Bitcoin Forum
October 01, 2026, 12:27:06 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SAR9 METE CE  (Read 18 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 239
Merit: 70

View Profile
Today at 10:24:42 AM

Türk Silahlı Kuvvetlerinde subay ve astsubaylara göreve başladıklarında devlet tarafından istihkak olarak verilen "beylik tabancası", yeni nesil yerli görev tabancası "SAR9 METE CE" olacak. 30 bin atışlık görev ömrü bulunuyormuş.
https://x.com/trthaber/status/2105405004223807598
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 3010
Merit: 1608

View Profile
Today at 11:04:37 AM

Atış ömrü hikaye bize bir kere lazım olur onda da tutukluluk yapmasın maksat

Ayrıca Sar9’larda bazı kendi kendine patlamalar yaşadı bizim alt devreler ama Mete en iyi serilerinden onda olur mu bilmiyorum bende kılınç 2000 var ve yağını bakımını düzgün yaptıktan sonra her atışta canavar maşallah bir de silah dediğin metal olur aga ne o polimer gövde falan tamam hafif oluyor belki ama ben silahın ağırlığına alışmışım polimer gövdeler benim gördüğüm kadarıyla full metaller kadar iyi değil ikisini kullanan abiler var onların da reaksiyonu böyle

Bir de PÖH’e de özel seri polimer gövde Canik verildi en iyi seri onda bile iğne sorunları yaşanıyordu ben maşallah diyeyim kaç yıldır tek sorun yaşamadım silahımla

Bence Emniyet - Tsk olarak tekrar full metal silahlara dönmek lazım. Eskiden Yavuz alıyordu TSK o bence Sar9’Dan daha iyi

Bu arada Browning bu işin zirvesidir bana göre sonra Beretta ve CZ gelir

Pages: [1]
  Print  

Jump to: