Bitcoin Forum
November 20, 2017, 01:08:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: BetaRigs - Rig Rentals [Ana Konu]  (Read 4512 times)
deblue
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Postları GENELDE ben atarım


View Profile
August 18, 2014, 12:11:47 PM
 #21

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

Minerları bilemem ama ekran kartlarında bize de böyle bir kod veriyordu. Bat dosyasına bu kodu yazdıktan sonra kırmızı ile işaretlediklerimizi kendi kazacağımız coine göre ayarlıyorduk. Kiralandığında o yeşille renkle gösterilen betarigs e dönüyor kiradan cıktığında ise kırmızı renkli kodlara dönüp bize çalışıyordu. Minerlarda sistem nedir ne değildir bilmiyorum. Ama ekran kartlarından farklı bir yanı yoktur. Size verdiği kodu miner cihazınıza ekledikten sonra size çalışır ve kiralandığında kiralayana geçer.

Miner arkadaşlar kiraya vermek istediğiniz de cihazınızı ekledikten sonra size verdiği kod bu yukardaki kod mudur ?

ben koda dikkat etmemiştim sizin dediğiniz gibi olabilir haklısınız.


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
1511140117
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511140117

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511140117
Reply with quote  #2

1511140117
Report to moderator
1511140117
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511140117

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511140117
Reply with quote  #2

1511140117
Report to moderator
1511140117
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511140117

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511140117
Reply with quote  #2

1511140117
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511140117
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511140117

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511140117
Reply with quote  #2

1511140117
Report to moderator
MiskinComez
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
August 18, 2014, 09:27:51 PM
 #22

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum




Daha once kiralama işine girmedim ve asic kullanmadım ancak sistem şöyle çalışabilir siz normal bir poolda kasıyor gibi betarigse bağlanıyorsunuz
betarigsde ayar sayfası vardır oradan cihazınızın kiralanmadığında kazacağınız poolu ayarlıyorsunuzdur statik ip ye sahip olmanıza gerek kalmıyordur.
Normalde asiclerin pool ayarını nereden yapıyorsanız normal bir poola bağlanır gibi kodu betarigs bilgilerinizi düzenleyip girerek kazıya başlamanız yeterli olacaktır.



Evet 
sha 256 algoritmasında bu kodu veriyor (tabi xxxxl er benim rig kodum)
MiskinComez
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
August 21, 2014, 08:04:55 PM
 #23

bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu ?
Peny
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28

Peny


View Profile
August 26, 2014, 10:49:55 PM
 #24

bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu ?


Ve böylelikle bu konuda forumun tozlu arsivlerinde yerini aldı Sad

Forumlarda ara Smiley iyide neyi ara ? Soruyorum İşte
Deathwing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!


View Profile
August 27, 2014, 07:21:39 PM
 #25

bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu ?


Ve böylelikle bu konuda forumun tozlu arsivlerinde yerini aldı Sad

Tozlu değil aslında, ben anlamadığım için AntMiner'dan, cevap veremiyorum Smiley


               ████
             ███  ███
           ████     ███
         ███  ███    ███
       ████     ███    ███
     ███  ███     ███    ███
   ████     ███     ███   ██
 ███  ███     █████████████████
███     ███     ███           ██
 ███      ███     ██          ██
   ███      ██████████      ███
     ███      ██████      ███
       ███      ██      ███
         ███          ███
           ███      ███
             ███  ███
               ████

GUTS
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
smart-ticket protocol for events
live product with market traction!
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
  BTC ANN
  WEBSITE
  BLOG
   
  SANDBOX
  WHITEPAPER
  BOUNTY
   
hosunn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200


View Profile WWW
August 27, 2014, 08:20:10 PM
 #26

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum



Minera normal ekliyeceksin minerın üstünde network kısmı var ise ordan IP görebilirsin (veya ekrandan bak) o IP yede tarayıcıdan gir ve yönetim kısmından pool olarak kaydet. IP minerdan göremiyorsan modem paneline bağlan oradan erişim yapan cihazlara bak bulursun zaten eğer yapamazsan yardımcı olurum.

http://www.guneydc.com/ Hosting, Dedicated, VDS-VPS, Domain Checker
MiskinComez
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
August 27, 2014, 09:27:57 PM
 #27

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum



Minera normal ekliyeceksin minerın üstünde network kısmı var ise ordan IP görebilirsin (veya ekrandan bak) o IP yede tarayıcıdan gir ve yönetim kısmından pool olarak kaydet. IP minerdan göremiyorsan modem paneline bağlan oradan erişim yapan cihazlara bak bulursun zaten eğer yapamazsan yardımcı olurum.

Hosunn bey
Minere her şekilde bağlanabiliyorum onlarda sorun yok ama minerin içersinde nereye eklenecek ve hangi program aracılığla konsule adaptasyon yapılacak bilmiyorum
ieexplorer veya Winscp veya ssh ile cihazada bağlanabiliyorum
ondan sonrası yok işte etc/bin vs veya conf dosyalarına erişim nasıl oluyor. onları bilmiyorum
hosunn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200


View Profile WWW
August 28, 2014, 05:33:58 AM
 #28

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum



Minera normal ekliyeceksin minerın üstünde network kısmı var ise ordan IP görebilirsin (veya ekrandan bak) o IP yede tarayıcıdan gir ve yönetim kısmından pool olarak kaydet. IP minerdan göremiyorsan modem paneline bağlan oradan erişim yapan cihazlara bak bulursun zaten eğer yapamazsan yardımcı olurum.

Hosunn bey
Minere her şekilde bağlanabiliyorum onlarda sorun yok ama minerin içersinde nereye eklenecek ve hangi program aracılığla konsule adaptasyon yapılacak bilmiyorum
ieexplorer veya Winscp veya ssh ile cihazada bağlanabiliyorum
ondan sonrası yok işte etc/bin vs veya conf dosyalarına erişim nasıl oluyor. onları bilmiyorum

sana verilen kodu düzenle kendine göre bir metin belgesine yapıştırıp farklı kaydetden .sh olarak kaydet onuda minerda root kısmı var ise oraya at minera ssh ile bağlandığında ./isim.sh şeklinde komut uygula çalışması lazım (Linux komutu böyle)

http://www.guneydc.com/ Hosting, Dedicated, VDS-VPS, Domain Checker
batido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
August 28, 2014, 06:56:57 AM
 #29




Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum



Merhaba,

Özel Mesaj yolu ile bilgileri aldım ancak diğer arkadaşlarada yardımcı olması adına buradan yazayım Smiley

Öncelikle Betarigs üzerinden  "Rig" lerinizi olusturun.( Oluşturduğunuz ilk rig için 2 adet s3 kullanağınızı var sayıyorum)

Size verdiği kod içindeki sizi ilgilendiren kısım "cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x" bunları s3ün  miner config menusu altındaki pool1-pool1 worker-pool1 password kısımlarına resimdeki gibi ekliyoruz (2 adet olduğu için 2 s3ede aynı bilgileri giriyoruz 10 adet olsaydı 10 s3de aynı bilgileri girecektik)

Pool1                        stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx
pool1 worker              xxxxxx-xxxxx
poo1 password           x



pool2 ve 3 kısımlarına kendi mining pool bilgilerinizi girin  (resimde benimkiler açıkça gözüküyor belki benim için kazı yapmak isteyen olur Tongue )

Bu işlem bittikten sonra  "Save & Apply" diyip bekliyoruz.

Yükleme bittikten sonra betarigs üzerinden kontrol edin kiralanmaya hazır olması gerekli artık Smiley

 "Miner Status" kısmına geçiyoruz eğer betarigs üzerinden rig kiralanmışsa resimdeki gibi bir görüntü oluyor




Takıldığınız biryer olursa eger tekrar yardımcı olabilirim




hosunn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200


View Profile WWW
August 28, 2014, 07:43:12 AM
 #30

Birgün Antminer alırsam bu yazıyı okuyacağım  Smiley

http://www.guneydc.com/ Hosting, Dedicated, VDS-VPS, Domain Checker
batido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
August 28, 2014, 09:40:29 PM
 #31

Birgün Antminer alırsam bu yazıyı okuyacağım  Smiley


Yararli olduysa ne mutlu bana 😃
MiskinComez
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
August 29, 2014, 08:39:16 AM
 #32

Birgün Antminer alırsam bu yazıyı okuyacağım  Smiley


Yararli olduysa ne mutlu bana 😃


sevgili batido sayesinde bu konuda çözüm buldu tesekkür ederim.

kendisi bana özelden yardımcı olmustu
Quote from: batido

Hic sorun degil resimli olarak anlatirim cok fazla zaman alacak bir sey degil merak etmeyin hatta sizde aaa bukadarmiymis diyeceksiniz Smiley)



tekrar tesekkürler.

batido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
August 29, 2014, 09:32:37 AM
 #33

Birgün Antminer alırsam bu yazıyı okuyacağım  Smiley


Yararli olduysa ne mutlu bana 😃


sevgili batido sayesinde bu konuda çözüm buldu tesekkür ederim.

kendisi bana özelden yardımcı olmustu
Quote from: batido

Hic sorun degil resimli olarak anlatirim cok fazla zaman alacak bir sey degil merak etmeyin hatta sizde aaa bukadarmiymis diyeceksiniz Smiley)



tekrar tesekkürler.



Halledebildiğine çok sevindim Smiley bol kazançlar şimdiden
FromSmyrna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173


View Profile
August 31, 2014, 01:11:17 AM
 #34

1-2 haftadır sorunsuz çalışıyordu ama 1 saat önce dead oldu hatta şuan kiralık ,süresinin bitmesine 2 gün var ne olmuş olabilir ?

 
batido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
August 31, 2014, 10:01:03 AM
 #35

1-2 haftadır sorunsuz çalışıyordu ama 1 saat önce dead oldu hatta şuan kiralık ,süresinin bitmesine 2 gün var ne olmuş olabilir ?

 

Merhaba

Support kismindan ticket ac istersen. Benimde basima geldi bitime 18 saat kala bole bir durum oldu sorun senden degil kiralayan kisinin poolundan kaynakli olabilir. Kiralayanada mesaj gonderip poolunuzu kontrol edermisiniz diye yazabilirsin.

Benim attigim mesaj sonucunda support soyle bir yanit verdi( fotolarida gonderdim pool dead ama miner calisiyor ispat etmek icin) " sorun sizden kaynakli gozukmuyor kiralayanin poolu olu siz elinizden geleni yapip bildirmissiniz kiralayanin poolunu kontrol etmesi yada degistirmesi gerekli ancak isterseniz dead olan sureyi ekleyebilirsiniz ancak zorunda degilsiniz" dediler.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!