arancra
|
|
October 11, 2016, 02:15:54 PM |
|
Her yıl kasım ayına doğru ve kasım ayından sonra ciddi artışlar olduğunu öğrendik genelde tecrübeli arkadaşlardan. Fakat her yıl Bitcoin kullanan kitlenin giderek arttığını ve işlem hacminin de bu yönde artarak devam ettiğini unutmamak lazım. Kullanıcı kitlesin artışı, sabit dönemlerdeki beklentilere göre hareket edecek kişilerin de arttığını gösterir mantık olarak. Bu da, bir çok kişi benzer posizyonlar alacağı için, ters köşe olma ihtimalini arttırıyor bence. Naçizane görüşüm.
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
October 11, 2016, 04:11:07 PM |
|
Çin borsaları tekrar 4300'ün üzerine çıktı.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 11, 2016, 04:18:51 PM |
|
cinli arkadaslari hep seviyoruz, bu hareketler bu haberler hep uzakdogulu cekik gozlu guzel kardeslerimizden geliyor.
su an 4307 yuan, ve bir hareketlenme , yada yeni deyimle " yeni bir KALKISMA" var .
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 11, 2016, 04:37:47 PM |
|
kasımda bitcoin başkadır spekülasyonlar sebebiyle tahmini %20-%40 arası pump gelecek kasımın ilk haftasında
Öyle umut ediyoruz, tahmin ediyoruz ama işte ne zaman bu forum yada genel inanış bu yönde olsa herşey alt üst oluyor. Açıkcası bu aralar bir hamle yapmak yada yapmamak arasında kaldım. Bu geçen yaz çok kötü oldu. Biraz tırstırdı beni trade işi. daha 1 gün geçmei yazdığımın üzerinden %5 arttı bile .d bu şekilde dalgalı gider bu fiyatlar, kasımda %20-30 artmış olur bile.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 11, 2016, 04:50:41 PM |
|
kasımda bitcoin başkadır spekülasyonlar sebebiyle tahmini %20-%40 arası pump gelecek kasımın ilk haftasında
Öyle umut ediyoruz, tahmin ediyoruz ama işte ne zaman bu forum yada genel inanış bu yönde olsa herşey alt üst oluyor. Açıkcası bu aralar bir hamle yapmak yada yapmamak arasında kaldım. Bu geçen yaz çok kötü oldu. Biraz tırstırdı beni trade işi. daha 1 gün geçmei yazdığımın üzerinden %5 arttı bile .d bu şekilde dalgalı gider bu fiyatlar, kasımda %20-30 artmış olur bile. guzel kardesim, aman nazar degdirme, cok dillendirme. sakin sakin aramizda konusalim. herkesi davet etmenin ne luzumu var degil mi, hele ki difficulty bu derecede artmis iken ..
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
October 11, 2016, 05:23:07 PM |
|
Öyle umut ediyoruz, tahmin ediyoruz ama işte ne zaman bu forum yada genel inanış bu yönde olsa herşey alt üst oluyor. Açıkcası bu aralar bir hamle yapmak yada yapmamak arasında kaldım. Bu geçen yaz çok kötü oldu. Biraz tırstırdı beni trade işi. daha 1 gün geçmei yazdığımın üzerinden %5 arttı bile .d bu şekilde dalgalı gider bu fiyatlar, kasımda %20-30 artmış olur bile. guzel kardesim, aman nazar degdirme, cok dillendirme. sakin sakin aramizda konusalim. herkesi davet etmenin ne luzumu var degil mi, hele ki difficulty bu derecede artmis iken .. ben sadece piyasaya gaz veriyorum .d bu suni pump'ın düşüş zamanını söylemiyorum ki sadece ben tepeden çıkabileyim .d
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
October 11, 2016, 05:33:24 PM |
|
Yine gazı vermişler btc ye... özlemişiz doğrusu.. bu sekilde 15er, 20şer yükselsin. bir anda 100 dolar adamı korkutuyor. Haftasonuna dumpsız girersek tadından yenmez..
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
October 11, 2016, 05:42:39 PM |
|
ben sadece piyasaya gaz veriyorum .d bu suni pump'ın düşüş zamanını söylemiyorum ki sadece ben tepeden çıkabileyim .d Suni sensin... 600 dolar taban oldu artık, bu fiyatların altını rüyanızda görürsünüz. Yarılanmadan sonra ciddi şekilde fiyatın 600 dolar altını bir daha göreceğini düşünen kaldı mı? Piyasada Bitcoin arzı bitiyor, farkında mısınız?
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
October 11, 2016, 05:47:06 PM |
|
ben sadece piyasaya gaz veriyorum .d bu suni pump'ın düşüş zamanını söylemiyorum ki sadece ben tepeden çıkabileyim .d Suni sensin... 600 dolar taban oldu artık, bu fiyatların altını rüyanızda görürsünüz. Yarılanmadan sonra ciddi şekilde fiyatın 600 dolar altını bir daha göreceğini düşünen kaldı mı? Piyasada Bitcoin arzı bitiyor, farkında mısınız? 1 ay sonra tam da bugün görüşelim, 11.11.16'da yani .d o gün sana sıla'dan tam da bugünü hediye edicem
|
|
|
|
redhack
Legendary
|
|
October 11, 2016, 05:50:34 PM |
|
1 ay sonra tam da bugün görüşelim, 11.11.16'da yani .d o gün sana sıla'dan tam da bugünü hediye edicem Görüşelim canım, 11.11.16'daki fiyat tahminim: 1 BTC = 850 $ Tahmin yaparken hiç iyimser davranmadığımı da söylemeliyim.
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
October 11, 2016, 05:57:27 PM |
|
1 ay sonra tam da bugün görüşelim, 11.11.16'da yani .d o gün sana sıla'dan tam da bugünü hediye edicem Görüşelim canım, 11.11.16'daki fiyat tahminim: 1 BTC = 850 $ Tahmin yaparken hiç iyimser davranmadığımı da söylemeliyim. ben de senin verdiğin fiyatın 350$ altını söylüyorum matematik bilmeyenler için 500$ .d
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 12, 2016, 12:39:20 AM |
|
Elde ne kadar btc tutarsak bu saatten sonra hep karlı gözüküyor, kitlesi de artmaya başladı yeni bir iki haber daha gelse 700$ i çok rahat görecek gibi
|
signature not found.
|
|
|
gokayc
|
|
October 12, 2016, 02:02:46 AM |
|
Bugüne aşağı yönde bir eğilimle başladı. Bakalım gün içinde düşecek mi yoksa çıkışını sürdürecek mi. (Bu arada Türkiye ile 4 saat zaman farkımız var)
|
|
|
|
Dammitt
|
|
October 12, 2016, 05:44:19 PM |
|
Düşmez kolay kolay bana kalırsa bu saatten sonra ibre ortaları gösteriyor eğer aksi bir durum olmaz isede öyle olcak gibi.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 13, 2016, 09:18:33 AM |
|
Düşmez kolay kolay bana kalırsa bu saatten sonra ibre ortaları gösteriyor eğer aksi bir durum olmaz isede öyle olcak gibi.
Düşmeside kolay çıkması da bu meretin. Pump'ta çıkaranlar bi güzel dump yapmasınıda bilir Dikkatli olmakta fayda var.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
October 13, 2016, 09:58:16 AM |
|
Dolar 3.1 seviyesini gördü,Bitcoin'in TL fiyatı mecburen daha dalgalı olacak.
|
|
|
|
redhack
Legendary
|
|
October 13, 2016, 11:10:30 AM |
|
Dolar 3.1 seviyesini gördü,Bitcoin'in TL fiyatı mecburen daha dalgalı olacak. Niye dalgalı olsun, dümdüz yukarı çıkıyor Bitcoin fiyatı. Elinde olmayanlara geçmiş olsun, artık ucuz Bitcoin yok. Boşuna söylemedik burada kaç aydır, yarılanmadan sonra düşük fiyata Bitcoin bulamazsınız diye.
|
|
|
|
gokayc
|
|
October 13, 2016, 11:46:07 AM |
|
Gerçekten düzenli olarak yukarılara tırmanıyor ama insan yine de güvenemiyor ki. Biraz sabit kalsa her an çakılacakmış gibi geliyor.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
October 14, 2016, 09:44:24 AM |
|
Bir haftasonuna daha geliyoruz. Deneyimli arkadaşlar bilirler, Bitcoin haftasonları özellikle cumartesi geceleri atraksiyonları insanı uykusuz bırakır. Bu gece bir hamle gelirse devamının cumarteside de takip etmemesi için bir neden yok. Bu arada geçen gün aklıma gelen bir olay senaryosu vardı bunu sizlerle paylaşmak istiyorum: Hepimiz biliyoruz anı çıkışlar ve bir müddet sonra simetrik şekilde aynı yerine fiyatın çakılması muhabbetlerini... Şimdi kumar yada kara parayı bir şekilde başka bir ülkeye yada yere transfer etmek isteyen bir baron yada büyük bir oyuncunun Bitcoin'i kullanarak bu şekilde ani bir çıkış ve düşüşünde etkili olabileceğini düşünüyorum. Mesela zaman zaman grafikte kare formunda balina hareketlerini buna yorumlamak ne derece doğrudur yorumlarınızı, düşüncelerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
bulutsuz
|
|
October 14, 2016, 09:56:32 AM |
|
Dolar 3.1 seviyesini gördü,Bitcoin'in TL fiyatı mecburen daha dalgalı olacak. Niye dalgalı olsun, dümdüz yukarı çıkıyor Bitcoin fiyatı. Elinde olmayanlara geçmiş olsun, artık ucuz Bitcoin yok. Boşuna söylemedik burada kaç aydır, yarılanmadan sonra düşük fiyata Bitcoin bulamazsınız diye. Düşse daha çok alırım çıksa zaten elimde senelerdir biriktirdiğim Bitcoin'ler var, sorun değil Şu anda ivme yukarı yönlü olabilir fakat eğer dolar kuru artmaya devam ederse Bitcoin fiyatında oluşan haraket TL bazlı daha sert haraket göstericektir normal zamanlarda. Dolar/TL paritesi için şu an bir mudahale planı yok. Açıklamaların hepsi "bunlar normal seviyeler" yönünde. Bu da demek oluyor ki artık Dolar/TL 3.00'ın altını görmeyecek.
|
|
|
|
|