teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
June 30, 2014, 09:04:48 PM |
|
Ben çok güvenmiyorum bu yükselmeye dün bu yüzden elimdeki 8,5 btc yi bozdum ve tekrar fiat a döndüm.3 temmuz hacimsel olarak piyasayı etkilemeyecek gibi görünsede düşüş için paniğe neden olabilir.Malum btc osuruktan nem kapan bir sektör ki kazanç için bu gerekli bir bakıma.500$ bandına doğru 1 hafta-10 gün içinde düşer diye tahmin ediyorum.
bende güvenmiyorum bu yükselişe ama habire çıkıveriyor ve doğru düzgün bir mantığı da yok. Kim giriyor kimler giriyor belli değil.suni bir yükseliş diyorsun günlerce kalıyor. şimdi geri düşer kar realizasyonuyla diyorsun düşmüyor. Millet elindeki btc ye çok güveniyor ve satış trendine sokmuyor ama balinalar alıp satarken fütursuzca giriyorlar. Çin etkisi olan geçen yıl gibi değil ama ibre kısa vadede yukarı yönlü.. her an düşme ihtimali yüksek..
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
July 01, 2014, 10:53:24 AM |
|
Mantığı oturtamadan analiz yapan arkadaşlar günün eğlencesi oldu.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
July 01, 2014, 11:13:03 AM |
|
Neymiş eğlenceli olan ''mantığı oturtan'' arkadaş. ?
|
|
|
|
7vpo
|
|
July 01, 2014, 01:56:12 PM |
|
Ben çok güvenmiyorum bu yükselmeye dün bu yüzden elimdeki 8,5 btc yi bozdum ve tekrar fiat a döndüm.3 temmuz hacimsel olarak piyasayı etkilemeyecek gibi görünsede düşüş için paniğe neden olabilir.Malum btc osuruktan nem kapan bir sektör ki kazanç için bu gerekli bir bakıma.500$ bandına doğru 1 hafta-10 gün içinde düşer diye tahmin ediyorum.
bende güvenmiyorum bu yükselişe ama habire çıkıveriyor ve doğru düzgün bir mantığı da yok. Kim giriyor kimler giriyor belli değil.suni bir yükseliş diyorsun günlerce kalıyor. şimdi geri düşer kar realizasyonuyla diyorsun düşmüyor. Millet elindeki btc ye çok güveniyor ve satış trendine sokmuyor ama balinalar alıp satarken fütursuzca giriyorlar. Çin etkisi olan geçen yıl gibi değil ama ibre kısa vadede yukarı yönlü.. her an düşme ihtimali yüksek.. teramit, senin acemi madenciler fos çıktı vesselam Bitcoin 200$'ye gerileyene kadar ölme sakın ? Forumda helvanı yemeyelim sonra. --allh krsn-- Şaka bir yana, Gören de 100 milyon doların var, ucuzdan bitcoin alabilmek için sağda solda trollük yapıyorsun zanneder. Bir de o kadar yükselişe rağmen halen "güvenmiyorum" demişsin. Sen aklından her ne geçiyorsa tam tersini yaz / tersini yap bundan sonra bu forumda ve yatırım tercihlerinde. Emin ol kral kar edeceksin.
|
|
|
|
EFS (OP)
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
July 01, 2014, 02:04:51 PM |
|
Rpietila 650 doları mayısta tahmin etmişti. TL; DR: We are at 650 in the beginning of July, 2014.
|
|
|
|
cianz
|
|
July 01, 2014, 02:05:32 PM |
|
9 Mayısta günlük göstergeler al vermişti fiyatta 430 dolardı geçmişe dönüp bakarsanız en az 7-8 tane yazı yazmışım aman 400 dolarlardan satmayın diye.
2 gün önce günlük göstergeler yine al verdi fiyatta 554 dolardı gene oturmuşum 3-4 tane yazı yazmışım hatta fiyatta belirtmişim 550 doların altını beklemeyin diye.
Günlük göstergelerde hedef fiyat şu anda 880 - 930 dolar aralığı bu fiyattan muhtemelen geri gelecektir ayrıca tüm haftalık göstergelerde al vermiş buradaki hedef fiyat ise 1800 -2300 dolar aralığı.
Günlük göstergelerde zaman aralığı 2- 6 haftadır genelde (BTC için) Haftalık götergelerde 2 - 4 ay
Not olarak şunu belirtmem lazım BTC için sağlıklı bir teknik analiz mümkün değil yani kimse gelipte burada 2000 dolar olacak diye iddia edemez hatta 1000 dolar olacağı bile kesin değil sadece önümüzdeki 2-3 ay çok kötü bir durumla karşılaşmadıkça yön yukarı nasıl 1000 dolardan 100 dolara kadar düştüyse aynı şekilde 400 dolardan 4000'e çıkabilir BTC'nin her zaman böyle bir potansiyeli var yada 900'den dönebilir böyle bir potansiyelide var sadece yönümüz yukarı bildiğimiz tek şey bu.
9 Nisan 2014 tarihinde başlayan ve hala devam eden yaklaşık 2,5 aylık bir süreçte çok yüklü alımlar yapıldı bu alımlar 300 - 500 BTC lik alımlar değil genel toplama bakarsanız bu süre içerisinde piyasadan 2-3 milyon BTC çekildiğini görürsünüz kimse bu kadar malı babasının hayrına almaz böyle bir piyasanın içinde bu kadar BTC'yi kimseye satamayacaklarının mutlaka alanlarda farkındadır.
Tekrar yazıyorum 400 dolarları artık beklemeyin hele hele 200 dolarları hiç zannetmiyorum mantık arıyorsanız geçmiş yazılara dönüp bakın bir çok şeyin açıklaması zaten tek tek yapılmıştı. Yazdıklarımın hiç birisi yatırım tavsiyesi değildir ama Türkiyede BTC'ye yatırım yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve genelde BTC'den para kaybeden kesimdir 340 dolardan 680 dolara kadar %100 fiyat artışı var ve neresinden bakarsanız bakın yeni alımlar için riskli fiyatlardayız varsa tutun, yoksa ve riski seviyorsanız bundan güzel fırsat olamaz eğer para sizin için değerliyse uzak durun.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
July 10, 2014, 03:04:10 PM |
|
610-620 arasına sıkıştı kaç gündür, yukarı kırsa bari.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
July 10, 2014, 03:36:40 PM |
|
610-620 arasına sıkıştı kaç gündür, yukarı kırsa bari. Aşağı kırılsa bile çok fazla düşebileceği bir nokta yok. Destekler çalışıyor, 5xx'leri görmesi sürpriz olur.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
July 10, 2014, 06:36:36 PM |
|
Düşse de alsak gene yatay seyire girdi.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
July 24, 2014, 01:43:31 PM |
|
sağlam bir düşüş trendine girdi tamam miningcilerle alakası yok traderlar satmaya başladı ve bitstamp te 1 saat içinde birkaç bin btc satıldı.duvarlar tek tek eriyor.Güçlü bir satış dalgası var. silkroad btc lerimi ? bence hayır ama belli olmaz ,btc yatırımcısı adam satınca piyasanın byle olacağını bilir bu şekilde satmaz en azından. genel manada yeni bir haber varsa bilmiyorum bakalım ondan mı hızlı düştü hızlı yükselebilir ciddi bir al fırsatı olabilir riski sevenler buyursun
|
|
|
|
dadas15
|
|
July 24, 2014, 02:16:47 PM |
|
btc-e de 578 e vurdu ve yukarı doğru döndü, 1300 tl seviyesi genel anlamda alımların yoğun olduğu seviye durumunda, takip edilmeli
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
July 24, 2014, 02:23:24 PM |
|
900 $ oncesi hazirlik asamasi sanki, 6000 $ icin ilk adim , ikinci adimi eylul sonu bekliyorum.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
July 24, 2014, 02:26:01 PM |
|
900 $ oncesi hazirlik asamasi sanki, 6000 $ icin ilk adim , ikinci adimi eylul sonu bekliyorum.
oha 6bin bankadan kredi çekip btc almışsındır o zaman
|
|
|
|
dadas15
|
|
July 24, 2014, 02:41:49 PM |
|
oha 6bin bankadan kredi çekip btc almışsındır o zaman 1000 yine makul geliyor ama bu ortamda 6000 çok ütobik duruyor, ha istemezmisin dersen tabi isterim.
|
|
|
|
EFS (OP)
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2189
Crypto Swap Exchange
|
|
July 24, 2014, 04:36:19 PM |
|
oha 6bin bankadan kredi çekip btc almışsındır o zaman 1000 yine makul geliyor ama bu ortamda 6000 çok ütobik duruyor, ha istemezmisin dersen tabi isterim. Sıradaki dalgada beklenen tavan fiyat 4-7 bin dolar arası. Uzun vadede ise 1 milyon doların altındaki hiçbir fiyatı ütopik olarak görmem.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
|
July 24, 2014, 04:46:01 PM |
|
oha 6bin bankadan kredi çekip btc almışsındır o zaman 1000 yine makul geliyor ama bu ortamda 6000 çok ütobik duruyor, ha istemezmisin dersen tabi isterim. Sıradaki dalgada beklenen tavan fiyat 4-7 bin dolar arası. Uzun vadede ise 1 milyon doların altındaki hiçbir fiyatı ütopik olarak görmem. bahsettiğiniz dalganın ucu nerede kaç ay var? kaynaklarınız neler, (söylentiler dışında) yani bu forumdan linkte olur belki yatırımcılar girecektir bizim haberimiz yoktur mantıklı bulabiliriz ama hissettiyseniz mevzu değişiyor bakan olabilirsiniz onlarda hissediyor ama ciddi bir desteğiniz yoksa laf ortada kalıyor.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
July 24, 2014, 06:58:08 PM |
|
oha 6bin bankadan kredi çekip btc almışsındır o zaman 1000 yine makul geliyor ama bu ortamda 6000 çok ütobik duruyor, ha istemezmisin dersen tabi isterim. Sıradaki dalgada beklenen tavan fiyat 4-7 bin dolar arası. Uzun vadede ise 1 milyon doların altındaki hiçbir fiyatı ütopik olarak görmem. bahsettiğiniz dalganın ucu nerede kaç ay var? kaynaklarınız neler, (söylentiler dışında) yani bu forumdan linkte olur belki yatırımcılar girecektir bizim haberimiz yoktur mantıklı bulabiliriz ama hissettiyseniz mevzu değişiyor bakan olabilirsiniz onlarda hissediyor ama ciddi bir desteğiniz yoksa laf ortada kalıyor. Hissetmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Piyasada genel bir beklenti var. Değişik kişilerin kendilerine göre formülleri var. Herkes bir değer biçiyor aklınca ve o beklentiyi satın alıyor. Uzun vadede (şu anda 3 yaşındaki çocuklarımın para kazanmaya başladığı dönemden bahsediyorum) 1 milyon dolar taban fiyatlı ve regüle bir değer benim beklentim. Bu yıl sonunda 14K, önümüzdeki yıl sonunda da 270K bekliyorum. Diyeceksiniz bu hızla devam ederse (14K, 270K) niye 25 yıl sonra 1M oluyor? Bunun bendeki cevabı ise regüle kelimesinde gizli.
|
|
|
|
dadas15
|
|
July 24, 2014, 07:09:37 PM |
|
bu yılın sonunda 14k ve sonrasında 1M kadarlık fiyat çok uzak gibi, bence bu yılın sonunda en fazla 1000 dolar olur ki o bile uzak gibi. bunu buraya not olarak yazıyorum ve yıl sonunda tekrar hatırlayacağım.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
July 24, 2014, 07:13:49 PM |
|
bu yılın sonunda 14k ve sonrasında 1M kadarlık fiyat çok uzak gibi, bence bu yılın sonunda en fazla 1000 dolar olur ki o bile uzak gibi. bunu buraya not olarak yazıyorum ve yıl sonunda tekrar hatırlayacağım.
Aynı fikirdeyim ama benimkiler beklenti. Öngörümü merak ediyorsanız, gerçekten bilmiyorum. Bir öngörüde bulunamıyorum. Daha önce denedim, hiçbiri tutmadı Ama asıl uzak olan şeyin 1 BTC'nin 100$ seviyesinde işlem görmesiydi. Orayı gördükten sonra her yere gidebilir beklentisindeyim. Yukarıda bahsettiğim rakamlar da kulağıma hoş geliyor
|
|
|
|
|
|