Bitcoin Forum
June 19, 2019, 02:06:30 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BTC to WMZ and WMZ to BTC  (Read 660 times)
mygoldcenter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 06, 2014, 07:55:37 PM
 #1

Dear All
I am exchanging e-currency from ten years ago! starting with E-Gold (How much you lost in E-GOLD?  Huh),

My Exchange Rates:

100 WMZ  => 99 BTC $
100 BTC $ => 96 WMZ

No more fee,
My Contact:
Yahoo: MyGoldCenter
You can start with low amounts; When you have no exchange with me, you cannot evaluate me Wink!
1560909990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560909990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560909990
Reply with quote  #2

1560909990
Report to moderator
1560909990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560909990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560909990
Reply with quote  #2

1560909990
Report to moderator
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
escrow.ms
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1004

GPG Key-ID: B82BA7E1 | I don't use skype.


View Profile
April 06, 2014, 08:05:49 PM
Last edit: April 06, 2014, 10:58:33 PM by escrow.ms
 #2

So you are doing exchange from 10 years but I've never seen you before nor your yahoo id. I tried to search but got no results.
Mind giving me your wmid so i can check your BL.

Edit: BL is 0 but WMID is old, but since I can not confirm if it is his id or someone else's, It's better to use escrow.
mygoldcenter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 06, 2014, 08:35:21 PM
 #3

You are completely right, maybe you don't because I was a local exchanger and I was not from those famous exchangers which you know,

I have only exchanged E-GOLD, Liberty and Webmoney and form time of Liberty Cut-Off I have no WM transfer, but at that time, it was about 150,

I send my WMID for you,

saif92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
April 06, 2014, 10:55:54 PM
 #4

I sure no body going to do exchange with you because you have no site and account is new you must need to use escrow for this

mygoldcenter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 07, 2014, 06:36:39 PM
 #5

I sure no body going to do exchange with you because you have no site and account is new you must need to use escrow for this

Dear
Thanks for you comment,
It is your opinion as a member of forum and I respect it.
But let other members decide whether exchange or not,
bests
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!