noone000
|
|
September 22, 2015, 04:51:19 PM |
|
Hareketsiz zamanlara geri döndü. 5 dolar yükselse haber geliyor sanır olduk.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
September 26, 2015, 08:23:46 AM |
|
Btcturk ile bitstamp kuru arasında 20 liralık bir fark var. Alış ve satış emirleri arasında bile 10 tl fark var. Yani btc satmak istesen birim başına 30 tl zarar edersin. Sanırım forum üzerinden satmak daha iyi.
|
|
|
|
kripto para
|
|
September 26, 2015, 07:10:05 PM |
|
Btcturk ile bitstamp kuru arasında 20 liralık bir fark var. Alış ve satış emirleri arasında bile 10 tl fark var. Yani btc satmak istesen birim başına 30 tl zarar edersin. Sanırım forum üzerinden satmak daha iyi.
Bitstamp kuru 710 TL, http://preev.com/btc/try/source:bitstampBtcturk kuru 670 alış 690 satış. koinim 690 alış. Türk piyasası resmi tatilden etkilenmiş gibi görünüyor. Para aktarım sıkıntıları var anlaşılan. Pazartesi Türk borsaları hacimli yükselir, eğer bu seviyelerde kalırsa fiyat.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
September 28, 2015, 07:35:10 AM |
|
yine bir hareket basladi 1554 yuan gecildi biraz evvel, her deneyisinde, yeni kisa donem zirveler yapiliyor. takipteyiz.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
September 28, 2015, 01:39:22 PM |
|
10$ farklara varıyor çin ile dünya borsaları. Ama dünya borsaları tepki vermemekte, geriden gelmekte kararlı.
|
|
|
|
frank0929
|
|
October 01, 2015, 09:45:24 PM |
|
Ne kadar hareketsiz bir piyasa, trade yapılmıyor. Ne zaman yeni bir hareket olacak acaba?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
October 02, 2015, 02:12:05 PM |
|
Ne kadar hareketsiz bir piyasa, trade yapılmıyor. Ne zaman yeni bir hareket olacak acaba?
Haftasonu geldi, umarım hareketli 3 gün yaşarız. Yukarı yönlü bir hareket bekliyorum şu sıralar.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
noone000
|
|
October 02, 2015, 04:13:26 PM |
|
Haftasonu geldi, umarım hareketli 3 gün yaşarız. Yukarı yönlü bir hareket bekliyorum şu sıralar. Sırf haftasonu olduğu için fiyat neden artsın? Önceki haftasonlarına bakınca kesin böyle giden bir pattern göremedim.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
October 02, 2015, 07:15:13 PM |
|
Önce bir düşsünde btc ye geçelim hazır dolar 2,99 tl ye gerilemişken btc paritesi düşse fena olmayacak.Hazırda bekliyorum 2 aydır
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
October 02, 2015, 07:17:00 PM |
|
Önce bir düşsünde btc ye geçelim hazır dolar 2,99 tl ye gerilemişken btc paritesi düşse fena olmayacak.Hazırda bekliyorum 2 aydır BTC düşse bile TL ile almak için BtcTürk'teki spekülatörlerin fiyata ayak uydurmasını beklemek zorundayız. Bilindiği gibi genelde yurtdışı ile uyum sağlayamıyorlar.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
October 02, 2015, 08:23:59 PM |
|
Haftasonu geldi, umarım hareketli 3 gün yaşarız. Yukarı yönlü bir hareket bekliyorum şu sıralar. Sırf haftasonu olduğu için fiyat neden artsın? Önceki haftasonlarına bakınca kesin böyle giden bir pattern göremedim. Bitfinex'teki alım desteğini görüyor musun? Hah işte o hafta sonu harekete geçecek diye düşünüyorum https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=110685;sa=showPosts
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
October 02, 2015, 09:34:25 PM |
|
Çinliler sebebiyle. Çinliler bu hafta içi pump yapmaya başladılar, borsaları hep 5-10$ arası yukarıda geziyor.
|
|
|
|
| |
|
|
|
n3o111
|
|
October 02, 2015, 09:36:23 PM |
|
Çinliler Bitfinex mi kullanıyor pump yaparken? Yoksa Çin'deki hareketi gören Amerikalılar mı yükselişe destek verecek? Buradaki mantığı anlayamadım, kafam karıştı. Bitfinex'teki alım desteğinden bahsetmesen bu dediğini belli bir mantığa oturtabilirdim.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
October 02, 2015, 09:48:54 PM |
|
Çinliler Bitfinex mi kullanıyor pump yaparken? Yoksa Çin'deki hareketi gören Amerikalılar mı yükselişe destek verecek? Buradaki mantığı anlayamadım, kafam karıştı. Bitfinex'teki alım desteğinden bahsetmesen bu dediğini belli bir mantığa oturtabilirdim.
Bu hafta öncesine kadar çinliler pumpa başladı mı diğer borsalarda da pump başlardı. Yani çinliler tetikleyiciydi. Bu hafta ise çinliler pump dalgası başlatmak isteyip başlatamadılar. (Diğer borsalar tepki vermedi). Çinlilerin en az +15$'lık bir pump başlatacağını düşünüyorum. Aksi halde madencilik operasyonları son bulacak, batacaklar.
|
|
|
|
| |
|
|
|
n3o111
|
|
October 02, 2015, 09:51:26 PM |
|
Bu hafta öncesine kadar çinliler pumpa başladı mı diğer borsalarda da pump başlardı. Yani çinliler tetikleyiciydi. Bu hafta ise çinliler pump dalgası başlatmak isteyip başlatamadılar. (Diğer borsalar tepki vermedi). Çinlilerin en az +15$'lık bir pump başlatacağını düşünüyorum. Aksi halde madencilik operasyonları son bulacak, batacaklar. Bu konuda sana güvensem mi bilemedim. Elinde Hashnest'ten S4 tuttuğun için fiyatın yükselmesini istiyorsun, bu da kararlarına etki ediyor gibi geldi. Ben alım desteği de göremedim, fiyatı 240'ın üstüne taşıyacak bir neden de. Aksine 240$ çok sağlam direnç oldu, her seferinde çalışıyor. İzleyip göreceğiz.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
October 02, 2015, 10:05:01 PM |
|
Bu hafta öncesine kadar çinliler pumpa başladı mı diğer borsalarda da pump başlardı. Yani çinliler tetikleyiciydi. Bu hafta ise çinliler pump dalgası başlatmak isteyip başlatamadılar. (Diğer borsalar tepki vermedi). Çinlilerin en az +15$'lık bir pump başlatacağını düşünüyorum. Aksi halde madencilik operasyonları son bulacak, batacaklar. Bu konuda sana güvensem mi bilemedim. Elinde Hashnest'ten S4 tuttuğun için fiyatın yükselmesini istiyorsun, bu da kararlarına etki ediyor gibi geldi. Ben alım desteği de göremedim, fiyatı 240'ın üstüne taşıyacak bir neden de. Aksine 240$ çok sağlam direnç oldu, her seferinde çalışıyor. İzleyip göreceğiz. Bu devirde babana bile güvenme demişler Çinliler çok üç kağıtçı, madencilik bakım masrafını dolar üzerinden hesaplayıp kesiyorlar, dolar ücretini de finex'in kuruna göre kesiyorlar, kendi kurları yüksek olsa da...
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 03, 2015, 07:13:29 AM |
|
Bu hafta öncesine kadar çinliler pumpa başladı mı diğer borsalarda da pump başlardı. Yani çinliler tetikleyiciydi. Bu hafta ise çinliler pump dalgası başlatmak isteyip başlatamadılar. (Diğer borsalar tepki vermedi). Çinlilerin en az +15$'lık bir pump başlatacağını düşünüyorum. Aksi halde madencilik operasyonları son bulacak, batacaklar. Bu konuda sana güvensem mi bilemedim. Elinde Hashnest'ten S4 tuttuğun için fiyatın yükselmesini istiyorsun, bu da kararlarına etki ediyor gibi geldi. Ben alım desteği de göremedim, fiyatı 240'ın üstüne taşıyacak bir neden de. Aksine 240$ çok sağlam direnç oldu, her seferinde çalışıyor. İzleyip göreceğiz. alim destekleri, ya da "buy wall" dedigimiz hadisenin fiyata etkisi sadece psikojiktir, almak isteyen adam girer alir. gidip 20 dolar altina 5000 btc lik duvar koymaz. bunlar fiyati manipule etmek icin yapilan hareketler, ki zaman zaman da fiyat tersine bile etkilenebilir. mesala alim destegi guclu gibidir, ancak fiyat cakilir kalir. zamaninda bitstampda 30K lik btc satis duvarinin nasil eritildiginide biliyoruz. ondan sonra fiyat yurumus gitmisti, o tabloya bakan satis destegi guclu derdi ve beklenen fiyatin cakilmasi idi, tam tersi olmustu. gecen sene bu zamanlardaydi.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
October 03, 2015, 12:59:30 PM |
|
Ve pump dalgası başladı 240$'ı aştık. Çin borsaları tepki vermedi aynı anda https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd
|
|
|
|
| |
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
October 03, 2015, 01:11:44 PM |
|
3 dolarlik bir yukselis oldu. Btc-e 240'i gecemedi. Gerisi gelecek gibi durmuyor.
|
|
|
|
|