DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
January 06, 2017, 12:04:29 PM |
|
Amerika daha uyanmadi, 4-5 saat sonra gorun senligi.
|
|
|
|
Muhesat
|
|
January 06, 2017, 12:06:52 PM |
|
Böyle bir dönemde korunmak isteyen prez..Takmalı ve usdt ye gecmeli, yoksa nereye gireceği belli değil. Ancak riski seven, analiz yapmayı bilen yada kaybetmeyi sevenler için tam alış satışlık dönem. Kazanmak içinde olabilir.. 😂
|
|
|
|
ugurusta
|
|
January 06, 2017, 12:15:38 PM |
|
Uyanmadıdan kastınız düşüş mü yükseliş mi ?
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
|
|
January 06, 2017, 12:21:24 PM |
|
Uyanmadıdan kastınız düşüş mü yükseliş mi ? Dusus elbette ..
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1116
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
January 06, 2017, 12:57:59 PM |
|
geçen skypeden bir arkadaşla görüşüyordum
4200 seviyelerindeydi o zaman
dedimki bak düşüş olacak yaklaşık 3 senedir bu işteyim ve hep bu aylarda bu şekilde oluyor aralıkda fiyatlar hep artar oca bası ortası düşüş yaşanır
demeye kalmadı ertesi gün 3300 lere kadar geriledi sonra tekrar toparladı
bugun aynı şekilde 3100 lere kadar geriledi suanda beklemede bu alımlar yine bana göre tahminim tehlikeli alımlar ve bu şekilde düşüş devam ediceğini tahmin ediyrum
tahminim 2k seviyelerine kadar belki aşağısı olacak.
tavsiye değildir tamamen kişisel görüşüm.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
January 06, 2017, 01:27:56 PM |
|
bir kez daha net söyleyebilirim ki bitcoin yolun başının başında, şuan ponzi nedir açık örneğidir madenciler hariç son günlerde gazete de tv de haberleri okuyan bitcoine koştu millete aldırıp kendileri sattılar, bu kadar hızlı bir yükseliş bu kadar hızlı bir çakılma, 1 günde fiyatı 400 dolar düştü rezalet resmen. anlatamıyoruz ki adam forumda üyelik açmış bitcoin alalım para kazanalım derdinde, yahu herkes para derdinde de bir soluklan bakalım hemen 2-3 bin tl yatırımla trilyoner olacaksın diye bir şey yok, yahu bitcoinle zengin olmanın bir tek yolu var, bir gün bitcoin yaygınlaşır, bitcoin alınıp satılan bir şey değil kullanılan bir şey olur he o zaman zengin olunur. bitcoine yatırım yapıyorsan, yüklü bitcoinin varsa oturup proje üreteceksin tabi milleti soymak için değil hem kazanıp hem yaygınlaştırmak için, tanıtım yapacaksın bitcoin ile ödeme talep edeceksin. e ben bunları yapmam bitcoin 10 bin dolar olur mu, çok beklersin. millet kredi kartlarını çok güzel kullanılıyor bitcoine ihtiyaç neden duyulsun ki? ya ama ülkeler arası transfer olayı varmış ta steam kabul ediyormuş ta, bu mu yani olay geçiniz efenim. proje üretilmedikçe ponzi olarak kalacaktır. nereden alırsanız alın adamlar 5 milyar dolar çektirebildiyse 1 günde piyasadan, siz nereden alırsanız alın kardeşim, yarın uyandın 1 dolar gördün fiyatı ne yapacaksın ? bir devletin yasaklamasına bakar, yasaklanamazmış bal gibi yasaklarlar. adamaın zötünden kan alırlar yeter ki devletler istesin.
son diyeceğim projeniz yok ise, bitcoin le ödeme talep etmeyecekseniz, bitcoini gelecekte kullanım aracı olarak değil de dolarla alınan satılan bir şey olarak görüyorsanız hiç bulaşmayın. evi arabayı satıp ta almayın açıkta kalırsınız. bitcoini geliştirecek olan madenciler kullanıcılarıdır. yoksa bitcoin balinaların elinde oyuncak olarak kullanılacak keriz avlama alanı olarak kalacaktır.
biraz sitemkar bir yazı olmuş... bu fiyat oynaklığının olması evet bahsettiğiniz gibi bitcoinin gerçek değerine ulaşması için daha çook zaman olduğunu gösteriyor, ancak bitcoinin ponzi olarak kalacağı kanısına nasıl vardınız anlayamadım ? şu an için arz talep dengesine göre değer biçilen bir varlık olsa da... geleceğini kestirmekten zorlansakta... bitcoin için ponzi yakıştırmasını asla kabul etmediğimi belirtmek isterim.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
January 06, 2017, 01:50:51 PM |
|
bir kez daha net söyleyebilirim ki bitcoin yolun başının başında, şuan ponzi nedir açık örneğidir madenciler hariç son günlerde gazete de tv de haberleri okuyan bitcoine koştu millete aldırıp kendileri sattılar, bu kadar hızlı bir yükseliş bu kadar hızlı bir çakılma, 1 günde fiyatı 400 dolar düştü rezalet resmen. anlatamıyoruz ki adam forumda üyelik açmış bitcoin alalım para kazanalım derdinde, yahu herkes para derdinde de bir soluklan bakalım hemen 2-3 bin tl yatırımla trilyoner olacaksın diye bir şey yok, yahu bitcoinle zengin olmanın bir tek yolu var, bir gün bitcoin yaygınlaşır, bitcoin alınıp satılan bir şey değil kullanılan bir şey olur he o zaman zengin olunur. bitcoine yatırım yapıyorsan, yüklü bitcoinin varsa oturup proje üreteceksin tabi milleti soymak için değil hem kazanıp hem yaygınlaştırmak için, tanıtım yapacaksın bitcoin ile ödeme talep edeceksin. e ben bunları yapmam bitcoin 10 bin dolar olur mu, çok beklersin. millet kredi kartlarını çok güzel kullanılıyor bitcoine ihtiyaç neden duyulsun ki? ya ama ülkeler arası transfer olayı varmış ta steam kabul ediyormuş ta, bu mu yani olay geçiniz efenim. proje üretilmedikçe ponzi olarak kalacaktır. nereden alırsanız alın adamlar 5 milyar dolar çektirebildiyse 1 günde piyasadan, siz nereden alırsanız alın kardeşim, yarın uyandın 1 dolar gördün fiyatı ne yapacaksın ? bir devletin yasaklamasına bakar, yasaklanamazmış bal gibi yasaklarlar. adamaın zötünden kan alırlar yeter ki devletler istesin.
son diyeceğim projeniz yok ise, bitcoin le ödeme talep etmeyecekseniz, bitcoini gelecekte kullanım aracı olarak değil de dolarla alınan satılan bir şey olarak görüyorsanız hiç bulaşmayın. evi arabayı satıp ta almayın açıkta kalırsınız. bitcoini geliştirecek olan madenciler kullanıcılarıdır. yoksa bitcoin balinaların elinde oyuncak olarak kullanılacak keriz avlama alanı olarak kalacaktır.
biraz sitemkar bir yazı olmuş... bu fiyat oynaklığının olması evet bahsettiğiniz gibi bitcoinin gerçek değerine ulaşması için daha çook zaman olduğunu gösteriyor, ancak bitcoinin ponzi olarak kalacağı kanısına nasıl vardınız anlayamadım ? şu an için arz talep dengesine göre değer biçilen bir varlık olsa da... geleceğini kestirmekten zorlansakta... bitcoin için ponzi yakıştırmasını asla kabul etmediğimi belirtmek isterim. Sitemkar bir yazı değil ne yazık ki gerçekler, foruma bakarsanız nereden bitcoin alırımlar ile dolu, facebook öyle var mı çözüm yok. şurada pazar alanında bitcoin alımı yapılmıya çalışılıyor onda da bilmeyenler dolandırılıp bitcoin den soğutuluyor.alabilenlerde keskin fiyat hareketleri ile kaybediyor. her şeyden önemlisi kimse bitcoini kullanmıyor herkes saklıyor, herkes kafasında bir satış şeması kurmuş şu fiyattan satarım havasında, acı bir gerçek şirketler patronlar ister ise bitcoin değerlenecektir istemez ise yok olacaktır. neden mi bitcoin 10. yılına yaklaşıyor ve ortada bir şey yok 3-4 ülkeye kurulmuş bir iki bitcoin atm si var başka ne var ? steam bitcoin ile ödeme kabul ediyormuş yahu steamın kabul etmediği ödeme aracımı kaldı sen elinde fiziksel gram altınla git onu da kabul ederler. ben artık uyandım arkadaşlar, size kolay gelsin, ponzi değil değil diyerek kendinizi kandırmayın hangi malın fiyatı 1 günde %30 düşmüş.dün 19 milyar dolarlık hacmi var bugün 14 milyara inmiş. bundan sonra yatırım yapacaklar bunları bilerek yapsın. belki seneye 2000 dolar olur bilemem, ister ise 10.000 dolar olsun ama bu işten kim kazanacak kim kaybedecek siz bana onu söyleyin? 1200 dolardan bitcoin alanlara geçmiş olsun. not bitcoin alış ortalamam: 890 dolardır.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
January 06, 2017, 01:58:59 PM |
|
Tepki alimlariyla bir miktar yukselmesini bekleyip basamak gibi dumpliyorlar. 5000 Yuan a kadar bence geri çekilme yaşanabilir.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 06, 2017, 02:04:52 PM |
|
bana da her an yeni pump dalgasi baslatacaklar gibi geliyor, sakinlesti iyice sessiz beklenilme durumuna gecti, son satici da satti ya da satmak uzere..
12 saat evvel fiyatin 1020 dolarda oldugunu unutmayalim.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
|
|
January 06, 2017, 02:08:46 PM |
|
polo 900'de tutunmaya çalışıyor.
|
|
|
|
fdanisman
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
January 06, 2017, 02:13:55 PM |
|
Üstalar cevap verirse sevinirim. Sonuç olarak elimizde yüksek fiyattan aldığımız btc var satalım mı? dursun mu?
|
|
|
|
thinkinger
|
|
January 06, 2017, 02:43:35 PM |
|
Üstalar cevap verirse sevinirim. Sonuç olarak elimizde yüksek fiyattan aldığımız btc var satalım mı? dursun mu? bence bekle.bir de eline para geçtikçe alabilirsin borsadaki gibi ortalamayı düşürmek için.ihtiyaç duyacağın para ile de girme.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
January 06, 2017, 03:28:57 PM |
|
Şu anda 900$ geriledi hayırdır ne oluyor bu durum nedir gerçekten. Hızlı bir pump dalgası vardı şimdi hızlıca dumplıyorlar baya bir düşüş yaşandı herhalde bu gidişle 800$ kadar gerileyecek gibi.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
January 06, 2017, 03:29:08 PM |
|
500-600 dolara kadar gerileyecegini dusunuyorum.
|
|
|
|
fdanisman
Newbie
|
|
January 06, 2017, 03:54:59 PM |
|
Üstalar cevap verirse sevinirim. Sonuç olarak elimizde yüksek fiyattan aldığımız btc var satalım mı? dursun mu? bence bekle.bir de eline para geçtikçe alabilirsin borsadaki gibi ortalamayı düşürmek için.ihtiyaç duyacağın para ile de girme. Cevap için teşekkürler üstadım. Benimde içimden böyle yapmak geçiyordu fakat millet 500 dolara düşecek deyince tırstım bekletmekten Bu işlerden çok anlamıyorum teyit etmiş oldum. Aynen uyguluyorum. 500 dolara düşerse napalım karda var zararda.
|
|
|
|
fdanisman
Newbie
|
|
January 06, 2017, 04:04:15 PM |
|
500-600 dolara kadar gerileyecegini dusunuyorum.
500 dolara düşer mi gerçekten? Başka 500 dolara düşer diye düşünen var mı?
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
January 06, 2017, 05:32:47 PM |
|
Çok ilginç şekilde Bitfinex ve Bitstamp fiyatta Huobi'yi geride bıraktı. Çin buraya kadar yükseltmişken şimdi daha fazla geriye çekilmesi garip geldi. Şimdi kafa kafaya gidiyorlar. Bitstamp 911.27 BTC-e 860.99 Bitfinex 909.4 Huobi 921.95
|
|
|
|
CanErik
|
|
January 06, 2017, 06:51:09 PM Last edit: January 07, 2017, 04:55:24 AM by CanErik |
|
Merhaba;
Beklediğim bir düşüştü ama daha Şubat'a daha yumuşak yayılacağını tahmin etmiştim. Geçtiğimiz aylardaki dolar yükselişi gibi BTC'nin yükselişi de normal. Firmalar fon çalışmalarını Kasım ayında bitirip yeni yıla likitle giriyor. Hal böyle iken ve Çin Cumhuriyetinin para politaksı da belli iken yeni yılda bu düşüş olması gayet normal. Yükselişin suni olmaktan çok ihtiyaç+strateji içerikli olduğunu düşünüyorum. Uzman değilim, naçizane gözlemim.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
murathr
Newbie
Activity: 18
|
|
January 06, 2017, 08:19:36 PM |
|
Şuanda %11-12 zarar ettim btcden. Çıkıp başka dolarda toparlayabilir miyim? bu düşüşün daha süreceğini aldığım rakamları 2-3 ay görebileceğimi hiç sanmıyorum. siz ne dersiniz?Dolarda Trump ve fed kararları var önümüzdeki haftalarda hareketlilik artacaktır. Bu kararların btc ye doğrudan etkisi olur mu bilmiyorum.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
January 06, 2017, 08:52:32 PM |
|
500-600 dolara kadar gerileyecegini dusunuyorum. 500 dolara düşer mi gerçekten? Başka 500 dolara düşer diye düşünen var mı? 500 dolara düşmez, 600 doların altı artık neredeyse imkansız oldu. 800 doların altına düşeceğini bile düşünmüyorum ama düşerse memnuniyetle daha fazla alım yaparım.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|