Bitcoin Forum
October 04, 2026, 09:02:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Recep Baltaş playstation 5'e nasıl jailbreak yapıldığını anlatan videoy paylaştı  (Read 38 times)
hikrimen (OP)
Member
**

Activity: 133
Merit: 53

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

View Profile
Today at 09:44:57 AM

Yapay zeka sonrasında hızlanan crack furyasından playstation 5'de nasibini aldı  şuan piyasada kutulu durumda olan hemen hemen her playstation nasibini aldı evinizde varsa rahatlıkla korsan hale getirebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=Dny2-VpueqE

oyunlar normalde 30fps olduğu halde bir grup oyunları 60fps'de çalıştırmayıda başarmış.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
● PLINKO    |7| SLOTS     (+) ROULETTE    ▼ BIT SPIN ║ BITVEST ║ PLAY or INVEST ║ ✔ Rainbot  ✔ Happy Hours  ✔ Faucet
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1540
Merit: 1073

View Profile
Today at 01:42:30 PM

PS5 almak isteyen arkadaşlar için bir sebep daha. Ben şahsen bu işe girişmezdim çünkü bunlar tespit edilir mutlaka. Önlem de alırlar ve sonra kullanan kullanıcıların makineleri ellerinde patlayabilir belki. Bir PS5 30 bin liradan fazla herhalde. O riski almaya değer mi bilmiyorum.

mandown
Legendary
*

Activity: 2800
Merit: 2344

View Profile
Today at 02:35:08 PM
Merited by Xyloo (1)

PS5 almak isteyen arkadaşlar için bir sebep daha. Ben şahsen bu işe girişmezdim çünkü bunlar tespit edilir mutlaka. Önlem de alırlar ve sonra kullanan kullanıcıların makineleri ellerinde patlayabilir belki. Bir PS5 30 bin liradan fazla herhalde. O riski almaya değer mi bilmiyorum.

Hacı PS5 oyunları deli para 10 oyun alsan bı PS parası eegerki single oyun oynuyorsanız inanılmaz harika birşey cihaz banlanma işini dert etme internete baglamazsin oldu bitti gitti kim nereden bilecek korsan kullandigini elemanlar yapay zekaya kadar birçok şeyi üzerinde çalıştırmış

Xyloo
Full Member

Activity: 364
Merit: 195

View Profile
Today at 02:48:28 PM

Hacı PS5 oyunları deli para 10 oyun alsan bı PS parası eegerki single oyun oynuyorsanız inanılmaz harika birşey cihaz banlanma işini dert etme internete baglamazsin oldu bitti gitti kim nereden bilecek korsan kullandigini elemanlar yapay zekaya kadar birçok şeyi üzerinde çalıştırmış

Bence de çok mantıklı. PS3 kırıldığında da öyleydi, internete bağlamadıktan sonra solo oyunları rahatlıkla oynatır. Crack büyük nimet. Eğer Fifa ve Ultimate gibi takıntınız yoksa solo ilerlemeli oyunlar için büyük bir fırsat geçti insanların eline. Sony için büyük bir sorun ama kullanıcılar için müthiş bir mucize.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: