coinmine.pw ayarları biraz karmaşık geldi örnek bir cgminer run ayarı atarmısın sana zahmet bu arada kartlarım 280x
Farklı bir olay yok. Ex. cgminer -o stratum+tcp://eu.coinmine.pw:1111 -u Worker -p x
istediğin worker ismini ve parolarını yazabilirsin. Ben her makine için ayrı ayrı şöyle kullanıyorum:
-o stratum+tcp://eu.coinmine.pw:1111 -u MorpheWQ.1 -p birpassword
-o stratum+tcp://eu.coinmine.pw:1111 -u MorpheWQ.2 -p baskabirpassword
-o stratum+tcp://eu.coinmine.pw:1111 -u MorpheWQ.3 -p birdigerpassword
...
diğer poolarda worker.kullanıcı adı yazıyordu bunda worker aç dedim maxper [Auto] yazıyor şimdi tam olarak worker sadece benim yazdığım maxper dimi ek yok yani yanında? Birde ek olarak ordaki coinlerin hepsine ayrı ayrı cüzdanmı açtın. otomatik çevir dediğimizde btc adresini nereye girmemiz lazım.? Kusura bakma kafanı ağrıttım ama sormadan da olmuyor ....
Daha önce register olmamışsa maxper olarak kullanabilirsin. Ben birden fazla makineyle bağlandığım için ve ayrı ayrı takip etmek istediğim için MorpheWQ.1, MorpheWQ.2 diye ayırıyorum. Ahmet, Mehmet diye de kullanabilirdim.
Öncelikle yeni başlayanlara yaptığınız içten, samimi ve sabırlı yardımlarınızın hepimiz tarafından tüm forumda farkedildiğini söylemek isterim. Bir de Ferman kardeşim var oda sizin gibi her dertlinin derdine koşuyor, Allah da sizlerin derdine koşsun.
Ben aslında trade (ticaret) yapıyorum ama bu konu ilgimi çekti denedim. Daha önce mining yapmamıştım dürüst olmak gerekirse.
10 saatlik bir deneme yaptım. Bu topicte dediklerinizi aynen uyguladım.
Belki birinin işine yarar diye buraya alıyorum resmini.
Grafikkartlarım: Intel(R) HD Grafics4000 ve AMD RadeonHD 7600M Series
Bilgisayar : 6 GB Ram HP Pavilion g7 Notebook 23 inch ekran
10 saatlik profit (otomatik coin kazmada) : (Şu anda X11 Coini kazıyorum, otomatikten çıkardım. Onun da 10 saatlik profitini daha sonra vereceğim inşaallah)
ilk başta cmd de bazı ikazlar yazdı hiçbirşey anlamadım.
CMD nin en baştaki resmini buraya alıyorum:
Bir soru daha: Bu grafik kartıyla günde ortalama 10 cent kazdığına göre, günde 10 dolar kazabilmesi için (bunun bir çok şarta bağlı olduğunu biliyorum ama çok kaba hesaplarsak)
elimizde hangi donanıma sahip bilgisayar olması lazım? Matematiksel olarak 100 katı fazla güce sahip bir grafik kartı mı gerekiyor? Netice olarak günde 10 dolarlık kazmak için hangi donanım gerekir?
Teşekkür ederim.