Bu ilk gerizekalının yaptığı okul saldırısından sonra ben buraya bile yazmıştım. Böyle şeyler virüs gibi yayılıyor. O olaydan önce kimsenin aklına gelmezken, ya da 10 yıl 20 yıl önce kimsenin aklının ucundan geçmezken bir kere böyle bir şey duyuldu mu maalesef yayılıyor. Şimdi her okulda zorluk çekenin aklına ben de bunu yapıcam falan gibi saçma sapan şeyler geliyordur. Bence bunun önlemini fiziksel olarak almak da yapılacak şey değil. Böyle 3-5 gerizekalı yapıyor diye tüm okulları askeri üs gibi mi koruyacağız? Oç pkklılar avm saldırısı yaptı masum insanları öldürdü diye 30 yıldır avmlere ve benzer yerlere de güvenlik aramasıyla giriyoruz. Buna harcanan kaynağın farkında mısınız? Amerikalılarla internette dalga geçiliyordu bu okula silahlı saldırılar yüzünden, bizim de başımıza geldi

Umarım bundan başka olmaz şu saçma olay
Amerika’da oldukça sık olduğu için saldırılar artık onlara normal geliyor ama orada olma olasılığı bize göre fazla olması doğal. Gidip silah satan yerlere rahatlıkla temin edebiliyorsunuz. Adamların evinde bir bazuka eksik. Orada da çocuklar çalıp gidip saldırı yapabiliyor. Türkiye’de bu kadar silahlanma yoktur herhalde. Gerçi Karadeniz’de silah imalı bile yapılıyormuş ev yapımı ama onun dışında pek bir silahlanma yok. Böyle bıçaklı saldırılar çok sıkıntı ama silaha göre de önlemi çok daha kolay tabi.