Bitcoin Forum
December 07, 2016, 08:46:48 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Am I doing it right?  (Read 2208 times)
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 11, 2011, 11:32:19 PM
 #1

Windows 7

2x 6950's shader unlocked in crossfire

Running http://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.0 poclbm-gui under local solo mode.

Currently have "Default" setup generating on device 0 cayman. Should I create another one generating on device 1?

My current Mhash/s is 272/s. Is that good? How many khash is that?

Are there any extra param I should be running to make it more effecient? I remember seeing something like -vectors.

Am I generating enough that it's worth it to stay solo or should I join a pool?

Thanks!
1481100408
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481100408

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481100408
Reply with quote  #2

1481100408
Report to moderator
1481100408
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481100408

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481100408
Reply with quote  #2

1481100408
Report to moderator
1481100408
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481100408

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481100408
Reply with quote  #2

1481100408
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Ian Maxwell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
April 12, 2011, 12:15:07 AM
 #2

I'd say that's enough, except that I've been mining solo with about that much power for quite a while and still haven't generated a block for myself. I'm still within the realm of ordinary bad luck, but it's quite frustrating nonetheless.

Be warned: The path of the solo miner is good for your expected value but bad for your mental health.

Ian Maxwell
PGP key | WoT rating
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
April 12, 2011, 01:29:12 AM
 #3

I dunno maybe it's just me but I don't think it's worth solo mining with that hashing capacity...given the current difficulty I'd say if you don't have at least above 1 Mhash/s then it's better to mine in a pool - this way you at least get frequent and more consistent payouts. Just my 0.02 BTC worth.

arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 04:39:01 AM
 #4

I dunno maybe it's just me but I don't think it's worth solo mining with that hashing capacity...given the current difficulty I'd say if you don't have at least above 1 Mhash/s then it's better to mine in a pool - this way you at least get frequent and more consistent payouts. Just my 0.02 BTC worth.


I hjave 544 Mhash/s

Did you mean GB?
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
April 12, 2011, 04:43:09 AM
 #5

272 seems low.... I get more than that with my OCed 6870

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 04:50:23 AM
 #6

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
April 12, 2011, 05:25:44 AM
 #7

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?

proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
April 12, 2011, 05:31:39 AM
 #8

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 07:05:52 AM
 #9

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

Apparently 272 Mhash/s ... sort of close to 300.
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 07:09:05 AM
 #10

I'm getting ~540 Mhash/s now with 2x 6950's OC'd. That sound right?

Also, does it make more sense to join a pool or just mine solo? What's the recommended pool if I should join one?

I'm looking at http://mining.bitcoin.cz/ vs http://btcmine.com/ vs http://deepbit.net/

With my type of system, what's better? Pay Per Share, or Proportional? I don't really get it...

Oh yeah, and I still have the question if I should be running my miner with flags specific to my GPU's? I saw stuff like -128 f1 or something like that? What does that do?

proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

I did -w -v 128 -f 120 and now it seems like it's just 273.3 Mhash/s stable. Doesn't seem to have increased anything just looks more stable. Hmm. Is it supposed to increase the efficiency?
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 07:18:28 AM
 #11


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
April 12, 2011, 07:21:24 AM
 #12


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?

that's score based... I recommend deepbit

score base is good if it's a dedicated mining rig IMO, or if you 24/7 often.

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 07:26:16 AM
 #13


proportional...and yes you should run your miner with gpu specific flags..-w -v 128 -f 1 through 120 depending on whether you wish to use the system for anything other than mining...I use -f 60 and my day to day usage seems acceptable..

Is proportional http://mining.bitcoin.cz/ ?

that's score based... I recommend deepbit

score base is good if it's a dedicated mining rig IMO, or if you 24/7 often.

I see. I get it. Proportional deepbit then? Thanks!
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
April 12, 2011, 07:53:51 AM
 #14

I thought 6950s should deliver over 300 Mh/s, especially OCed or unlocked shaders!

My old 6950 shader unlocked had 33x-350 Mh/s @950/500 core/mem depends on f flag.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
April 12, 2011, 09:50:57 AM
 #15

hehehe...just for kicks try -f 1

Tongue

arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 12, 2011, 08:27:01 PM
 #16

So "f" flag seems to be doing nothing. However someone suggested this: and my rate went up to 320 Mhash/s


 -v -w128

Depending on if I had  -v -w128 -f 1 or -f 128 nothing changes.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
April 13, 2011, 12:54:53 AM
 #17

So "f" flag seems to be doing nothing. However someone suggested this: and my rate went up to 320 Mhash/s


 -v -w128

Depending on if I had  -v -w128 -f 1 or -f 128 nothing changes.

Hmm well that's odd. From what I know the -f controls the "Frames per second" setting which you'd think if you set it to a lower number it would use "more" of your GPU and leave less for your desktop environment - ie increase performance slightly. Typically a higher -f setting is used if you find your desktop laggy.

I think though if you leave the -f argument out it default to a setting of -f 30


JWU42
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


View Profile
April 13, 2011, 01:28:10 AM
 #18

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


GPG PubKey | THREEMA | OTC | HeatWare | 1JWU42QLGFESoQCC4iPzUDTRiC9nx5bi95
arachn1d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
April 13, 2011, 11:54:29 AM
 #19

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


Why mem so low?
rezin777
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
April 13, 2011, 12:07:11 PM
 #20

I have a 6950, shader unlocked, and running at 920 Core (700 Mem) with -v -w128 -f2 at 351 Mhash.  I can hit 361-362 at 940 core.


Why mem so low?

http://bitcointalk.org/index.php?topic=4292.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!