Bitcoin Forum
June 18, 2018, 06:18:05 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Am I doing it right?  (Read 2404 times)
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 11, 2011, 11:32:19 PM
 #1

Windows 7

2x 6950's shader unlocked in crossfire

Running http://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.0 poclbm-gui under local solo mode.

Currently have "Default" setup generating on device 0 cayman. Should I create another one generating on device 1?

My current Mhash/s is 272/s. Is that good? How many khash is that?

Are there any extra param I should be running to make it more effecient? I remember seeing something like -vectors.

Am I generating enough that it's worth it to stay solo or should I join a pool?

Thanks!
1529345885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345885
Reply with quote  #2

1529345885
Report to moderator
1529345885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345885
Reply with quote  #2

1529345885
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529345885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345885
Reply with quote  #2

1529345885
Report to moderator
1529345885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529345885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529345885
Reply with quote  #2

1529345885
Report to moderator
Ian Maxwell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile WWW
April 12, 2011, 12:15:07 AM
 #2

I'd say that's enough, except that I've been mining solo with about that much power for quite a while and still haven't generated a block for myself. I'm still within the realm of ordinary bad luck, but it's quite frustrating nonetheless.

Be warned: The path of the solo miner is good for your expected value but bad for your mental health.

Ian Maxwell
PGP key | WoT rating
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1050



View Profile
April 12, 2011, 01:29:12 AM
 #3

I dunno maybe it's just me but I don't think it's worth solo mining with that hashing capacity...given the current difficulty I'd say if you don't have at least above 1 Mhash/s then it's better to mine in a pool - this way you at least get frequent and more consistent payouts. Just my 0.02 BTC worth.

arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 04:39:01 AM
 #4

I dunno maybe it's just me but I don't think it's worth solo mining with that hashing capacity...given the current difficulty I'd say if you don't have at least above 1 Mhash/s then it's better to mine in a pool - this way you at least get frequent and more consistent payouts. Just my 0.02 BTC worth.


I hjave 544 Mhash/s

Did you mean GB?
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100



View Profile
April 12, 2011, 04:43:09 AM
 #5

272 seems low.... I get more than that with my OCed 6870

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 04:50:23 AM
 #6

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1050



View Profile
April 12, 2011, 05:25:44 AM
 #7

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?

proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100



View Profile
April 12, 2011, 05:31:39 AM
 #8

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 07:05:52 AM
 #9

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

Apparently 272 Mhash/s ... sort of close to 300.
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 07:09:05 AM
 #10

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?

proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

I did -w -v 128 -f 120 and now it seems like it's just 273.3 Mhash/s stable. Doesn't seem to have increased anything just looks more stable. Hmm. Is it supposed to increase the efficiency?
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 07:18:28 AM
 #11


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100



View Profile
April 12, 2011, 07:21:24 AM
 #12


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?

that's score based... I recommend deepbit

score base is good if it's a dedicated mining rig IMO, or if you 24/7 often.

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 07:26:16 AM
 #13


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?

that's score based... I recommend deepbit

score base is good if it's a dedicated mining rig IMO, or if you 24/7 often.

I see. I get it. Proportional deepbit then? Thanks!
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
April 12, 2011, 07:53:51 AM
 #14

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

My old 6950 shader unlocked had 33x-350 Mh/s @950/500 core/mem depends on f flag.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1050



View Profile
April 12, 2011, 09:50:57 AM
 #15

hehehe...just for kicks try -f 1

Tongue

arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 12, 2011, 08:27:01 PM
 #16

So "f" flag seems to be doing nothing. However someone suggested this: and my rate went up to 320 Mhash/s


 -v -w128

Depending on if I had  -v -w128 -f 1 or -f 128 nothing changes.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1050



View Profile
April 13, 2011, 12:54:53 AM
 #17

So "f" flag seems to be doing nothing. However someone suggested this: and my rate went up to 320 Mhash/s


 -v -w128

Depending on if I had  -v -w128 -f 1 or -f 128 nothing changes.

Hmm well that's odd. From what I know the -f controls the "Frames per second" setting which you'd think if you set it to a lower number it would use "more" of your GPU and leave less for your desktop environment - ie increase performance slightly. Typically a higher -f setting is used if you find your desktop laggy.

I think though if you leave the -f argument out it default to a setting of -f 30


JWU42
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1000


View Profile
April 13, 2011, 01:28:10 AM
 #18

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 13, 2011, 11:54:29 AM
 #19

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


Why mem so low?
rezin777
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
April 13, 2011, 12:07:11 PM
 #20

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


Why mem so low?

http://bitcointalk.org/index.php?topic=4292.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!