petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 14, 2016, 12:08:17 PM |
|
haftasonu icin bende yukari yonlu bir hareket bekliyorum, sinyaller gelmeye basladi ufak ufak, surda kasima da bir sey kalmadi.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
gokayc
|
|
October 14, 2016, 01:15:14 PM |
|
Şu an çok hareketli anlar geçiriyor doğu borsası. Kısa bir süre için 647 doları görüp sonra da 638 dolara kadaar indi. Panik yapanlar al-sat yapıp anında iyi zarar ettiler. Çok dengesiz şu bitcoin.
|
|
|
|
bulutsuz
|
|
October 14, 2016, 02:53:16 PM |
|
haftasonu icin bende yukari yonlu bir hareket bekliyorum, sinyaller gelmeye basladi ufak ufak, surda kasima da bir sey kalmadi.
Kasımdan önce ben hafif bir düşüş ekliyorum. En azından kasım ayına bu seviyeden giremeyebiliriz.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
October 14, 2016, 03:31:46 PM |
|
Şu an çok hareketli anlar geçiriyor doğu borsası. Kısa bir süre için 647 doları görüp sonra da 638 dolara kadaar indi. Panik yapanlar al-sat yapıp anında iyi zarar ettiler. Çok dengesiz şu bitcoin. Bitcoin hiç dengesiz değil, aksine oldukça dengeli şekilde yukarı yönlü hareket ediyor. Eskiden rollercoaster gibi bir yukarı bir aşağı hareketleri aynı gün içinde yapardı, artık o dönemler geride kaldı. Bunda üretilen Bitcoinlerin büyük bir miktarının dolaşımda olmaması büyük etken rol oynuyor.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
October 16, 2016, 12:12:20 AM |
|
Bitcoin hiç dengesiz değil, aksine oldukça dengeli şekilde yukarı yönlü hareket ediyor. Eskiden rollercoaster gibi bir yukarı bir aşağı hareketleri aynı gün içinde yapardı, artık o dönemler geride kaldı. Bunda üretilen Bitcoinlerin büyük bir miktarının dolaşımda olmaması büyük etken rol oynuyor.
Balinaların azalmış olması bizi sevindiriyor fakat bir yanda da üzüyor. Onların yöntemleriyle önceden güzel kazanımlar olmuştu. Ben dahi 5 saatte % 28 değerin kar sağlamıştım fakat bakiye küçüktü.
|
|
|
|
gokayc
|
|
October 16, 2016, 08:44:18 AM |
|
Aynen. Bitcoin alım satımı yapan kişiler için her iniş ve çıkış birer fırsattır. İniş çıkışlar olmazsa borsaların da tadı tuzu kalmaz.
|
|
|
|
M@rvel
|
|
October 16, 2016, 01:45:26 PM |
|
Küçük hareketlerle yükseliyor. Hatta bana kalırsa fırlayacak ama birileri baskılıyor sanki. Öyle hissediyorum bir kaç gündür. Bir anda 700 dolar üzerine çıkarsa hiç şaşırmam.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
October 16, 2016, 01:46:50 PM |
|
Küçük hareketlerle yükseliyor. Hatta bana kalırsa fırlayacak ama birileri baskılıyor sanki. Öyle hissediyorum bir kaç gündür. Bir anda 700 dolar üzerine çıkarsa hiç şaşırmam.
borsaya hislerinle bakiyorsan kaybetmeye mahkumsun.
|
|
|
|
M@rvel
|
|
October 16, 2016, 02:02:59 PM |
|
borsaya hislerinle bakiyorsan kaybetmeye mahkumsun. Bu bir ön yargı mı, yoksa tecrübe mi konuşuyor
|
|
|
|
gokayc
|
|
October 17, 2016, 03:05:43 AM |
|
Evet arkadaşlar. Yeni bir hafta yeni bir başlangıç, yeni umutlar, hüzünler gözyaşı, ihtiras vs. Bu haftanın tahminlerini alalım?
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
October 17, 2016, 07:40:27 AM |
|
borsaya hislerinle bakiyorsan kaybetmeye mahkumsun. 600 doları dip olarak görebiliriz. altına sarkması durumunda sert tepkiler gelecektir. yukarısı icinde bence 650civarında biraz oyalanmalı ani cıkışlar ani dususler getiriyor.fiyatlar sindirilmeli. doları ise yılsonu 3.5 olacağını dusunuyorum. dolayısıyla sabit gitse bile tl bazında %10 kazandıracaktır.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
October 17, 2016, 10:59:31 PM |
|
14 saat sonra btc fiyatı yavaş yavaş düşeceğini düşünüyorum.615$ lara doğru...
|
|
|
|
gokayc
|
|
October 18, 2016, 12:38:44 AM |
|
Ben de bugun bir dusus bekliyorum. Elle turulur bir kanıtımız yok tabi. Sadece "His".
|
|
|
|
beyinsi
|
|
October 18, 2016, 01:04:33 AM |
|
Ben de bugun bir dusus bekliyorum. Elle turulur bir kanıtımız yok tabi. Sadece "His". Ehereum fork'u 12 saat sonra gerçekleşecek. eğer bir sorun çıkmazsa, tekrar eth alımları başlar ve btc hafif hafif düşebilir...
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 18, 2016, 12:38:21 PM |
|
Ben de bugun bir dusus bekliyorum. Elle turulur bir kanıtımız yok tabi. Sadece "His". Ehereum fork'u 12 saat sonra gerçekleşecek. eğer bir sorun çıkmazsa, tekrar eth alımları başlar ve btc hafif hafif düşebilir... Ether kitlesi ile ben btc kitlesini bir görmüyorum yani ETH alımları başladı da BTC yi etkilemez diye düşünüyorum BTC nin yeri ayrı artık piyasa da herkesin demir kazığı BTC
|
signature not found.
|
|
|
thebitstreet
|
|
October 18, 2016, 05:55:19 PM |
|
Güvenli liman BTC, ETH artışı çok fazla etki etmez diye düşünüyorum. Asıl curcuna altcoinlerde
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
October 18, 2016, 06:06:08 PM |
|
neden boyle dusunuyorsun ? cevabin "oyle hissediyorum" mu?
|
|
|
|
beyinsi
|
|
October 18, 2016, 08:38:40 PM Last edit: October 19, 2016, 09:11:08 AM by beyinsi |
|
Ben de bugun bir dusus bekliyorum. Elle turulur bir kanıtımız yok tabi. Sadece "His". Ehereum fork'u 12 saat sonra gerçekleşecek. eğer bir sorun çıkmazsa, tekrar eth alımları başlar ve btc hafif hafif düşebilir... Ether kitlesi ile ben btc kitlesini bir görmüyorum yani ETH alımları başladı da BTC yi etkilemez diye düşünüyorum BTC nin yeri ayrı artık piyasa da herkesin demir kazığı BTC haklı olabilirsin ama bence bir bağ var. Eth alımları artıkça btc gerileyecek. sonuçta en büyük işlemler eth/btc işleminde oluyor.(tamam eth/usd - eth/euro 'dan da takas yapılıyor ama ana takaslar eth/btc üzerinden) 14 saat sonra btc fiyatı yavaş yavaş düşeceğini düşünüyorum.615$ lara doğru...
neden boyle dusunuyorsun ? cevabin "oyle hissediyorum" mu? yukarıda bahsettim,bu yüzden... dediğim gibi 5$ şimdiden düştü btc fiyatı.... zaten btc düşecek derken öyle aman aman bir düşüşten bahsetmiyordum.. 615-620$lara iner diye düşünüyordum.. göreceğiz. Düzenleme: yanliş mantik kurmuşum,olmayacak dedigim..
|
|
|
|
gokayc
|
|
October 19, 2016, 02:39:49 PM |
|
Düşüş başladı arkadaşlar. Bakalım nerelere kadar inecek.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 19, 2016, 02:49:55 PM |
|
foruma yeni arkadaslar katiliyor, iyi guzel renk oluyor da,
bitcoin simdi 6-10 dolar dustugunde ya da arttiginda bu kadar heyacan yapiyorsa, merak ediyorum bir saat icinde 100 - 150 dolar asagiya saldigi ya da firladigi donemler gelince heralde kendilerini pencereden disari atarlar.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
|