Bitcoin Forum
October 09, 2026, 06:21:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SpaceXAI'da Başmühendis bir türk  (Read 48 times)
darkrangerat (OP)
Member
**

Activity: 63
Merit: 19

View Profile
October 07, 2026, 05:03:17 PM
Merited by Vispilio (1), Lachrymose (1)

SpaceXAI'da Başmühendis olarak çalışan Yağız Nizipli Şu an X'in web ekibinin başındayım. Siteyi baştan yaratıyoruz. Elon Musk'ın şirketlerinde bir hiyerarşi yok.  Bir şey keşfetmeden şirkette yükselemiyorsun.

inanılmaz gurur duydum

https://x.com/bosunatiklama/status/2107849427499286692
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1540
Merit: 1077

View Profile
October 07, 2026, 09:18:16 PM

Sabancı mezunuymuş. Özel üniversiteler arasında yeri çok farklı zaten Sabancı Üniversitesinin. Gurur duyuyorum ben de. Koskoca SpaceX AI’da baş mühendis bir Türk. Bu gurur hepimizin ayrıca torpile değil zekaya önem veren şirketi de sonuna kadar tebrik ediyorum. Bir çok şirket sadece Türk olduğu için bazı kişilere ikinci sınıf muamele yapıyorlar, SpaceX ise zekaya önem veriyor.

hikrimen
Member
**

Activity: 156
Merit: 58

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

View Profile
October 08, 2026, 09:52:36 AM

üzel haber tebrik ederiz bence bu tür başarılar genç mühendislere de örnek oluyor yalnız tweette paylaşılan hiyerarşi yok ne bulursan yükselirsin kısmı bana biraz reklam gibi geldi tabi içeriden biri söylüyorsa doğrudur ama büyük şirketlerde bu kadar düz bir yapı olabilir mi bilmiyorum bildiğim kadarıyla kendisi açık kaynak tarafında da tanınan biriydi node.js ile ilgili projelerde adını görmüştüm ama yanlış hatırlıyor olabilirim

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
● PLINKO    |7| SLOTS     (+) ROULETTE    ▼ BIT SPIN ║ BITVEST ║ PLAY or INVEST ║ ✔ Rainbot  ✔ Happy Hours  ✔ Faucet
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pages: [1]
  Print  

Jump to: