 2996
Merit: 1601

View Profile
September 26, 2026, 01:08:22 PM

Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde Grin

Her neyse bu oyunda 2-3 gün önce illegal program TBL denilen üçüncü parti yazılımları kullanan oyuncular eski/yeni demeden ve değerlerine bakmadan banlamışlar eski GM Pwnage bir yayında tahmini banlanan karakterlerinin değerinin 1 milyar tl olduğunu söylemiş

Bu rakam inanılmaz değil mi? Bir adam bir karaktere 20-25 milyon lira harcamış dedi aynı yayında şimdi oyunda bu potansiyel varken bu oyuna ticareti token ile yaptırsalar inanılmaz bir şey olmaz mı?

1 milyar liralık sadece banlanan karakter değeri varsa herhalde oyunda toplam karakter değerleri 5-6 milyar lira vardır bir oyunda bu kadar yüksek paranın döndüğünü bilmiyordum

Ne diyorsunuz bu konuda beyler? Bu arada oynayan var mı bir @Lachrymose hatırlıyorum Rise konusunda da aktifti

mandown
Legendary
*

Activity: 2786
Merit: 2327

View Profile
September 26, 2026, 01:11:48 PM

Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde Grin

ne oyun parası nede herhangi bir oyundan para kazanmadım beni sarmıyor bu işler cafede cocukların elinden para alıp oyuna sokan işletmeleride hiçbir zaman anlamadım

steamde bulunan counter oyununda kasalar vardı eskiden kimse yüzüne bakmazdı bol bol düşerdi o bile deli para şuan

https://steamcommunity.com/market/?l=turkish

anlatmısımdır belki cafede 20 li yaşlarda bir elemanın ağladığını hatırlarım haftalarca bir kılıç mı ne boksa onu almak için uğraşmış birisi oyunda istemiş ona vermişti cocukda geri vermemişti mal Smiley

RaltcoinsB (OP)
Legendary
*

Activity: 2996
Merit: 1601

View Profile
September 26, 2026, 01:39:31 PM

ne oyun parası nede herhangi bir oyundan para kazanmadım beni sarmıyor bu işler cafede cocukların elinden para alıp oyuna sokan işletmeleride hiçbir zaman anlamadım

steamde bulunan counter oyununda kasalar vardı eskiden kimse yüzüne bakmazdı bol bol düşerdi o bile deli para şuan

anlatmısımdır belki cafede 20 li yaşlarda bir elemanın ağladığını hatırlarım haftalarca bir kılıç mı ne boksa onu almak için uğraşmış birisi oyunda istemiş ona vermişti cocukda geri vermemişti mal Smiley

Abi sen oyundan kazanmadın ama oyun oynamaya gelen çocuklardan kazandın aslında demek istediğim buydu ve Knight, Metin, Silkroad, CS o dönemin en popüler oyunlarıydı bir de mu online vardı sanırım ama en çok beni çeken Knight’dı ve ciddi paralar verdim bir oturdum mu 8-10 saat kafede kalırdım onu demek istiyorum

CS konusu ayrı bir şey zaten ama eski dönem CS’de hançer mançer yoktu abi Half Life ve CS’de poolday oynardık hey gidi günler

1 milyar liralık oyun karakteri değeri anormal ya onu anlatmak istiyorum öyle değil mi abi

l99l
Hero Member

Activity: 1190
Merit: 693

View Profile
September 26, 2026, 01:56:46 PM

Türkiye'de belli bir yaş aralığında olanlar Knight online oynamış, oynamamışsa da kesin etrafında oynayan arkadaşları olmuştur.
Bir kaç gündür benimde önüme düştü milyar liralık charların banlandığı işin garip kısmı oyunda diğer karakterlere insanlara üstünlük sağlamak için milyon liralar harcıyorlar yetmezmiş gibi üzerine üçüncü parti yazılım kullanıyorlar hiç normal değiller.  Smiley
Haksız yere yasaklananlarda olduğunu söyleyenler de var, böyle büyük bir yasaklama yaptılarsa iyice detaylıca araştırmışlardır durduk yere kimseyi yasaklamazlar tahminimce.

mandown
Legendary
*

Activity: 2786
Merit: 2327

View Profile
September 26, 2026, 02:52:24 PM

Abi sen oyundan kazanmadın ama oyun oynamaya gelen çocuklardan kazandın aslında demek istediğim buydu ve Knight, Metin, Silkroad, CS o dönemin en popüler oyunlarıydı bir de mu online vardı sanırım ama en çok beni çeken Knight’dı ve ciddi paralar verdim bir oturdum mu 8-10 saat kafede kalırdım onu demek istiyorum

CS konusu ayrı bir şey zaten ama eski dönem CS’de hançer mançer yoktu abi Half Life ve CS’de poolday oynardık hey gidi günler

1 milyar liralık oyun karakteri değeri anormal ya onu anlatmak istiyorum öyle değil mi abi

online oyunlar bizim o dönemde çok zordu internet hızları yeterli gelmez ping gibi sorunlar yaşardır cafeler online oyunlardan çok para kazanmıştır yalan yok. 1 milyarlık değer normal abi artık dünyada anormal para var 1 trilyon dolar değerlemeler sahip şirketler bir yandan amerikan şirketlerinden pahalı tokenlar yani artık bana anormal gelen birşey yok

Pages: [1]
  Print  

Jump to: