Bitcoin Forum
September 26, 2018, 09:48:50 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: CohibAA's Reputation Thread  (Read 1681 times)
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
May 12, 2014, 03:24:05 AM
 #1

Hello, I am renting a 30.0 Mh/s Scrypt Mining Rig.  Thanks for looking!

LeaseRig Rig Name: CohibAAAsic30

▓ ▒ ░ ► Check Rig Availability ◄ ░ ▒ ▓

30MH/s Innosilicon A2 ASIC Scrypt Miner located in Colorado, USA.

Please note that LeaseRig's rated speed will vary from actual pool speed.

You may get better results by using a mining pool located in the Western USA if possible.

Please set your pool difficulty for this rig/your pool worker to 1024 for best results.

Average Mh/s is 30.0 on most pools.

Rig runs in climate controlled clean environment with dedicated high speed internet connection.

Discount for Rehires!

Feedback appreciated!

_______________________________________________________________________________ _____


eBay:
http://www.ebay.com/usr/cohiba79

Reddit:
http://www.reddit.com/user/CohibAA79/

1537955330
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537955330

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537955330
Reply with quote  #2

1537955330
Report to moderator
1537955330
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537955330

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537955330
Reply with quote  #2

1537955330
Report to moderator
1537955330
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537955330

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537955330
Reply with quote  #2

1537955330
Report to moderator
Einax Airdrops and Bounties made easy! List your ERC-20 token
FREE
ETH markets launching soon!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537955330
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537955330

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537955330
Reply with quote  #2

1537955330
Report to moderator
uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
June 02, 2014, 03:20:42 AM
 #2

there is something odd with the hashrate display, i rented 30 mh , on the display (leasrerigs) its shown as 60 , but on the pool it was always like 30 mh, now it dropped from 60 on the display here to 30 , but on the pool its
only 15 anmore, please Fix, that happend roughly after 2 hours. (4 hours rented)
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 02, 2014, 03:29:35 AM
 #3

Checking into it now... it should be 30 Mh/s, I don't know why LeaseRig displays are off so much.  Please standby.

uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
June 02, 2014, 03:33:31 AM
 #4

seems to hash away on the right speed again ... nice rig btw Wink as long the speed on my end is okay i dont care about the display on leaserigs ..
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 02, 2014, 03:36:51 AM
 #5

I got the rig sorted out (one blade went off for some reason), but the LeaseRig display is still showing double hashrate for some reason.  You are actually getting 29.77 Mh/s according to cgminer.  I have added another 30 minutes to your rental time due to the problem with the blade going offline (it was down for about 20 minutes according to the logs).  

Thanks!

uBm
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
June 02, 2014, 03:41:04 AM
 #6

great service, getting one refferal after the other Smiley very fast response i like that  Grin
reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 09:20:57 PM
 #7

Rig is not working, i am loosing money. Lost 12 minutes now and about 10 earlier today.
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 07, 2014, 09:30:23 PM
 #8

Rig is not working, i am loosing money. Lost 12 minutes now and about 10 earlier today.

Is working perfectly fine, but you changed the pool/worker multiple times, which requires time to adjust.

 Undecided







reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 09:33:02 PM
 #9

Because it was 0 accepted for 5 minutes. I rent it fo the hour and 5 minutes is 8% of the time, 12 minutes i lost - 20%.
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 07, 2014, 09:37:46 PM
 #10

Because it was 0 accepted for 5 minutes.

Those are shown the first couple screenshots, when the pool/worker kept changing, shares were being taken by the rig but abandoned due to the continuing changes.  This was immediately after LeaseRigProxy removed my pool and changed to yours.  I would recommend renting more than 1 hour at a time to ensure consistent hash rates, and allowing a few minutes for LRP to show you accepted shares when you do change pools.  They advise you that it will take a few minutes when you hire the rig.  My rig hasn't been down, and has been averaging 31.27 Mh/s for the last 180 minutes.

Quote
Pools configured on this form will start automatically when you hire the mining rig (may take a few minutes, so be patient).

 Undecided

reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 09:44:36 PM
 #11

Because it was 0 accepted for 5 minutes.

Those are shown the first couple screenshots, when the pool/worker kept changing, shares were being taken by the rig but abandoned due to the continuing changes.  This was immediately after LeaseRigProxy removed my pool and changed to yours.  I would recommend renting more than 1 hour at a time to ensure consistent hash rates, and allowing a few minutes for LRP to show you accepted shares when you do change pools.  They advise you that it will take a few minutes when you hire the rig.  My rig hasn't been down, and has been averaging 31.27 Mh/s for the last 180 minutes.

Quote
Pools configured on this form will start automatically when you hire the mining rig (may take a few minutes, so be patient).

 Undecided

Oh, really? Last 180 minutes?


As i said i wait 5 minutes before start chanhing pools. Other rigs stars immediately, how mush need your 5-10 minutes?
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 07, 2014, 09:50:06 PM
 #12

Every time you changed the pool from being impatient, the rig has to start over... hence the "few minutes" of lower speed.  It's actually been up well over 180 minutes since the last maintenance break.





So, what will make you happy?  A 20% refund of the last hour?  If you agree to fix the negative feedback you left two days ago to which I replied and fixed the pricing issue...

 Roll Eyes

reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 09:53:00 PM
 #13

You can add me several minutes to rent. I will fix response, speed is real now.
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 07, 2014, 09:56:06 PM
 #14

You can add me several minutes to rent. I will fix response, speed is real now.

15+10 minutes added to your leases.  Thanks.

reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 09:58:50 PM
 #15

Done.
So how much should i usually wait after renting or after changing the pool?
This is just today, earlier it was starting instantly.
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 07, 2014, 10:21:08 PM
 #16

I think there are still some issues with the speed which LRP reports, but you should normally see the speed reported accurately within 5 minutes.  For what it's worth, the miner does receive the commands from LRP and switch pools almost immediately, but it takes a few minutes for the pool to report back accepted shares, etc.  Depending on your pool, it may take more or less time before you see it on their reporting, as many pools use different time intervals to report hash speed.

reftop123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 250


View Profile
June 07, 2014, 10:28:25 PM
 #17

Ok, thanks for response.
karmalite333
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
June 17, 2014, 09:09:31 PM
 #18

Already almost 10 mins into a one hour contract for 30MH COHIBAAASIC30 and no shares submitted
Leaserig shows 30MH when I bought, now it is slowly dropping to 29-28-27 MH and not a single share has been submitted to both pools I added.
PLEASE help.

Thank you for your time.
karmalite333
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
June 17, 2014, 09:10:41 PM
 #19

Already almost 10 mins into a one hour contract for 30MH COHIBAAASIC30 and no shares submitted
Leaserig shows 30MH when I bought, now it is slowly dropping to 29-28-27 MH and not a single share has been submitted to both pools I added.
PLEASE help.

Thank you for your time.

Your quicker at fixing then I am at typing. Miner fixed and contract restarted as soon as I get back. LOL Thank you again.
CohibAA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100



View Profile WWW
June 17, 2014, 09:11:27 PM
 #20

Restarted the miner and added time.  Shares seem to be showing accepted now.

edit: Wink

Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!