bigbooss
|
|
May 04, 2017, 10:52:43 PM |
|
Tl ye geçen var mı arkadaşlar?
|
|
|
|
hiburak
|
|
May 04, 2017, 11:22:55 PM |
|
altcoinler iyice şişmeye başladılar. bu sefer 3 gün önceki düzeltmeden çok daha sert bir düzeltme bekliyorum.
eğer gerçekleşirse bitcoin 1800'ü çok rahat görür.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 04, 2017, 11:43:52 PM Last edit: May 05, 2017, 08:24:30 AM by bigbooss |
|
Sattım hala çıkıyor ya bu nasıl bir şey anlamadım nerede duracak
Tekrar alırım diyordum alsam mı bilemedim çıkacak mı inecek mi deli arttı fiyat
|
|
|
|
GalaWan
|
|
May 05, 2017, 12:31:22 PM |
|
Çok fazla coin arz etmeye başladı bu aralar onlarda btc ve ether bandında dipteler. Ama bu btc kolay kolay düşmez gibi duruyor siz ne kadar satsanızda o tekrardan yükseliş revacını bozmayacak gibi duruyor.
|
|
|
|
javalemcgee
|
|
May 05, 2017, 07:23:04 PM |
|
Tam bir coin furyası yaşanıyor anlaşılan. Kolay kolay da durulacak gibi durulmuyor ortalık. Bir yerlerden illa ki geri dönüşler başlar ama orası yakında mı uzakta mı cevabını kimse bilmiyor.
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 05, 2017, 07:31:45 PM |
|
Hah, tam da 2FA kullanamdığım anda BTC'de düşsün. Murphy adamımsın.
|
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 05, 2017, 09:24:59 PM |
|
Merhaba; Sanırım ilgili açıklama geçen günlerdeki abuklukla ilgili olabilir, değilde. Eğer öyle ise, kemerleri bağlayın. İyi dileklerimle
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 05, 2017, 09:28:12 PM |
|
Ne açıklaması hocam? Batıyor mu yoksa?? Öyle bir şey mi yazmışlar. Çeviride pek bir şey anlaşılmıyor
|
|
|
|
javalemcgee
|
|
May 05, 2017, 10:47:25 PM |
|
Hah, tam da 2FA kullanamdığım anda BTC'de düşsün. Murphy adamımsın.
Murphy kanunları bazılarını sevindirirken bazılarını da üzüyor maalesef. Hep böyle bu...
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 07, 2017, 11:16:47 AM |
|
Bitcoinin market cap değeri toplam coinler içinde %55 altına geriledi. Bu rakam %80 ler seviyesindeydi. Bitcoin fiyatının baskılandığını düşünüyorum. Piyasada ilginç şeyler yaşanıyor. Bitcoinciler altcoinlerin uçuşunu izliyor, rakam %50 altına gerilerse kritik konular gündeme gelebilir.
|
|
|
|
ZENC
|
|
May 07, 2017, 07:09:51 PM |
|
Sanayi de matbaa işi yapan ve coinspace e 30 bin euro kaptıran dayı bile bana ethereum dan konu açıyorsa bu piyasa durulmaz arkadaşlar
|
|
|
|
BitPi
|
|
May 07, 2017, 07:46:03 PM |
|
Bitcoinin market cap değeri toplam coinler içinde %55 altına geriledi. Bu rakam %80 ler seviyesindeydi. Bitcoin fiyatının baskılandığını düşünüyorum. Piyasada ilginç şeyler yaşanıyor. Bitcoinciler altcoinlerin uçuşunu izliyor, rakam %50 altına gerilerse kritik konular gündeme gelebilir.
Kripto coin piyasası tam bir taht oyunlarına döndü artık. Alt coinler harıl harıl çalışmaya başladı. Hergün yeni bir yenilik yeni bir anlaşma yeni bir haber vs. Alt coinlerin yapı taşları ether , dash , zcash olmuş 100$. Diğer alt coinler sürekli çıkışta her yer yeşillik olmuş. Tüm bunlar olurken bitcoinin başına bir şey gelirse hard fork meselesinde olduğu gibi bu sefer bitcoin kolay toparlanamayabilir. Kral tahtından olabilir. Bunlar sadece benim düşüncelerim. Yatırım tavsiyesi değildir.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
hhk1045
|
|
May 07, 2017, 10:42:54 PM |
|
Forumda yabancilarda konusulan şu az bucuk ingilizce google transtle yardimi ile anladigim kadarini soyluyoum. Ethereumun buyuk kismi belli basli balinalarda bunun sayisi 20-40 milyon arasinda degisen bir rakam ve bunlar etherumu satmiyorlar. Piyasayi siseren bunlar. Buyuk bir vurgun yaparlarsa kimse sasirmasin.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 08, 2017, 06:06:52 AM |
|
Forumda yabancilarda konusulan şu az bucuk ingilizce google transtle yardimi ile anladigim kadarini soyluyoum. Ethereumun buyuk kismi belli basli balinalarda bunun sayisi 20-40 milyon arasinda degisen bir rakam ve bunlar etherumu satmiyorlar. Piyasayi siseren bunlar. Buyuk bir vurgun yaparlarsa kimse sasirmasin.
Yani diyorsunki ortalama 100$ degerden 2-4milyar doları belli başlı balinalar tutuyor ve bunlar dumplayacak. Bana cok mantıklı gelmedi. Ayrıyeten ethereum dahada değerlenecektir. Shitcoinler scamcoinler ucusuyor piyasada marketcapları inanılmaz seviyelere gelmiş. Btc yakında bunların gazlarını alacaktır.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 08, 2017, 07:49:33 AM |
|
Yani diyorsunki ortalama 100$ degerden 2-4milyar doları belli başlı balinalar tutuyor ve bunlar dumplayacak. Bana cok mantıklı gelmedi. Ayrıyeten ethereum dahada değerlenecektir. Shitcoinler scamcoinler ucusuyor piyasada marketcapları inanılmaz seviyelere gelmiş. Btc yakında bunların gazlarını alacaktır. Aynen oyle diyorum 2-4 milyar dolar yalniz sunu unutmayin hocam daha 2 ay once bu balinalarda 200 milyon dolardi ether 10 katladi 2 milyar dolar servet sahibi oldular. Ziktiri herkes cekti. Ayrıca dumplarlar veya pumplarlar bilemem. Etherin gercek sahipleri onlar bu piyasa onların istedikleri gibi yonlendirirler. Nasıl 100 dolar yaptilarsa 1 dolar bile yapabilirler.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 08, 2017, 08:04:32 AM |
|
satoshi nin ilk bitcoin mine etmeye başladığındaki cüzdanlarda 1milyon bitcoin var. Oradan bir hareket olsa, 1milyon bitcoin piyasaya girecek diye fiyat yarıya iner halbükü market cap üzerinden hesap ettiğinizde 1.000.000*1500 ne yapiyor? 1.5 milyar dolar yapıyor ama hareket ettiği anda 750 $ a kadar bile gelecek olmasının sebebi sistemden bu adam 20 milyar dolar alacağından değil, 1.5 alacak ama millet de düşecek diye önden satmaya başlayacakları için düşer. Sistemden büyük bir para çıkışı olmuş olur.
Bunun tam tersini de pump lar için düşünebilirsiniz. Bitcoin candır.
|
signature not found.
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
May 08, 2017, 10:40:04 AM |
|
Yukarı trend devam ediyor, grafikler güzelleşti. Yine 1600 doların üstündeyiz.
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
May 08, 2017, 07:39:44 PM |
|
btc'nin all time grafiginde bariz bir cup & handle var. bir kac sayfa once gostermistim. daha handle'a gelmedik, ama coooook yaklastik.
Cup & Handle çıkarımını nasıl yapıyorsunuz? Aslında handle fazla gitti gibi geliyor bana. Doğru söylüyorsun, uykusuzlukla yanlış yazmışım, yaklaştığımız breakout. Hocam, forumda cup&handle aratınca sizin mesajınız çıktı. Postlarını okumaktan zevk aldığım bir üye olduğunuz için de alıntılıyorum. Yorumunuzu esirgemeyin Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek değerini gördüğü 1623$ üzerine çıkardığı grafik bu şekilde. Kısa vadeli yükseliş gelebilir mi?
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 08, 2017, 08:26:33 PM |
|
Merhaba;
1-2 dakikaya 1700$'deyiz, altoinler gene kan revan. Yapanlar bu işi biliyor. Bu ivme gerçekten baş döndürüyor.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
|