Bitcoin Forum
September 23, 2018, 05:19:46 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: BetaRigs - Rig Rentals [Ana Konu]  (Read 4571 times)
Deathwing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1051


circa 2012


View Profile
April 21, 2014, 04:03:14 AM
 #1

BetaRigs hakkındaki sorularınızı/sorunlarınızı/fikirlerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.

This area is empty, but you can PM me if you want to fill it.
1537723186
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723186

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723186
Reply with quote  #2

1537723186
Report to moderator
1537723186
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723186

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723186
Reply with quote  #2

1537723186
Report to moderator
1537723186
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723186

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723186
Reply with quote  #2

1537723186
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537723186
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537723186

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537723186
Reply with quote  #2

1537723186
Report to moderator
labtek38
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
April 21, 2014, 07:24:33 PM
 #2

Kiralayan kişinin ne kazdığını göremiyoruz sanırım değil mi?

Deathwing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1051


circa 2012


View Profile
April 21, 2014, 07:26:17 PM
 #3

Kiralayan kişinin ne kazdığını göremiyoruz sanırım değil mi?

Şuanda böyle bi' özellik yok, eklenmeyecekte. Hangi poolda kazdığını gizli tutmak isteyenler olabilir.

This area is empty, but you can PM me if you want to fill it.
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 241
Merit: 100



View Profile
April 21, 2014, 10:55:57 PM
 #4

Ben zorluk seviyesinden hangi coini kazdığını anlayabiliyorum fakat hangi poolda kazdığını bulmak biraz sıkıntı, hem ne gerek var ki?

emrcan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174
Merit: 100


View Profile
April 21, 2014, 11:34:00 PM
 #5

Kiralayanın ne kazdığını mesaj atarak sorabilirsiniz. Kiralayan paylaşmak isterse zaten söylüyor.
yussuf89
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1018


View Profile
April 22, 2014, 09:43:41 AM
 #6

Bu siteyle hiç sorun yaşamadım. 5 dakika kadar sonra mining yapmaya başlıyor. Bazıları 0.001btc/mh gibi çok düşük fiyatlara  koyuyor rigleri, belki birkaç ms farkla birileri kiraliyor.Mesela Pelk diye bir kullanıcı var,  bot galiba,  anında kiraliyor ucuz rigleri. Ucuz etin yahnisi yavan olsa da eski kiralamalara bakıyorum,  10/10 gibi yüksekse sorun olmuyor.

Join the Elastic revolution!  Elastic - The Decentralized Supercomputer
ELASTIC WEBSITE | NEW ANNOUNCEMENT THREAD | ELASTIC SLACK | ELASTIC FORUM
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 241
Merit: 100



View Profile
April 22, 2014, 11:03:00 PM
 #7

Eğer ayıp olmazsa, kiraya verdiğim rigimi burada paylaşayım. Şimdiye kadar 40 a yakın kiraya verdim, elbette 2-3 sefer sorunlar oldu (elektrik kesilmesi, cgminer hata vermesi) ama her seferinde telafi ettim. Şimdiye kadar 1 kere bile şikayet almadım. İşimi düzgün yaptığıma inanıyorum, sorun mutlaka olur önemli olan çözüm bulup kiralayan insanı tatmin etmek, içine sinmesini sağlamaktır. Linkim aşağıda, dileyen arkadaşlar kiralayabilirler.

https://www.betarigs.com/rig/1699


ballot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000



View Profile
April 23, 2014, 10:50:41 AM
 #8

aynı rige birden fazla makina bağlayabiliyor muyuz  Huh
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 241
Merit: 100



View Profile
April 23, 2014, 11:01:08 AM
 #9

aynı rige birden fazla makina bağlayabiliyor muyuz  Huh

Evet, siteye girerseniz farmları da görebilirsiniz.

emrcan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174
Merit: 100


View Profile
April 23, 2014, 12:33:12 PM
 #10

Eğer ayıp olmazsa, kiraya verdiğim rigimi burada paylaşayım. Şimdiye kadar 40 a yakın kiraya verdim, elbette 2-3 sefer sorunlar oldu (elektrik kesilmesi, cgminer hata vermesi) ama her seferinde telafi ettim. Şimdiye kadar 1 kere bile şikayet almadım. İşimi düzgün yaptığıma inanıyorum, sorun mutlaka olur önemli olan çözüm bulup kiralayan insanı tatmin etmek, içine sinmesini sağlamaktır. Linkim aşağıda, dileyen arkadaşlar kiralayabilirler.

https://www.betarigs.com/rig/1699



Betarigs ile yaşanan sorunlar ve bilgi paylaşım konusunu bile pazar alanına çevirdiniz ya bravo. Sizin gibi herkes buraya rig tanıtımı yapsa konu amacından çıkar gider. Kiralayan kiralıyor zaten betarigs üzerinden rigleri.
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 241
Merit: 100



View Profile
April 23, 2014, 02:58:55 PM
 #11

Eğer ayıp olmazsa, kiraya verdiğim rigimi burada paylaşayım. Şimdiye kadar 40 a yakın kiraya verdim, elbette 2-3 sefer sorunlar oldu (elektrik kesilmesi, cgminer hata vermesi) ama her seferinde telafi ettim. Şimdiye kadar 1 kere bile şikayet almadım. İşimi düzgün yaptığıma inanıyorum, sorun mutlaka olur önemli olan çözüm bulup kiralayan insanı tatmin etmek, içine sinmesini sağlamaktır. Linkim aşağıda, dileyen arkadaşlar kiralayabilirler.

https://www.betarigs.com/rig/1699



Betarigs ile yaşanan sorunlar ve bilgi paylaşım konusunu bile pazar alanına çevirdiniz ya bravo. Sizin gibi herkes buraya rig tanıtımı yapsa konu amacından çıkar gider. Kiralayan kiralıyor zaten betarigs üzerinden rigleri.

Eğer siz mantıklı hareket etseydiniz, ya bana ya da buranın moderatörüne özel mesaj atar, şikayet ettiğiniz kişiyle aynı duruma düşmezdiniz. Bu yüzden sizi ciddiye almıyorum  Smiley

emrcan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174
Merit: 100


View Profile
April 23, 2014, 03:55:06 PM
 #12

Eğer ayıp olmazsa, kiraya verdiğim rigimi burada paylaşayım. Şimdiye kadar 40 a yakın kiraya verdim, elbette 2-3 sefer sorunlar oldu (elektrik kesilmesi, cgminer hata vermesi) ama her seferinde telafi ettim. Şimdiye kadar 1 kere bile şikayet almadım. İşimi düzgün yaptığıma inanıyorum, sorun mutlaka olur önemli olan çözüm bulup kiralayan insanı tatmin etmek, içine sinmesini sağlamaktır. Linkim aşağıda, dileyen arkadaşlar kiralayabilirler.

https://www.betarigs.com/rig/1699



Betarigs ile yaşanan sorunlar ve bilgi paylaşım konusunu bile pazar alanına çevirdiniz ya bravo. Sizin gibi herkes buraya rig tanıtımı yapsa konu amacından çıkar gider. Kiralayan kiralıyor zaten betarigs üzerinden rigleri.

Eğer siz mantıklı hareket etseydiniz, ya bana ya da buranın moderatörüne özel mesaj atar, şikayet ettiğiniz kişiyle aynı duruma düşmezdiniz. Bu yüzden sizi ciddiye almıyorum  Smiley

Mantıklı veya mantıksız hareket ettiğime karar verecek sen değilsin. Özel mesaj atmak veya moderatörü bulup ona özel mesaj atacak uğraşı gösteremem. Mesajın nasıl gittiği değil ne denilmek istediği önemlidir. Herkes de ne demek istediğimi anladı. Hadi kolay gelsin.
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1063


Be Revolutionary Or Die Trying


View Profile WWW
April 23, 2014, 06:34:44 PM
 #13

Betarigs ile fikrim bence kiralayan tarafından biraz sakıncalı bir durum. 2 kere başıma şöyle bir durum geldi.

1. 10 Mhs lik rig kiraladım. 9,94 Oylaması vardı. Nedense 8 Mhsnin üzerine çıkmadı. Pool daki ekran görüntüsünü aldım ve workerdaki ekran görüntüsünü aldım. Kendi rig im de aynı poolda olduğu için ayrı workerlar atamıştım. Resmi site yönetimine bildirdim ve 10 mhs lik rig in 8 mhsyi geçmediğine dair. 24 saat sonra ödememi geri yolladılar. ve rig 24 saat bana çalıştığı halde!

2. 3 Saatlik bir 7 Mhs kiraladım. 10 puanlıydı. Rig gerçekten de 10 un altına düşmüyordu ki takip edermisiniz bilmem ama arada canım sıkıldığında rigimi poolda takip ederim. Gelen zorluğa göre hashrate düşer. Burada kartların ve ayarların büyük önemi vardır. Aynı kartları kullanırken farklı ayarlarda benimki düşer o yükselir o düşer benimki yükselir. Hasratelerin düştüğü zamanalarda ekran görüntüsünü aldım. 20 dakika ve 1 saat arayla. Yönetime tekrar ticket açtım. 7 lik rig 5 den yukarı çıkmıyor diye. 24 saat sonra ödemem geri geldi.

Kısacası kiralayan tarafından bazı zamanalar da boşa harcayabilinecek bir zaman olur. O yüzden ben kiralamayı pek düşünmüyorum. 1 kere kiraladım onda da sıkıntı yaşamadım ki değerlerimin altında değer yazdığım için. Buradan da orada kiralayacak arkadaşlara tavsiyemdir. Dikkat edin ki boşa enerji yaktırtmayın. Ha belirtmeden de geçeyim arkadaşa ulaştım ve ödemesini ben bizzat yolladım ve durumu izah ettim. Teşekkür etti ve daha dikkatli olacağını söyledi. Sizde bu tür şeylere dikkat ederseniz iyi olur. 

I am not interested in preserving the status quo; I want to overthrow it. Niccolò Machiavelli
yucelo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 01, 2014, 11:28:58 AM
 #14

Selamlar,

Benimde aklıma takılan soru şu;

Ben betarig'de 2 tane asic miner'ımı kiraya veriyorum. Bunlardan bir tanesi 1 Ths diğer 220 Ghs.

Ben ortalama bir multipool'da kazandığım bitcoin'nin 1.5 katı kadar fiyat koyuyorum.

Birileri yine de kiralıyor. Acaba bizim bilmediğimiz ve onların bildiği ne olabilir ?

Linkleri vermiyorum burası yeri değil diye Smiley)

Bir fikri olan arkadaş var mı ?

Teşekkürler.
Deathwing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1051


circa 2012


View Profile
May 01, 2014, 11:53:08 AM
 #15

Selamlar,

Benimde aklıma takılan soru şu;

Ben betarig'de 2 tane asic miner'ımı kiraya veriyorum. Bunlardan bir tanesi 1 Ths diğer 220 Ghs.

Ben ortalama bir multipool'da kazandığım bitcoin'nin 1.5 katı kadar fiyat koyuyorum.

Birileri yine de kiralıyor. Acaba bizim bilmediğimiz ve onların bildiği ne olabilir ?

Linkleri vermiyorum burası yeri değil diye Smiley)

Bir fikri olan arkadaş var mı ?

Teşekkürler.


Yeni SHA-256 Coin Launchlarını takip ediyor olabilirler, birşey deniyor olabilirler. Bir sürü seçenek var Smiley

This area is empty, but you can PM me if you want to fill it.
yucelo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 01, 2014, 12:03:02 PM
 #16

Selamlar,

Benimde aklıma takılan soru şu;

Ben betarig'de 2 tane asic miner'ımı kiraya veriyorum. Bunlardan bir tanesi 1 Ths diğer 220 Ghs.

Ben ortalama bir multipool'da kazandığım bitcoin'nin 1.5 katı kadar fiyat koyuyorum.

Birileri yine de kiralıyor. Acaba bizim bilmediğimiz ve onların bildiği ne olabilir ?

Linkleri vermiyorum burası yeri değil diye Smiley)

Bir fikri olan arkadaş var mı ?

Teşekkürler.


Yeni SHA-256 Coin Launchlarını takip ediyor olabilirler, birşey deniyor olabilirler. Bir sürü seçenek var Smiley

Enterasan, neyse ben kirama bakarım Smiley Yeni coin'ler hep risk sonuçta. Ben biraz sağlamcıyım sanırım kiraya devam Smiley
FromSmyrna
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 255
Merit: 100



View Profile
August 18, 2014, 01:38:16 AM
 #17

BetaRigs hakkındaki sorularınızı/sorunlarınızı/fikirlerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.

benimde antminer s2 model minner im var kiraya vermeye çalışıyorum ama offline gözüküyor neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misin

MiskinComez
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
August 18, 2014, 10:51:30 AM
 #18

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum

deblue
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1000


ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform


View Profile
August 18, 2014, 11:01:24 AM
 #19

Rig kiralama hakkında Türkçe bölümde makaleler olması gayet iyi olur.
şuan yetersiz kaynak var gibi.
Mesela ben bir kaç gündür forumu araştırıyorum ama rig imi betarigs nasıl nakletireceğimi çözemedim. forumda işte benim riggim sudur betarigste kiraya veriyorum diyen arkadaşlar var. Nasıl eklendiğini nasıl yapıldığını belirtmemişler.
ama adım adım rigginizi kiraya verin diye bir makale olması bir cok kişinin işine yarayacağı kanısındayım.


Mesela betarigste  /  Lease your rig ile rigginizi tanıttınız bittimi ?  tabikide bitmedi Sad
bunu cihaza nasıl ekliyeceğiz bununla ilgili bilen kişiler bile yardımcı olmak istemiyor veyahut böyle bir soruya hemen baltalayacak bir konu atıp konuyu dan uzaklaştırıyorlar.

Sizden ricam bu konuyu derleyip biz bilmeyenlere yardımcı olmanız.

Saygılar


Şimdi benim sorunumu ifade etmeye çalışayım.

betarigste riggimi hazırladım bende 11 tane s1 14 tane S3 var bunları rig 1..2. 3.4 diye tanımladım bir tanesi 2TH/s mesela

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

bir satır verdi ben bunu nereye ekliyeceğim cihazlarım pc den bağımsız hub üzerinden internete bağlı ve statik ip yok.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum




Daha once kiralama işine girmedim ve asic kullanmadım ancak sistem şöyle çalışabilir siz normal bir poolda kasıyor gibi betarigse bağlanıyorsunuz
betarigsde ayar sayfası vardır oradan cihazınızın kiralanmadığında kazacağınız poolu ayarlıyorsunuzdur statik ip ye sahip olmanıza gerek kalmıyordur.
Normalde asiclerin pool ayarını nereden yapıyorsanız normal bir poola bağlanır gibi kodu betarigs bilgilerinizi düzenleyip girerek kazıya başlamanız yeterli olacaktır.


arizn

@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@ ; @@@@@@@
@@@@@@:  #@@@@@@
@@@@@@:   ,@@@@@@
@@@@@+,,     #@@@@@
@@@@@:,      ,@@@@@@
@@@@@,,,      +@@@@@
@@@@@:,       :'@@@@@
@@@@@@:,    ;@@@@@
@@@@@@:   :@@@@@@
@@@@@@ ;@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@

A TOKENISED CROWD FUNDING PLATFORM
• Facebook • Twitter • Youtube • Instagram • Website • Wallet • Telegram • Whitepaper •
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
PRE-ICO
40% BONUS

until 26/07/2018
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1063


Be Revolutionary Or Die Trying


View Profile WWW
August 18, 2014, 12:07:48 PM
 #20

cgminer -o stratum+tcp://xxxx.xxxx.rigs.eu.betarigs.com:xxxxxx -u xxxxxx-xxxxx -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -p [your_usual_pool_password] ...

Minerları bilemem ama ekran kartlarında bize de böyle bir kod veriyordu. Bat dosyasına bu kodu yazdıktan sonra kırmızı ile işaretlediklerimizi kendi kazacağımız coine göre ayarlıyorduk. Kiralandığında o yeşille renkle gösterilen betarigs e dönüyor kiradan cıktığında ise kırmızı renkli kodlara dönüp bize çalışıyordu. Minerlarda sistem nedir ne değildir bilmiyorum. Ama ekran kartlarından farklı bir yanı yoktur. Size verdiği kodu miner cihazınıza ekledikten sonra size çalışır ve kiralandığında kiralayana geçer.

Miner arkadaşlar kiraya vermek istediğiniz de cihazınızı ekledikten sonra size verdiği kod bu yukardaki kod mudur ?

I am not interested in preserving the status quo; I want to overthrow it. Niccolò Machiavelli
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!