YouTube'dan daha çok kazanıyordur. Ayrıca başka sebeplerde vardır ama açıklamaz. Emeklilik gibi bir şeyi de olur. Niye milletin dirdırını çeksin ki.
Adam Prof olmuş unvanını kullanır. İllaki bir yerde olmasına gerek yok. Bu adanın adını da ilk defa duydum. YouTube'a bir bakayım
PROF olduğun gün arkasına yaslanır yarın ne olacak diye düşünmezdi büyük ihtimalle devlet üniversitelerinden bitindedir bugün yarın parası bitince kıbrısa gider bir üniversiteye yerleşir zaten şimdiye kadar paraya para dememiştir.
Akademik kariyer işi boş iş
bu ülkede insanların nasıl prof olduğu zaten malum :
https://www.youtube.com/watch?v=DjtOBJ3-NnY alın izleyin türkiye burası yoldan geçen birini çevirin birçok proftan dolu doludur.
Hocam profesörlüğü dolu aslında makaleleri fazlasıyla var dün bazı videolarını izledim de adam haklı bir yerde diyor ki bilmem kaç tane idari soruşturma geçirdim sıfır makaleli hocalar beni şikayet etmişler ben daha ceza almadım her birinde sorun yok ama sonuncusu terör şubeye sevk edilmiş işlemmiş muhtemelen fetöcü demişlerdir çünkü terör şube bakıyorsa ondan dolayıdır orada da savcılıktan serbest kalmış adamı bıktırmışlar diyor ki böyle bir potansiyeli olsa bir ihraç edin e ben kuruşuna dokunmuyorum ama potansiyel var doğru bunu sayarak beni yine ihraç ederler yani adamı bıktırmışlar hocam adam da en mantıklısını yapacak bence olmuş 1.5 milyon abone videoların zorlama değil ve 3 senede 3 milyondan fazla gelir elde etmişsin profesyonel bir ekip tutup kendi işini de geliştirirsen prof maaşından fazlasını alırsın zaten e yatırım ile de bir yerden sonra pasif getiri elde edersin bence bir yerde doğru bana da izin verseler ben de mesela polis olaylarını yorumlayan biri olmak isterdim ama teşkilatta da o kadar kalifiye eleman var ama hiç biri ek iş yapamıyor bir yerde içerik üreticiliğine bence vergisini aldıktan sonra karışmamalı belki benim sayemde yüzlerce insanın kafasındaki soru işaretleri gidecek
hiçbirşey yapmadan ömür boyu koltukta oturacak aylık en az 150 bini cebine koyacaktı ne gerek var youtube bilmem ne ile bugün yarın hatalıı bir konuşma ile kendisini ceza evinde bulur veya hesabı türkiyeye kapatılır. ee ozaman ne olacak?
bakın profesyonel ekip aldım izlenecek diye birşey yok hayat değişiyor trend değişiyor bugün izlenen youtube 10 yıl sonra orada olacağının garantisi yok. hayatın her türlü sillesini yemiş biri olarak prof kelimesinin açtığı bütün kapıları kapatıp boktan bir youtuber olmak ne gerek var abi? türkiyede prof dedinmi açılmayan, yapılmayan iş olmaz.
Bu ülkede yaşıyorsanız en rahat sektörde eleman ne gerek var rahatı bıraksın.
İnsanımız tanınırlıkla götü kalkan kendini bir bok sanan yapıya sahip.