teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
March 03, 2017, 12:53:05 AM |
|
11 martta ETH büyük ihtimal kabul edilmeyecek. Amerika regülasyonlar uygun olmadığı için yatırıma btc yi açmaz deniliyor. Bu haber kesinleşince sert düşebilir. Aslında haberlerin btc piyasasını etkilemediğini söylerim hep hala da derim ama balinalar bu gelişmeleri yükselttikleri btc yi düşürüp toplamak için fırsat olarak kullanıyor. Dolayısıyla sert satışlarla düşüşü tetikleyebilirler. Zaten yükseliş ardından düşmesini bekleyen bir sürü holder da panikle piyasayı çalkalasa 1000 doların altına rahat iner.11 marta kadar da sağlam bir motivasyonla gider 1500 $ ları zorlayabilir, özellikle 11 mart günü fantastik olabilir.(11 mart cumartesi ye geliyor adamlar hafta sonu karar mı alıyor enteresan)
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 03, 2017, 10:48:39 PM |
|
6 martta çin borsaları açılacak diyorlar ozamanda düşüşe geçebilir
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
March 04, 2017, 09:58:24 PM |
|
Millet düşücek dedikçe yükselişe geçiyor her geçen gün yükseldikçe ne zaman düşülcek soruları hiç eksik olmuyor desek yeridir bunun sonu olmayacak gibi. Bu kadar hızlı yükseliş açıkcası beklemiyordum diyebilirim alımda yapamayacaz bu aralar.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
March 06, 2017, 08:43:47 PM |
|
sanki bir çöküş kokusu var etf onaylanmazsa 1000 dolar seviyesine ani bir düşüş yapacak gibi duruyor. durgunlaştı gerekli yatırımı aldı ve kararı bekliyor.
|
|
|
|
ssantur
|
|
March 06, 2017, 11:51:44 PM |
|
Alıştan kar etmek isteyen de alıyor satıştan kar etmek isteyen de.. sert bir düşüş beklemiyorum açıkçası.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
March 07, 2017, 11:38:12 AM |
|
1190 usd iyi bir dump geldi
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
bigbooss
|
|
March 07, 2017, 11:46:05 AM |
|
tekrar yukarı çıktı , artık 1000 doların aşağısına inmeyecek gibi.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
March 07, 2017, 11:48:12 AM |
|
|
|
|
|
ismet19
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
March 07, 2017, 11:57:13 AM |
|
düşüşün sebebi nedir sizce ?
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Be A Hope
|
|
March 07, 2017, 12:05:12 PM |
|
düşüşün sebebi nedir sizce ?
Bence pekte sebep aramaya gerek yok. Bir süredir sürekli toplayanlar, piyasaya ayar çekti. Aynı anda herkes bir operasyona katılamaz herhalde.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
baskanx
|
|
March 07, 2017, 12:30:06 PM |
|
Bu ara baya hızlı düşüyor
|
|
|
|
Balmain
|
|
March 07, 2017, 01:45:17 PM |
|
Düşüyor dediniz ama fiyat hala 1230 doların üstünde. Panik satış yapmamak lazım. Koinim normalden daha fazla düşmüş neredeyse Amerika ile aynı seviyeye gelmiş.
|
|
|
|
baskanx
|
|
March 07, 2017, 01:52:41 PM |
|
Düşüyor dediniz ama fiyat hala 1230 doların üstünde. Panik satış yapmamak lazım. Koinim normalden daha fazla düşmüş neredeyse Amerika ile aynı seviyeye gelmiş.
1180e kadar düştü ve birkaç dakikada 1230 u buldu
|
|
|
|
hhk1045
|
|
March 07, 2017, 02:07:26 PM |
|
Dün buraya yazmıştım ani düşebilir diye, durğanlaştı çünkü dedikte 1 gün sonra indirdiler. Demiştim demek haddime değil tabi ama anlaşılan mahkeme onaylanmayacak veya ertelenecek bakalım hayırlısı. tabi bir ihtimal daha var onaydan önce keriz silkeliyo da olabilirler.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Be A Hope
|
|
March 07, 2017, 02:14:09 PM |
|
Dün buraya yazmıştım ani düşebilir diye, durğanlaştı çünkü dedikte 1 gün sonra indirdiler. Demiştim demek haddime değil tabi ama anlaşılan mahkeme onaylanmayacak veya ertelenecek bakalım hayırlısı. tabi bir ihtimal daha var onaydan önce keriz silkeliyo da olabilirler.
Bir ihtimal daha var o da silkeleme mi dersin?
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
March 07, 2017, 02:42:11 PM |
|
beklentiler alınır gerçekler satılır.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
March 07, 2017, 02:46:18 PM |
|
masallah forum dokturuyor.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Baser
|
|
March 07, 2017, 03:07:23 PM |
|
günlerdir alım fırsatı kolluyorum ancak ortada hiçbir fırsat yok!
Bu zamana kadar ilk bitcoinimi alabilmek için çok bekledim (parasızlıktan ) şimdi de imkanım var ben almıyorum.İnatla 11 Mart'ı bekliyorum.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 07, 2017, 03:29:46 PM |
|
11 mart tahminin, kabul edilse ufak bir pump ardından dump red edilirse direkt dump, ben ufaktan nakite geçiyorum.uzun bir aradan sonra
YTD
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
March 07, 2017, 03:49:03 PM |
|
komple tl ye geçtim. Bakalım kazanacakmıyız yoksa tren kalkıp gidecekmi..
+1 bende TL deyim. Umarım bu arada Türkiyede dolar zıplamaz. 3.72 den döndü 3.5 a doğru yavaş yavaş düşüyor dolar. hadi hayırlısı bakalım.
|
|
|
|
|