Bitcoin Forum
December 03, 2016, 04:36:35 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin Stock Exchange ready for testing([now with more twitter].  (Read 4045 times)
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 16, 2011, 08:16:01 PM
 #1

After a little time making a face for the site we've finally got something to get started on.

The address is http://glbse.com

You can download the client using git(click download to take you there), you'll need python with m2crypto installed. Currently it's only really been tested at all on Linux systems.

The process is simple, just run the command to see the options available.

Here's the wiki link, any bugs should be reported here for the moment.
https://gitorious.org/black-market/pages/Home

Still missing features:
  • A way to see bids and offers
  • A way to see latest trades
  • Creating resolutions for shareholders
  • Paying dividends to shareholders
  • A way to see shares listed on the exchangeAll buy,sell,trades and cancel orders are posted to a twitter feed.

Any feedback on the general site design?

Oh a point to note, the exchange will be using twitter to list trades (in much the same way as mtgox uses irc).

I'm going to bed.
Soooo tired

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
1480739795
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480739795

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480739795
Reply with quote  #2

1480739795
Report to moderator
1480739795
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480739795

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480739795
Reply with quote  #2

1480739795
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480739795
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480739795

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480739795
Reply with quote  #2

1480739795
Report to moderator
1480739795
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480739795

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480739795
Reply with quote  #2

1480739795
Report to moderator
kiba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980


View Profile
April 16, 2011, 08:19:34 PM
 #2

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 16, 2011, 08:28:52 PM
 #3

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nope. will do that later.

Edit: jsut checked, looks fine to me.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
malditonuke
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 145


View Profile
April 16, 2011, 09:03:15 PM
 #4

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nope. will do that later.

Edit: jsut checked, looks fine to me.

on my chrome (win 7 atm), the page is all on the left side, as if the page width is locked to 640pixels and aligned-left.
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 16, 2011, 09:09:39 PM
 #5

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nope. will do that later.

Edit: jsut checked, looks fine to me.

on my chrome (win 7 atm), the page is all on the left side, as if the page width is locked to 640pixels and aligned-left.

Oh ok,I see what you mean. thanks kiba and malditonuke

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
April 16, 2011, 09:21:01 PM
 #6

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nope. will do that later.

Edit: jsut checked, looks fine to me.

on my chrome (win 7 atm), the page is all on the left side, as if the page width is locked to 640pixels and aligned-left.

I checked with google chrome, comodo dragon, IE9, FF4. In all its in left side only. No difference
Matt Corallo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 751


View Profile
April 16, 2011, 09:31:15 PM
 #7

Every time I try to run ./blackmarket.py register I get server errors similar to:
Code:
Server error: XXXXXX ASSUMING I SHOULD SHOW THIS AS IT LOOKS LIKE A PUBLIC KEY</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.request.query_string</td>
           <td class="code"><div></div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.run_once</td>
           <td class="code"><div>false</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.url_scheme</td>
           <td class="code"><div>http</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.version</td>
           <td class="code"><div>[1, 0]</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>sinatra.error</td>
           <td class="code"><div>#&lt;NameError: undefined local variable or method `exists&#39; for #&lt;Sinatra::Application:0x000000032480f8&gt;&gt;</div></td>
         </tr>
         
      </table>
      <div class="clear"></div>
    </div> <!-- /RACK ENV -->

    <p id="explanation">You're seeing this error because you have
enabled the <code>show_exceptions</code> setting.</p>
  </div> <!-- /WRAP -->
  </body>
</html>

Bitcoin Ubuntu PPA maintainer - donate to me personally: 1JBMattRztKDF2KRS3vhjJXA7h47NEsn2c
http://bitcoinrelaynetwork.org maintainer
PGP ID: 07DF 3E57 A548 CCFB 7530  7091 89BB B866 3E2E65CE
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 17, 2011, 01:15:10 AM
 #8

Every time I try to run ./blackmarket.py register I get server errors similar to:
Code:
Server error: XXXXXX ASSUMING I SHOULD SHOW THIS AS IT LOOKS LIKE A PUBLIC KEY</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.request.query_string</td>
           <td class="code"><div></div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.run_once</td>
           <td class="code"><div>false</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.url_scheme</td>
           <td class="code"><div>http</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>rack.version</td>
           <td class="code"><div>[1, 0]</div></td>
         </tr>
         
         <tr>
           <td>sinatra.error</td>
           <td class="code"><div>#&lt;NameError: undefined local variable or method `exists&#39; for #&lt;Sinatra::Application:0x000000032480f8&gt;&gt;</div></td>
         </tr>
         
      </table>
      <div class="clear"></div>
    </div> <!-- /RACK ENV -->

    <p id="explanation">You're seeing this error because you have
enabled the <code>show_exceptions</code> setting.</p>
  </div> <!-- /WRAP -->
  </body>
</html>

Thanks bluematt, that's working now.

I'll update the look of the website later today.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 17, 2011, 04:23:42 AM
 #9

Did you guys check the site in chromium/chrome? It looks kinda screwy.

Nope. will do that later.

Edit: jsut checked, looks fine to me.

on my chrome (win 7 atm), the page is all on the left side, as if the page width is locked to 640pixels and aligned-left.

I checked with google chrome, comodo dragon, IE9, FF4. In all its in left side only. No difference

Thanks for checking, I've fixed that(I think, at least in Chrome, FF, IE6), should be centered now.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
malditonuke
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 145


View Profile
April 17, 2011, 04:27:32 AM
 #10

out of curiosity, what is the downloaded client for?  can't everything be handled via the browser?
epii
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
April 17, 2011, 04:33:34 AM
 #11

Quote
Metta-trade on non listed companies (on other exchanges)
Do you mean "meta"?  Should we report typos and such here too?

Vires In Numeris.
theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492


View Profile
April 17, 2011, 04:40:39 AM
 #12

Don't use right arrows for menu bullets. It makes it look like a breadcrumb trail, which I instinctively ignore.

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 17, 2011, 07:18:09 AM
 #13

Forgot to actually commit that fix (for register) sorry about that.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 18, 2011, 03:35:53 AM
 #14

We have twitter!
All market orders and trades are posted to @bitcoinglobal

Format is this
order:quantity:price:asset_id:timestamp

orders can be buy,sell,trade or cancel
quantity is an intiger
price is also an integer, its the int64 representation of bitcoin, so 1btc will be 100000000 0.1btc is 10000000 and so on.
asset_id is a SHA256 string
timestamp is a unix time format integer

So any buy or sell orders you make will be available, along with their asset_id's

I've updated user_id's and asset_id's to use sha256 as sha512 was too long for twitter (and kinda too long anyway).

I would recommend everyone who has already started to re-run the register command and re-register, and to use git to get the latest commits, there have been some changes in the client.

And another good piece of news, it works on windows!!!
Easy to use instructions are available here



PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Blitz­
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596


"Cut Your Loose"


View Profile
April 18, 2011, 04:04:49 AM
 #15

I get the following error when registering:
Code:
......................................................+++
................+++
Server error: SBNMFey7VfO1CWsYlS6PRFH70iL1FzaJ3ShCbY5eW1HGRXq1kDQQh2lq+q080+HLOg
fl2cO7TVLh/KVquPrlHN+ezSEFFLDvqmtL4yPjfz/1ssWJ/HyVPei8aAY7zZ+OhdRA2GGZPTIUJ8dzvV
qx+VkaiwHLo8fCI/JA0MbIk0LCdDl8gEQjdjgmbHzmkRwIuEXaaGIzDA==&quot;}</div></td>
         </tr>

         <tr>
           <td>rack.request.query_string</td>
           <td class="code"><div></div></td>
         </tr>

         <tr>
           <td>rack.run_once</td>
           <td class="code"><div>false</div></td>
         </tr>

         <tr>
           <td>rack.url_scheme</td>
           <td class="code"><div>http</div></td>
         </tr>

         <tr>
           <td>rack.version</td>
           <td class="code"><div>[1, 0]</div></td>
         </tr>

         <tr>
           <td>sinatra.error</td>
           <td class="code"><div>#&lt;NameError: undefined local variable or met
hod `exists&#39; for #&lt;Sinatra::Application:0x00000001c34d98&gt;&gt;</div></t
d>
         </tr>

      </table>
      <div class="clear"></div>
    </div> <!-- /RACK ENV -->

    <p id="explanation">You're seeing this error because you have
enabled the <code>show_exceptions</code> setting.</p>
  </div> <!-- /WRAP -->
  </body>
</html>
.

"Bitcoin had been transformed from an anarachistic challenge to the financial status quo, to the crypto spawn of Satan, fuelled by cut-throat greed and delusions of avarice." - MatTheCat
"these people don't seem to want to stop till Bitcoin is completely destroyed and left like an old cum rag in the corner of the room." - ShroomsKit
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 18, 2011, 04:41:38 AM
 #16

Fixed that, give it a try again.

Although it's good that you've gotten to that point, it means that the client installed without any problems.

The error was caused by a line not being commented out (I had already fixed this, popped up again for some reason).

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
April 18, 2011, 07:26:59 AM
 #17


And another good piece of news, it works on windows!!!
Easy to use instructions are available here


Good news, its on windows. But why have to repeat same thing twice?
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 18, 2011, 01:34:01 PM
 #18

Bringing the server down to fix some issues that have been brought up, thanks for testing, this is exactly what we needed.
It will be back up again in less than 24 hours and with more features/bug fixes.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 18, 2011, 01:57:53 PM
 #19

Also a question, who was able to withdraw more out of the system than normal and how?

I know the bitcoin wallet balance was 4BTC when I made the system available, now there is something like 3.2, it should still be 4btc (unless I had a practive order there that I'd forgotten about).

I'll be checking the records (all transactions have been well recorded.) to find out just what happended but it would make debugging easier.

Thanks to everyone for trying it out, and thanks for pointing out any bugs.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 19, 2011, 05:10:34 AM
 #20

Yep, works now.

I’ve deposited 0.01 BTC and it shows a balance of 0.02. After I withdrew 0.01 (insufficient funds), it still shows a balance of 0.01.

Can’t seem to figure out how to create an asset with new-asset. It says it’s running the asset but I can’t do anything and it isn’t saved.

Very nice. I’ll play some more with it.

Hey, just checked this, what seems to have happend is the deposit was recorded twice for some reason, giving you a balance of 0.02btc (there are two identical records for this deposit). So the system had you recorded as having 0.02btc, but bitcoind had you down or 0.01btc.

Once you attempted to withdraw it was succesful for the first 0.01btc, and then any attempt to withdraw after that failed (you've recieved the btc http://blockexplorer.com/address/15XnjVSuFpoUoyFCyTZGXabauw4HMT4VVL), since there are 2 sets of books so to speak for each account on the system, a user could never withdraw more than the lowest amount of the two accounts.

What is causing the double entry, I'm not sure, however I am taking steps to prevent it happening again.

With regards the overall system balance, it's correct. I had withdrawn some btc myself directly using bitcoind which had caused the difference.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!