Dizi, film, müzik vs vs gibi şeylerin beğenilmesi insandan insana değiştiği için burada çoğunluk kesiminin tercihleri öne çıkmış.
Şahsen ilk 5'deki hiç bir diziyi izlemedim, Breaking Bad'e başladım bir kaç sefer ama beni alıp götürmedi ondan dolayı da hiç bir zaman devam edemedim.
Aslında liste kendinize göre tamamen şekillenebilir çünkü her insanın zevki, duyguları çok farklı.
Şu an güncel olarak bir iki dizi önerebilirim eğer izlemek isterseniz.
The Silo - Buna bir bakabilirsiniz, konusu yer altına kurulmuş Silo'larda yaşayan insanları anlatıyor.
Daha dün başladığım The Gentlemen var, 6 bölüm falan bitirdim, çok beğendim. Susie Glass var orada, kadın beni bağladı resmen, diziye ufak bir bakmanızı öneririm, 1-2 bölüm şans verin bence.
Komedi, Aksiyon, Suç ne ararsan var.
Bu sıralama kişiden kişiye göre değişebilir ama genel olarak da iyi diziler sıralanmış çoğunluğa bakılarak. Bazen çok beğenilen, senenin en çok izlenen dizisi hiç sarmayabiliyor ama izlenmesi çok az böyle kıyıda köşede kalmış bir diziye bakıyorsunuz çok iyi olmuş diyorsunuz. Ne izliyim düşüncesi olmadan genelin beğendiği dizilere bakayım illa ki güzeldir deyip de listeden de gidilebilir.
Güncel dizilerden Silo'yu takibe almıştım fırsat bulursam başlamayı düşünüyorum.