halisakal
|
|
January 14, 2015, 08:03:43 AM |
|
1-2 balina daha çıksa 150 altını görücek gibi bugün, dump edilen btc miktarları nasıl görebiliyoruz acaba bilen varmı_? Bitstamp da 204 USD den 159 USD ye düşüren btc miktarı?
|
|
|
|
werk
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
January 14, 2015, 08:06:19 AM |
|
valla piyasa dar olduğu için zengin birinin tüm btcleri toplayıp bir anda elinden çıkarması piyasayı bu denli mahfedebiliyor çok iyi fiyatlara düşerse bende alacağım... ama şuan zararın etkisinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum inan kardeşim senin gibi herkes şokta ve zararda.bence soğukkanlı olup dikkatli davranıp önce zararı kurtarmak ve sonrasında kazanca odaklanmamız gerekir diye düşünüyorum
|
|
|
|
adiga
|
|
January 14, 2015, 08:08:48 AM |
|
valla piyasa dar olduğu için zengin birinin tüm btcleri toplayıp bir anda elinden çıkarması piyasayı bu denli mahfedebiliyor çok iyi fiyatlara düşerse bende alacağım... ama şuan zararın etkisinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum inan kardeşim senin gibi herkes şokta ve zararda.bence soğukkanlı olup dikkatli davranıp önce zararı kurtarmak ve sonrasında kazanca odaklanmamız gerekir diye düşünüyorum şuan ne yapmayı düşünüyorsun.
|
|
|
|
omererdogan
Newbie
Activity: 31
|
|
January 14, 2015, 08:09:55 AM |
|
Aklıma takılan tek şey elinde milyondolarlık btc tutan kişilere bakıyorum hiçbir çıkışları yok hala sabit bekliyor. http://bitcoinrichlist.com/top100 şuradan görebilirsiniz
|
|
|
|
Scoint
Newbie
Activity: 42
|
|
January 14, 2015, 08:10:54 AM |
|
Gemide kaptan olarak dibe doğru gidiyoruz hayırlısı
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 14, 2015, 08:11:01 AM |
|
ben alıma başlıyorum beyler :)btcturke havale yaptık ama daha hesaba geçmedi
düşüş devam ediyor emin misin. aldım bile 1000 tl lik 430 dan açıkçası benim aldığım miktarlar çok aşırı yüksek rakamlar değil benim bütçem için o yüzden riske girebiliyorum her zamanki mottoyu tekrarlayalım'' kaybettiğinde üzülmeyeceğin miktarla yatırım yap''
|
|
|
|
|
adiga
|
|
January 14, 2015, 08:15:37 AM |
|
Aklıma takılan tek şey elinde milyondolarlık btc tutan kişilere bakıyorum hiçbir çıkışları yok hala sabit bekliyor. http://bitcoinrichlist.com/top100 şuradan görebilirsiniz yanlış görmüşüm edit..
|
|
|
|
Surger
|
|
January 14, 2015, 08:16:04 AM |
|
Aklıma takılan tek şey elinde milyondolarlık btc tutan kişilere bakıyorum hiçbir çıkışları yok hala sabit bekliyor. http://bitcoinrichlist.com/top100 şuradan görebilirsiniz Bu insanların zenginlik kaynakları bitcoin ve onlara bu ünvanı veren bitcoinler dibe vurduğunda satmak onlar için iyi mi olur kötü mü tartışılır yükselmesi için dua ettikleri kesin..
|
|
|
|
werk
Newbie
|
|
January 14, 2015, 08:17:00 AM |
|
valla piyasa dar olduğu için zengin birinin tüm btcleri toplayıp bir anda elinden çıkarması piyasayı bu denli mahfedebiliyor çok iyi fiyatlara düşerse bende alacağım... ama şuan zararın etkisinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum inan kardeşim senin gibi herkes şokta ve zararda.bence soğukkanlı olup dikkatli davranıp önce zararı kurtarmak ve sonrasında kazanca odaklanmamız gerekir diye düşünüyorum şuan ne yapmayı düşünüyorsun. btc bitti diyenlere katılmıyorum,bu kadar yayılmış ve kabul görmüş bir sistem bitmez,yara aldı tamam,ancak fırtına bitmedi her an aşağı yöne gidebilir zaten herkes böyle düşünüyor.şu an beklemek dibe vurduğunu kestirebildiğimiz anda yavaş yavaş yeniden alım yapmak en doğrusu
|
|
|
|
jokerboy
|
|
January 14, 2015, 08:20:40 AM |
|
200$ altına düşmesi hiç iyi olmadı. 1 yıldır 200$ altına inmemişti, orası psikolojik bir sınırdı. Bundan sonra maalesef hızlı bir düşüş olacak.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 14, 2015, 08:21:22 AM |
|
622 bin btc yi dumplarsan sok yaratirsin haliyle.Bu satislarin piyasa satisi olmadigi acikti.Eldeki btc ler bitip sok hazmedildiginde ayni ivmeyle artisa baslayacaktir
|
|
|
|
Surger
|
|
January 14, 2015, 08:24:45 AM |
|
622 bin btc yi dumplarsan sok yaratirsin haliyle.Bu satislarin piyasa satisi olmadigi acikti.Eldeki btc ler bitip sok hazmedildiginde ayni ivmeyle artisa baslayacaktir
bir yanım böyle diyor bu fiyatta al bir 10 btc diye dürtüyor diğer yanımda bu güvensiz ortamda bir daha güvenme diyor..
|
|
|
|
ballot
|
|
January 14, 2015, 08:30:02 AM |
|
|
|
|
|
werk
Newbie
|
|
January 14, 2015, 08:30:39 AM |
|
bir yanım böyle diyor bu fiyatta al bir 10 btc diye dürtüyor diğer yanımda bu güvensiz ortamda bir daha güvenme diyor.. diğer yanını dinle
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 14, 2015, 08:30:55 AM |
|
bir yanım böyle diyor bu fiyatta al bir 10 btc diye dürtüyor diğer yanımda bu güvensiz ortamda bir daha güvenme diyor.. Bu sok ilk degilki btc icin.Bazi yeni uyeler sanki btc sifiri vurcakmis gibi hareket ediyor.Boyle birsey mumkun degil.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
January 14, 2015, 08:33:58 AM |
|
Bitstamp mtgox etkisi yaratio bence. Sizin bitstampte btc niz olsa napardiniz? Ya satarsiniz ya baska yere gonderirsiniz. Cogunluk satip kurtulmaya calisiyor bence. Bitstamp stabil olursa sert cikis baslar bence ama bir ikingunde olacagini beklemiyorum.
|
|
|
|
Surger
|
|
January 14, 2015, 08:34:48 AM |
|
bir yanım böyle diyor bu fiyatta al bir 10 btc diye dürtüyor diğer yanımda bu güvensiz ortamda bir daha güvenme diyor.. Bu sok ilk degilki btc icin.Bazi yeni uyeler sanki btc sifiri vurcakmis gibi hareket ediyor.Boyle birsey mumkun degil. çok eski sayılmam bitcoin piyasasında yaklaşık 1 yıldır alım satım yapıyorum ufak ufak ama bunun gibi bir krizi ilk defa görüyorum elimdekileri satayı düşünmüyorum ama düşüerse alırım diyordum, şimdi o cesaretim kalmadı belki bir doları görürse alırım bir 1000 btc
|
|
|
|
jokerboy
|
|
January 14, 2015, 08:34:54 AM |
|
bir yanım böyle diyor bu fiyatta al bir 10 btc diye dürtüyor diğer yanımda bu güvensiz ortamda bir daha güvenme diyor.. Bu sok ilk degilki btc icin.Bazi yeni uyeler sanki btc sifiri vurcakmis gibi hareket ediyor.Boyle birsey mumkun degil. Sıfırı vurması mümkün değil. İyi kötü kendine bir pazar oluşturmayı başardı BTC ancak tekrardan toparlanması için uzun bir süre geçmesi gerekecek gibi duruyor.
|
|
|
|
coaex
|
|
January 14, 2015, 08:38:43 AM |
|
Bitstamp mtgox etkisi yaratio bence. Sizin bitstampte btc niz olsa napardiniz? Ya satarsiniz ya baska yere gonderirsiniz. Cogunluk satip kurtulmaya calisiyor bence. Bitstamp stabil olursa sert cikis baslar bence ama bir ikingunde olacagini beklemiyorum.
bitstamp değil onun adı, bearstamp
|
|
|
|
|