Bitcoin Forum
January 21, 2017, 09:52:02 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CPU at 100% on new rig  (Read 523 times)
jsgarvin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
January 15, 2012, 01:10:19 AM
 #1

I'm trying to setup a dedicated mining rig with 3 GPU's but even when I use only one GPU, the CPU jumps up to nearly 100%.  Here are the relevant specs...

Motherboard: MSI 890FXA-GD70
CPU: Sempron 145
Memory: 2GB

OS: Ubuntu 11.10
Driver: 11.12 x86_64
SDK: v2.6

According to what I've read elsewhere in these forums and on the web, both this particular CPU and motherboard are commonly used for multi-GPU mining.  Also, from what I've read, there was a bug with the ATI drivers recently that would peg the CPU, but the newer versions were supposed to have this bug fixed, and I've got the latest available (or so I think).

Does anybody have any idea why my CPU would be getting worked so hard?

Thanks!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Tullphan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
February 09, 2012, 11:31:45 PM
 #2

did you ever find a fix to the problem?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!