Bitcoin Forum
October 27, 2026, 12:22:37 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Engelli bireyleri kullanarak reyting peşine düşen programlar ve komik bulanlar  (Read 23 times)
hikrimen (OP)
Member
**
Offline

Activity: 242
Merit: 65

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
Today at 09:41:53 AM
 #1

Birçok engelli bireyin buluştuğu bir program var insanlar bunları izlemekten keyif alıyor banada bir o kadar saçma geliyor programın adını vermeyeceğim ancak bu programlardaki insanlara gülen birinin  mevcut durumundan eğlenmek bana biraz tuaf geliyor.


tikleri olan, sesi tiz olarak çıkan ne konuştuğu anlaşılmayan vsvs birçok engelli kişileri bir yere toplayıp bunları kullanarak izlenme peşine düşenler bir tarafa birde bunlara gülenler bunları komik bulanlar var.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
● PLINKO    |7| SLOTS     (+) ROULETTE    ▼ BIT SPIN ║ BITVEST ║ PLAY or INVEST ║ ✔ Rainbot  ✔ Happy Hours  ✔ Faucet
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Soulistic
Member
**
Offline

Activity: 126
Merit: 43


View Profile
Today at 11:00:23 AM
 #2

Bazen hiçbir şey izlemediğim için seviniyorum kendi adıma. Ancak şöyle bir nokta var eğer bahsettiğiniz gibi programa çıkanlar sadece böyle tikler vs. gibi zihinsel olmayan engellerse eğer burada kişi kendine bu davranışların segilenmesine rıza gösteriyor demek. Bunun doğru olduğunu savunmuyorum tabi ki belki çaresizlerdir, belki çol büyük meblalar alıyorlardır oraya çıkma sebeplerini bilemeyiz. Ama kendine böyle davranılmasına ne şartla olursa olsun müsade eden kişiler için yapabileceğimiz bir şey yok.

Bunları komik bulanlar için ayrıca söylenecek çok şey var. Zeka seviyesi, gülme ihtiyacının başka insanların eksiklikleri üzerinden vuku bulması. Ne yazık ki toplumu çürüten bu tipler, hayatları o kadar anlamsız ki başka insanların eksiklikleri üzerinden tatmin oluyorlar. Bizim gibi insanlarda bunlara can sıkıyor toplum insanlık nereye gidiyor diye düşünüyoruz. Ne yazık ki toplumda bu denli bir boyuta ulaşmış çürümeyi durdurmak mümkün değil.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!