Bitcoin Forum
November 18, 2017, 11:52:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: new 2x antminer s1 .... ordered still waiting... psu question  (Read 734 times)
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 02, 2014, 06:59:56 AM
 #1

ok i ordered two antminer s1's and its chinese labor day... so i have to wait til monday for them to ship it... but!

while i was out and about today i bought a power supply... i didnt realize til i was 1/2 down the street...
that there was a 1000w psu for the same price... but i looked at specs and think i got the right one...

i bought: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00001716

but this is the 1000w: http://www.frys.com/product/6494502?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

im thinking i bought the right one... because i think the 1000w is 4 rails...

it wasnt exactly cheap... and im not worried about that.. but at frys, selection was kinda limited.. but i was told an 850 will work...

the box says 7yr waranty, and frys said 30day returns.... so if it blows up i can get my cash back still...

what do you think... i know there is a whole section on power supplys but i spent over 30 minutes in the store
and the psu guide isnt exactly english....  the only think i think i learned from the guide is you need 6 yellow and 6 black
and single rail is the best.... and well... everything else kinda is alien... im sure ill get it to work... just wondering
if anyone has experience with this psu, or knows?

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
1511049158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511049158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511049158
Reply with quote  #2

1511049158
Report to moderator
1511049158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511049158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511049158
Reply with quote  #2

1511049158
Report to moderator
1511049158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511049158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511049158
Reply with quote  #2

1511049158
Report to moderator
Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511049158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511049158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511049158
Reply with quote  #2

1511049158
Report to moderator
Unacceptable
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2212



View Profile
May 02, 2014, 07:18:11 AM
 #2

That 850 will work,as long you don't OC the Ants  Wink

I use this 850 watt for 2 stock Ants & its run great for 2 months  Grin

http://www.ultraproducts.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1583411&Sku=U12-41563

I got it at a TigerDirect walkin store for $100,it was mislabeled & the manager went ahead & sold it to me at that price  Cool

Best part is,there are no double connector PCIE plugs,all 6 are single plug cables...3 6pin & 3 8pin separate cables.

"If you run into an asshole in the morning, you ran into an asshole. If you run into assholes all day long, you are the asshole."  -Raylan Givens
Got GOXXED ?? https://www.youtube.com/watch?v=9KiqRpPiJAU&feature=youtu.be
"An ASIC being late is perfectly normal, predictable, and legal..."Hashfast & BFL slogan Smiley
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 02, 2014, 07:21:54 AM
 #3

not even a little over clocked?

probly just best to run stock til i get more ants?

my first rig... 2 ants s1 and 850... i didnt think it was bad for my first setup...

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
solitude
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 677


View Profile
May 02, 2014, 07:45:08 AM
 #4

850 power supply is more than enough juice to power two overclocked antminers


Hardly anyone speaks English on this forum.
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 02, 2014, 07:48:47 AM
 #5

you think run em at 200?

 not 210-220?

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
lowbander80
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile WWW
May 02, 2014, 09:51:17 AM
 #6

not even a little over clocked?

probly just best to run stock til i get more ants?

my first rig... 2 ants s1 and 850... i didnt think it was bad for my first setup...

If you dont wish to spent much money
1) buy from ebay server type very strong PSU (small mod need to be done)
2) by two cheep computer PSU and use the 850W to run one S1 overclocked and
use the other two cheep one to power each blade separetly.
You have to open them the same time and have two plugs etc but cheeper way is cheeper way.
Jumpsu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
May 02, 2014, 10:05:47 AM
 #7

This XFX 850W XXX Edition ATX, +80 Silver Is very good, i using this momemnt 2 ant s1, very quietly and cheap. Smiley

https://oilrigcontractors.com/index.php?ref=Jumpsu
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
May 02, 2014, 11:37:19 AM
 #8

this runs 3 s-1s it pulls 1215 -1225 watts


http://www.amazon.com/EVGA-SuperNOVA-1300G2-ATX12V-120-G2-1300-XR/dp/B00COIZTZM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1399030167&sr=8-1&keywords=evga+1300


overclocked to freq 393

 pulls 1215 watts at the k-a-watt plug but make sure you have nothing else on that power circuit if it is a 15 amp circuit 1225 watts is enough

it was in my hot deals thread  for 194 and 10% in bonus points to be spent at a later date

https://bitcointalk.org/index.php?topic=591721.msg6491363#msg6491363

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 02, 2014, 04:46:34 PM
 #9

well the question was... about oc...

some say yay, some say nay...

would it be ok to run this psu:
http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00001716

with 2 ants oc'd to 200 ?

or should i go a little lower? definitely dont run em both at 210-220, right?

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 07, 2014, 06:57:37 AM
 #10

ok... well i got ant #1 today, they sure are a pain to setup, and the wire cutting takes a while too...

ummm... i still was asking about the over clocking?

can i over clock 2 ant-s1's with an 850w power supply? single rail.

or should i run them stock? or is 850w going to be enough?

also i was reading about the 400mhz and was thinking about going with the 393.75MHz, but not sure if i should touch anything...

its running great 0% errors....

i kinda want to run the single over clocked for now because im waiting on the second to get here....
i ordered ant-s1 #2 this morning...

but i am unsure if i can...

the power cables are a little warm... i can feel that the current is moving through them...


donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 07, 2014, 07:00:39 AM
 #11

heres a pic...


**yes i have kids.... lol

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
TrytoHex
Member
**
Offline Offline

Activity: 87


View Profile
May 07, 2014, 07:38:31 AM
 #12

Why did you cut the wires? You have pcie connectors, so cutting wasn't nescesery.

My Corsair 850rm Will not run 2 overclocked S1 on 393, I use a 1000W per 2 ants.
myk3916
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
May 07, 2014, 03:31:14 PM
 #13

well i cut the wires because every guide i seen was a few years outdated...

no guide says anything about pcie... guess thats a new feature...

i was wondering about that... but spliced anyways,,,,

donate: 185DzHCwvuRmymLvBkNDYiteP9SssY1nbK
Pistachio
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302



View Profile
May 07, 2014, 04:34:24 PM
 #14

you think run em at 200?

 not 210-220?

They might go 210-220, but that really depends on the individual units and cooling. 400 freq should be fine with the PSU you purchased. I'd keep the Thermaltake. From my experience, 71a on a single rail is better than 1000w on 4 rails for mining.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!