Şimdi o iş öyle olmuyor, sen yaparsan suç, onlar yaparlarsa suç değil ondan dolayı bu işe bulaşma ve yapma

Normalde aldığınız paranın 2 katını iade etmeniz gerekiyor ama gördüğünüz üzere bizde sadece kar alınan pay iade edildi, belki de bu işte başkalarından 2 katı iade isteyecekler ama onlarda mahkemelere gidecek ve işler karışacak.
Yargı sistemimiz kurallarına göre işlese herhangi bir mesele yok ama yargımız sana farklı bana farklı ve ona farklı işlediği için işler burada karışıyor. Elinizde varsa çok büyük koz yani kendinizi sağlama alabilecek bir şeyler o zaman düşünmeden yapabilirsiniz, hatta yakalanmazsanız hiç iade etmenize de gerek yok.
kadın eğer bilgisi yokken bu fona bu parayı yatırdıysa sorun yok eğer parayı iade ediyorsa bu fondaki hırsızlıktan haberdar olmuşki iade ediyor derim. iade ettiğine görede yargılanması gerekir. yargılanmıyorsa sorun başlıyor işte.
Ben bu tarz durumların tosuncuk gibi vakaların dahi siyasi güç olmadan yapılabileceğine inanmıyorum inanan varmı bilmem.
daha 2 gün önce emlak vergisini ödemeyi unuttuğum için icraya gönderilmişim bunlar kim oluyorda yargılanmıyor anlamıyorum bize gelince dondurmanın sapı bile yok bunlara gelince dondurmanın en yamaklı tarafı