Arkadaşlar herkese selam. Yıllar önce tasarladığım ve ürettiğim, akabinde iş hayatımın farklı yönlere kayması sebebiyle bir kenara kaldırdığım, daha önce bu forumda bahsi de geçmiş olan soğuk cüzdanlarımı acil borçlarım sebebiyle satıyorum. Toptan alımın kolay olmadığını biliyorum ama tek tek satacak vaktim yok, bu yüzden fiyat (bence) oldukça uygun. Tüm ürünler + proje dosyaları için istediğim rakam 70,000 TL. Herhangi bir takas ve pazarlık teklifine açığım.
Yurtdışındaki Cryptosteel, Billfodl gibi ürünlerin fiyatları $100'dan başlamaktadır ve veri kapasiteleri benim ürünümün yarısı kadardır. Ürünlerin tanesi 1250 TL/$25'ye gelmekte, yani oldukça uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. CAD çizimleri, kutu tasarımı, 250'den fazla basılmış kutu, harf takımları vs. bu fiyata dahildir!
Sahibinden ilanından (
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-kirtasiye-steeldisk-paslanmaz-celik-not-defteri-56-adet-plus-ekipman-1337346933/detay):
- Yüksek güvenlikli muhafaza gerektiren özel anahtarlar (private key), özel şifreler vs. hassas verileri çevrimdışı ortamda güvenle saklamaya yarar
- Suya, ateşe, darbeye, siber saldırıya dayanıklıdır
- Tüm parçaları 304 paslanmaz çeliktir
- 170 karakter kapasitesi vardır
- Harfleri cihaza dizip kilitleyerek kullanılmaktadır
- 10000'den fazla (tüm ürünlere yetecek oranda) boş harf bulunmaktadır
- Harfleri işlemek için 3 adet harf takımı vardır (büyük harfler, küçük harfler, sayılar)
- Dilediğiniz harf setlerini (Base58, Hexadecimal vs) bu harf takımlarıyla boş harflere işler ve ürünün içine dizip kilitlersiniz
- Birden fazla özel anahtar saklama kapasitesi vardır
- 250'den fazla kullanılmamış kutu bulunmaktadır
- Ürünlerin tamamı üretimden çıktıkları şekilde durmaktadır, yıllardır ambalaj içinde muhafaza edilmektedirler
- CAD çizimleri, kutu tasarımı dahildir
Türkiye'de özel olarak üretilmiş bir üründür.
56 adet mevcuttur. Sadece toplu alıma uygundur. Ürünlerin yanında harf takımları, CAD çizimleri, kutu tasarımları, 250'den fazla basılı kutu dahildir. Elden veya kargo olur. Takas değerlendirilir.
Detaylar, sorularınız ve iletişim için soru-cevap kısmını kullanırsanız en kısa sürede dönüş yaparım.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-kirtasiye-steeldisk-paslanmaz-celik-not-defteri-56-adet-plus-ekipman-1337346933/detayİlgilenenler buradan veya Sahibinden üzerinden iletişim kurabilirler. Teşekkürler!