Bitcoin Forum
October 05, 2026, 07:09:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nuh’un Gemisi bulundu mu ?  (Read 20 times)
Phoenix Anka (OP)
Legendary
*

Activity: 1806
Merit: 1138

View Profile
Today at 01:12:19 PM

Arkadaşlar Nuh’un gemisi’nin ağrı dağının eteklerinde bulunduğuna dair son zamanlarda artan spekülasyonlar var. Benim her zaman ilgimi çekmiştir bu tarz araştırmalar. İddialara söz konusu olan yer şöyle :

Araştırmacılardan Andrew Jones bölgede organik açıdan zengin kalıntılar olduğunu tespit etmiş. Orada sondalar başlamış ve bu kış bazı sonuçlar alınabileceği söyleniyor. Sizce böyle bir ihtimal olabilir mi?

Bir yanda Göbeklitepe, bir yanda Karahantepe, bir yanda Nuh’un gemisi. Ülke olarak efsanelere konu olan, insanlığın başlangıç noktalarında yaşıyoruz ve maalesef turistik olarak devletimiz bu konuda yeterli reklamı yapamıyor.

püsür
Hero Member

Activity: 2072
Merit: 935

View Profile
Today at 01:26:47 PM

Geçen gün instagramda denk geldim. Amerikalılar oradan kalkıp gelip Nuh'un Gemisi turuna gitmişler. Anladığım kadarıyla Ağrı dağının etrafında yürüyüp durmuşlar sonra bir yerde durup tur rehberi 1 saat konuşmuş işte gemi böyleydi vs. diye. Ortada hiçbir şey hiçbir kalıntı ya da iz yokken böyle bir tur düzenlenmesi bence başarı. Sanki hristiyan hacılar bu günlerde sayı olarak biraz arttı. 7 kiliseye gelen baya kişi var. Yani Salihli'ye ve Alaşehir'e bile gidiyorlar. Nuh'un gemisi ise turizm açısından iyi, keşke bir şeyler bulunsa. Ama zaten bulunması ve kanıtlanması dinlerin kanıtlanacağı anlamına da geldiği için imkansız olacaktır, çünkü o zaman 8 milyar insan iman etme durumunda olur. Turizm açısından ben destekliyorum. Çok saçma sapan bi haçlılar muhabbeti de dönüyor internette. Adamlar ülkelerindeki hint arap afgan zenci vs kızıp türklere sarıyorlar ve haçlı maçlı muhabbeti yapıyorlar. Onun yerine hristiyan turizmi için ülkemize gelmeleri çok iyi olur.

.◼.◼.Vega.bet.◼.◼.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

...100 FS + 750% BONUS..MAX.WIN.$5,000...

███...FAST PAYOUTS  |  NO KYC  |  10% LOSSBACK...███
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██