hhk1045
|
|
December 28, 2016, 08:09:18 AM |
|
Ben satmaya devam ediyorum Elimdeki bütün item ları sattım. bobom hesabımı devrettim. steem hesabını verdim. satım fiyatlarım: 0,061 BTC 3543 TL 0,050 BTC 3312 TL 0,079 BTC 3330 TL 0,048 BTC 3330 TL 0,163 BTC 3316 TL 0,165 BTC 3299 TL toplamda 0.566 BTC satmışım. kuş gibi hafifledim. bir kaç ay içinde 2000 TL civarından hepsini yerine koyacağım. Zz demişti dersiniz. Yarısını yerine koyamayacaksınız. Çünkü 1200 bandına çıkacak hhk derdi dersiniz
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
December 28, 2016, 08:09:26 AM |
|
Bu saatten sonra fatura ödemek dışında bitcoin satmıyacağım . Fatura ödeyeceğin zaman haber et. zayi olmasın ben alırım Bende biriktirmekten yanayım. Dün gece birisi foruma yazmış paper wallet yaptım elime geçtikçe oraya btc gönderiyorum demiş. kesinlikle doğru bir mantık. elimizin altında olunca saçma sapan hareketlere girebiliyoruz. Paper Walet nasıl oluyor? Kağıda mı yazıyor, sonra nasıl kullanacak? Kağıda neyi yazıyor
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
December 28, 2016, 08:34:33 AM |
|
Bu saatten sonra fatura ödemek dışında bitcoin satmıyacağım . Fatura ödeyeceğin zaman haber et. zayi olmasın ben alırım Bende biriktirmekten yanayım. Dün gece birisi foruma yazmış paper wallet yaptım elime geçtikçe oraya btc gönderiyorum demiş. kesinlikle doğru bir mantık. elimizin altında olunca saçma sapan hareketlere girebiliyoruz. Paper Walet nasıl oluyor? Kağıda mı yazıyor, sonra nasıl kullanacak? Kağıda neyi yazıyor http://lmgtfy.com/?q=paper+wallet+nedir+bitointalkdetaylı şekilde konuları var forumda. okuyun güzel bir şey ben kağıdı saklamaya korkuyorum metale basmanın yolunu bulduğum zaman yapacağım bir tane
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
December 28, 2016, 08:40:31 AM |
|
Bence kendinize mors alfabesi gibi bir yazı dili üretin ve matkapla metal bloğa yazın derim.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
December 28, 2016, 10:23:59 AM |
|
tahminim 1000 gostermeden indirirler. bitfinex 960civarlarında gidiyor 990 civarında dumplamaya baslarlar. piyasa almaya devam ederse 1000i geçer aksi halde mutlaka duzeltme yapacaktır.
Ya sana kaç kere dedim, koinim finex in yanında neyse finex de huobi ve btcchina nın yanında o. Dirençler de destekler de yuandan.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 28, 2016, 10:34:41 AM |
|
tahminim 1000 gostermeden indirirler. bitfinex 960civarlarında gidiyor 990 civarında dumplamaya baslarlar. piyasa almaya devam ederse 1000i geçer aksi halde mutlaka duzeltme yapacaktır.
Ya sana kaç kere dedim, koinim finex in yanında neyse finex de huobi ve btcchina nın yanında o. Dirençler de destekler de yuandan. dolar bazında çini ele alamazsın kac kere dedim yuan olarakta bitfinex ise yaramaz. dolar bazında işlem yaptıgımız icin bitfinexi izle. cinde btc 10bin dolar olsa neye yarar o fiat bitfinexte olusmadıktan sonra
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
December 28, 2016, 10:39:47 AM |
|
Finex takip ediyor, çinde btc 10 bin dolar değerinde yuan olsun finex de en az 9800 olur. Arbitaj diye birşey var.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 28, 2016, 10:45:22 AM |
|
Finex takip ediyor, çinde btc 10 bin dolar değerinde yuan olsun finex de en az 9800 olur. Arbitaj diye birşey var.
çine para sokup cıkarmak zor daha önce anlatmıstım sana Hindistanda btc gecen ay 1000doları gecti piyasalar etkilenmedi. Cin piyasası yol gösterici olur ama onemli olan piyasanın buna karsılık vermesi.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 28, 2016, 10:59:05 AM |
|
bence de çin piyasaları daha önemli, hacime baktığımız zaman, dğerleri çinin yanında küçük kalıyor. çinin katılmadığı bir pumpın uzun soluklu olması pek mümkün değil. ayrıca çin borsalarında sadece çinlilerin olduğunu düşünmüyorum.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
December 28, 2016, 11:13:43 AM |
|
şöyle izah edeyim: (bitcoinwisdomdaki ana borsalar dikkate alınıyor)
USD toplam btc hacmi: 15,294 CNY toplam btc hacmi: 2,225,867 takip 145 katı.
ki geçen spikeda 15 milyon btcyi bulmuştu bu hacim.
illa ki takip eder. hindistanda btc hacmi ne kadardı?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 28, 2016, 11:23:00 AM |
|
Huobi'de ve okcoinde bildiğim kadarıyla trade fee yok, yani misal 10000 yuandan 1000 BTC alan birisi 10050 yuandan satsa 5 BTC kâr eder.
Hacminin fazla olması biraz da bu yüzden.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
|
|
December 28, 2016, 11:35:39 AM |
|
Huobi'de ve okcoinde bildiğim kadarıyla trade fee yok, yani misal 10000 yuandan 1000 BTC alan birisi 10050 yuandan satsa 5 BTC kâr eder.
Hacminin fazla olması biraz da bu yüzden.
btcchina?
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
December 28, 2016, 11:55:22 AM |
|
çine para sokup cıkarmak zor daha önce anlatmıstım sana Hindistanda btc gecen ay 1000doları gecti piyasalar etkilenmedi. Cin piyasası yol gösterici olur ama onemli olan piyasanın buna karsılık vermesi. Cine para sokmak kolay, devlet tesvigi var yatirim gelsin diye, turkiye gibi. parasini o yuzden devalue ediyorlar. Ancak cinden para cikarmak cok zor, ancak belirli sirketler dolar olarak cikartabiliyorlar. Fakat bunun kolayi var, parayi dolar olarak degil, bitcoin olarak cikariyor, bu da cinde bitcoine olan ragbeti ve talebi artiriyor ---> sonuc yuksek islem hacimli 3 borsa (huobi ve okcoin btcchina) ve bitcoin fiyatinda oncu belirleyicilik. Dolayisi ile, avrupa veya amerikadaki herhangi bir borsa ile cin borsasi ne hacmen ne de piyasa buyuklugu acisindan kiyaslanamaz. Olay cinde doner bati takip eder. Olurda cin ulkeden bitcoin cikisini yasakliyorum dersede, piyasalar iste bu yuzden gumler. 1000 dolar olan bitfinex borsasi gun icerisinde erir cunku cinden yakit alan bir ucagin yakiti bitmis bir ucak gibi cakilmaya baslar. Ancak cinin bitcoini yasaklamasi diye bir sey sozkonusu yine degil. Cunku cogu buyuk madenci sirketi cinde kurulu bunlar, piyasadaki bitcoinin yuzde 70 ini uretiyorlar. Ve ulkeye doviz girdisi sagliyor. Cin hukumeti bu kadar guzel ve temiz bir ihracat kaleminden vazgecmez. Tam aksine tesvik bile var bitcoin uretmek icin. Ah birde bizim basimizdakiler de az akilli davranip cinin verdigi yaptigi destegi yapsa. Ama olmaz, varsa yoksa ya ek vergi alir, ya komple kapatir vs vs. neyse bu kisim ayri bir konu.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
December 28, 2016, 02:14:47 PM |
|
Bu kadar şişme yeterli. Bunun sonu dumpa gider. Ben nakite bindim. Dump ile tekrar dönerim
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
December 28, 2016, 02:21:35 PM |
|
OKCoin 6955 yuan ile, 1000 dolara degdi sonunda. Hayirli olsun, cumle aleme. Bu arada,
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
December 28, 2016, 02:23:51 PM |
|
Bi değdiremediler 1000$ a Huobi'de Film izler gibi izliyorum nakitte olmama rağmen.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
December 28, 2016, 02:30:13 PM |
|
Bitcoin 1200 lere kadar gidecek ve ne yazık ki nakitte olanlardan biri de benim.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
December 28, 2016, 02:40:31 PM |
|
230 $ civarı alım için uygundur bana göre.Fiyatın biraz daha kan kaybetmesi gerekiyor @groll usenmedim hocam, buldum 1 bucuk seneki mesajlarindan birini sen bir ciktin pir ciktin yaw.. gerci para bir yere lazim demistin o zamanlarda.
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
December 28, 2016, 02:51:30 PM |
|
çine para sokup cıkarmak zor daha önce anlatmıstım sana Hindistanda btc gecen ay 1000doları gecti piyasalar etkilenmedi. Cin piyasası yol gösterici olur ama onemli olan piyasanın buna karsılık vermesi. Cine para sokmak kolay, devlet tesvigi var yatirim gelsin diye, turkiye gibi. parasini o yuzden devalue ediyorlar. Ancak cinden para cikarmak cok zor, ancak belirli sirketler dolar olarak cikartabiliyorlar. Fakat bunun kolayi var, parayi dolar olarak degil, bitcoin olarak cikariyor, bu da cinde bitcoine olan ragbeti ve talebi artiriyor ---> sonuc yuksek islem hacimli 3 borsa (huobi ve okcoin btcchina) ve bitcoin fiyatinda oncu belirleyicilik. Dolayisi ile, avrupa veya amerikadaki herhangi bir borsa ile cin borsasi ne hacmen ne de piyasa buyuklugu acisindan kiyaslanamaz. Olay cinde doner bati takip eder. Olurda cin ulkeden bitcoin cikisini yasakliyorum dersede, piyasalar iste bu yuzden gumler. 1000 dolar olan bitfinex borsasi gun icerisinde erir cunku cinden yakit alan bir ucagin yakiti bitmis bir ucak gibi cakilmaya baslar. Ancak cinin bitcoini yasaklamasi diye bir sey sozkonusu yine degil. Cunku cogu buyuk madenci sirketi cinde kurulu bunlar, piyasadaki bitcoinin yuzde 70 ini uretiyorlar. Ve ulkeye doviz girdisi sagliyor. Cin hukumeti bu kadar guzel ve temiz bir ihracat kaleminden vazgecmez. Tam aksine tesvik bile var bitcoin uretmek icin. Ah birde bizim basimizdakiler de az akilli davranip cinin verdigi yaptigi destegi yapsa. Ama olmaz, varsa yoksa ya ek vergi alir, ya komple kapatir vs vs. neyse bu kisim ayri bir konu. "ülkeden bitcoin çıkarmak" kısmını anlayamadım. Ülkeden çıkıp çıkmadığını nasıl anlayacaklar?
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
December 28, 2016, 02:56:45 PM |
|
230 $ civarı alım için uygundur bana göre.Fiyatın biraz daha kan kaybetmesi gerekiyor @groll usenmedim hocam, buldum 1 bucuk seneki mesajlarindan birini sen bir ciktin pir ciktin yaw.. gerci para bir yere lazim demistin o zamanlarda. O zamanlar iyi hatırlıyorum 230-280 arası gidip geliyordu btc.Daha eskiye gidersek btc yine 1100$ dı
|
|
|
|
|